Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 07/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Νομίζω μας ξημέρωσε μια φοβερή ημέρα, ηλιόλουστη, χαμογελαστή, τραγουδιστή, αφού τα πουλάκια είναι κρυμμένα μέσα στα δέντρα και κελαηδούν με όλη τους τη ψυχή! Σήμερα θα γραπώσω τη θετική ενέργεια, τη καρδιά μου, την
αγάπη και τον έρωτα και θα χαμογελάσω και εγώ, γιατί απλά δε μπορώ να κρατώ κακίες, μούτρα, πείσματα και εγωισμούς! Μου κάνουν κακό, με φθείρουν, με γερνούν και όχι δεν είμαι έτοιμη να πέσω σε αυτή τη φάκα!

Το συγγνώμη μου το ζήτησα με τον τρόπο μου, με αυτό που γνωρίζω καλά και ναι πάλι υποχώρησα, πάλι έκανα πίσω, όμως αξίζει το κόπο, να είστε σίγουροι για αυτό!!!


Η αλήθεια είναι, ότι προτιμώ την αλήθεια από το ψέμα! Το σοκ θα το πάθω έτσι και αλλιώς, όμως τα ξηγημένα πράγματα είναι πιο όμορφα! Εκτιμούνται περισσότερο! Για αυτό δε θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, δε θα προσποιηθώ την αδιάφορη σκύλα, δε θα το παίξω κάπως, ενώ στη πραγματικότητα καίγομαι για εσένα…
Όχι!! Είμαι αυτή που είμαι! Η μικρή σου, που μια θυμώνει, μια γελά, μια τρελαίνεται, μια κλαίει και οδύρεται, μια ξανάβει και φουντώνει, γιατί νομίζω έτσι δεν είναι ο έρωτας?? Άκρως βασανιστικός και ωραίος.. μμμμμμμ κατάλαβα!!!!


Καλή Εβδομάδα σε όλους…!!!


Κριός
Η ημέρα σήμερα σας κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις κυρίως στον ερωτικό τομέα! Μια γνωριμία θα κάνετε που θα γυαλίσει λίγο το ματάκι σας παραπάνω και το φλερτ θα πάει σύννεφο! Από την άλλη όμως μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο από το παρελθόν και να θυμηθείτε πόσο καλό σεξ κάνατε μια φορά και ένα καιρό! Δε πιστεύω να θελήσετε να το ξανά δοκιμάσετε..?? Κακά παιδιά!!

Ταύρος
Σήμερα να είστε με το καλό το λόγο για όλο τον κόσμο και κυρίως για τον εαυτό σας! Εάν έχετε κάνει κάτι που πρέπει να είστε υπερήφανοι για αυτό, να το φωνάξετε δυνατά, γιατί κάποιοι πρέπει να το ακούσουν προφανώς καλύτερα! Εντάξει μη καβαλήσετε καλάμι, όμως αν αφορά ένα κομμάτι της δουλειάς σας, πρέπει να γίνει γνωστό, για να έρθει και η ανταμοιβή! Μη φοβάστε τίποτα!!

Δίδυμος
Υπάρχει κάποιο πρόσωπο μέσα από τη δουλειά ή τη παρέα σας, που σας κοιτάζει με διαφορετικό το μάτι! Νομίζω είναι ερωτευμένο μαζί σας και σας φλερτάρει μεν διακριτικά, αλλά σήμερα θα σας τη πέσει λίγο πιο χοντρά! Αν σας αρέσει παίξετε μπάλα, αλλά καλύτερα να μη μπλέκετε πάλι στα ίδια και τα ίδια! Βασικά μυαλό ποτέ δε βάζετε, για αυτό δοκιμάστε και αυτό το κερασάκι και βλέπουμε! Μόνο σεξ, τίποτα άλλο!

Καρκίνος
Σήμερα τα άστρα απευθύνονται σε εσάς, που έχετε μια παράνομη ερωτική σχέση! Καλά θα κάνετε να ακυρώσετε το ραντεβού σας, να μείνετε φρόνιμοι μέσα στο σπίτι, γιατί σας παρακολουθούν! Αν δεν αντέχετε τόσο μακριά από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, πάρτε το ρίσκο, αλλά να βρίσκεστε σε ετοιμότητα, γιατί είναι η ημέρα κατάλληλη για να συμβεί το μοιραίο και να σας πιάσουν! Κάνετε και τέτοια πράγματα, δε το ήξερα???

Λέων
Πολύ extreme τη βρίσκω την ημέρα σας! Σήμερα παίζει να κάνετε διάφορα πράγματα για πρώτη φορά! Θα είναι ένα άθλημα? Θα είναι μια νέα δραστηριότητα στην εργασία σας? Θα πηδήξετε από κανένα υψόμετρο τρελό? Πάντως σίγουρα θα σας προκαλέσουν και σίγουρα θα συμμετάσχετε! Καλά για φρόνιμα, γιατί όσοι έχετε τη μέση σας, απαλλάσσεστε από τον οποιονδήποτε πειρασμό! Εκτός εάν είναι εγκεφαλική η πρόκληση! Εκεί κάντε ντου από παντού!

Παρθένος
Κάτι θα μάθετε σήμερα στη δουλειά σας που θα απογειωθείτε από τη χαρά σας! Οι κόποι σας τελικά δε πήγαν χαμένοι και το σύμπαν τώρα θα σας ανταμείψει! Ακόμα και λεφτά θα βγάλετε πολύ ξαφνικά, αφού τα είχατε διαγράψει από το πλάνο σας! Αξιοποιείστε την ημέρα θετικά, κλείστε τρύπες και βασικά αφήστε την να σας παρασύρει όπου θέλει αυτή! Μη φέρνετε εμπόδια και αντιρρήσεις για κανέναν λόγο!!!

Ζυγός
Πάλι θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας δε μπορείτε αλλιώς θα σκάσετε! Σήμερα θα το διασκεδάσετε λιγάκι, επικοινωνώντας με διάφορες ψυχές και θα πέσετε όλως τυχαίως πάνω σε μια που την είχατε ξεχάσει, όμως σας αρέσει πολύ! Κουβέντα στη κουβέντα, θα ανάψουν τα αίματα και μια συνάντηση θα σας αναστατώσει αρκετά, αφού θα πρέπει να μπείτε σε αεροπλάνο για να συμβεί αυτό! Πάλι κάποιος από το παρελθόν επιστρέφει. Θα του ανοίξετε τη πόρτα, ή απλά παίζετε??

Σκορπιός
Κάτι θα μάθετε για ένα επαγγελματικό σχέδιο που έχετε και ευτυχώς θα είναι χαρούμενο και θα χαμογελάσετε ακόμα περισσότερο! Είδατε τα κακά τα μάγια φεύγουν σιγά-σιγά, αρκεί και εσείς οι ίδιοι να το πολεμήσετε και να μην αφήσετε να σας παίρνει από κάτω από τα κουλά που συμβαίνουν! Κάθε εμπόδιο που σας φέρνει ο Κρόνος είναι ένα πάθημα ας πούμε, που πρέπει να σας γίνει μάθημα, για να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι!!!

Τοξότης
Λοιπόν τι κάνετε τις ελεύθερες ώρες σας? Ζωγραφίζετε? Φτιάχνετε κοσμήματα? Κάτι χειρονακτικό.. και μη πηγαίνει το μυαλό σας στο πονηρό θα σας μαστιγώσω..!! Αν δημιουργείτε πράγματα καιρός να βρείτε τον τρόπο να βγάλετε λεφτά μέσα από αυτό! Ωραίο να υπάρχει μια ασχολία, αλλά αν είστε τόσο καλοί, γιατί να μην ανταμειφθείτε για τους κόπους σας! Άλλωστε τα άστρα σας στέλνουν μπόλικη από αυτή τη θετική ενέργεια για αυτό βάλτε το μυαλό σας κάτω και εκμεταλλευτείτε τα πάντα υπερ σας!! Για να δούμε..

Αιγόκερως
Άλλο τρόπο δεν έχω για να σας το πω, να ξέρετε ότι οτιδήποτε προγραμματίζετε για σήμερα, απλά δε θα συμβεί! Η αναβολή, της αναβολής, αλλά δε πρέπει να εκνευρίζεστε γιατί όλα αυτά που θα γίνουν δε θα είναι τυχαία και θα σας οδηγήσουν κάπου πολύ ευχάριστα! Για αυτό μη βιαστείτε να φέρετε τους αναστενάρηδες, κάντε μια έρευνα και μετά βγάλτε το πόρισμα! Πάντως η ημέρα σας θα είναι ευχάριστα χαοτική!

Υδροχόος
Πολύ ερωτικούς και σέξι σας βρίσκω και χαμογελαστούς συγχρόνως! Τι έγινε? Το ρίξαμε το μαναράκι? Έπεσε στα πατώματα για πάρτη σας? Μπράβο σας, ξέρετε εσείς τι κάνετε! Πάντως σήμερα θα επιδιώξετε να το συναντήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο! Ραντεβού θα γίνει σίγουρα, όμως δε ξέρω θα είναι τηλεπαθητικό? Θα είναι σε κάποιο εστιατόριο? Ή σε ένα ξενοδοχείο? Πήρατε τα πάνω σας και πάλι! Good for You!!

Ιχθύες
Σήμερα θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να του αλλάξετε λίγο τη διακόσμηση! Να δείξει λίγο διαφορετικό, λίγο πιο καλοκαιρινό και λαμπερό! Αν κάνετε το λάθος και πάτε στα μαγαζιά, τότε να περιμένετε να ξεπαραδιαστείτε, αλλά μια νέα γωνίτσα θα τη φτιάξετε, αυτό είναι το σίγουρο! Αφού σας βγήκε έτσι το mood, γιατί όχι, να μη το εκμεταλλευτείτε καταλλήλως και να φτιάξετε το κέφι σας με αυτό τον τρόπο! Πάντως το κομμάτι που θα βρείτε, θα είναι πολύ τρελό και θα ταιριάζει απόλυτα με το χαρακτήρα σας!!

magicfariel@gmail.com