Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια ενός Διφορούμενου Σαββατοκύριακου 05/07 – 06/07, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πόσο μου αρέσει όταν είναι νωρίς το πρωί, πολύ νωρίς, όλοι κοιμούνται, ησυχία παντού, ο ουρανός καθαρός και το οξυγόνο απίστευτο! Εχθές είδα μια
φωτογραφία, από την Αυστρία, καταπληκτική! Σπίτια χτισμένα πάνω στη βουνοπλαγιά, ξύλινα, ανάμεσα από πεύκα, έλατα, καταπράσινα δέντρα και η βουνοκορφή, ήταν μια ανάσα!!! Τι τέλειο..!!!

Δηλαδή ας το φανταστούμε λίγο.. Ξυπνάς και ανοίγεις το παράθυρο! Το καθαρό οξυγόνο μπουκάρει μέσα και σε κυριεύει! Η θέα φαντάζομαι απίστευτη, γιατί από ένα υψόμετρο, βλέπεις, πεδιάδες, λίμνες, άλλα βουνά, ανοίγει το μάτι σου, ένα πράγμα.. Το μυαλό δε παίρνει αυτομάτως χίλιες στροφές?? Καθαρός αέρας, τι πολυτέλεια…!

Και ερχόμαστε στην Ελλάδα μας, ο Όλυμπος, το βουνό των Θεών, είναι ένα όνειρο! Το λατρεύω αυτό το βουνό, τι να κάνουμε, έχω και τέτοιες αδυναμίες.. Ο Ψηλορείτης στη Κρήτη, δεν είναι μια φαντασία? Ο Ταΰγετος στη Λακωνία, έχει και αυτός μια ιστορία.. Τα Άγραφα στη Καρδίτσα Θεσσαλίας, αφήνουν μια μαγεία. Υπάρχει και το Νεραιδοβούνι, στη Στερεά Ελλάδα, νομίζω πρέπει να φτιάξω βαλίτσα και να εξαφανισθώ..

Αυτή η δροσιά που έχει έξω, μου αρέσει τόσο πολύ, με κάνει να θέλω να χαθώ, πάλι μέσα σε εκείνο το δάσος. Λατρεύω το βουνό, τη φύση, την οσμή της και όσο πιο ψιλά είναι τα δέντρα, άλλο τόσο ξεφεύγω, γιατί ακόμα και αυτό είναι μαγικό.. Όμως λατρεύω και τη θάλασσα! Εκεί χάνομαι κανονικά.. Μόνο που βλέπω το γαλάζιο της και το πώς αλλάζει έτσι ξαφνικά, αφήνομαι και ας με παρασύρει όπου θέλει… Εκείνη ξέρει..




Κριός
Και τις δυο ημέρες θα περάσετε δύσκολα και παράξενα! Κόσμος θα τσακώνεται μπροστά σας και εσείς θα πρέπει να κάνετε το διαιτητή! Μη βιαστείτε να υποστηρίξετε κάποιον, αν δε γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες! Αύριο βέβαια, δε θα καταφέρετε να συγκρατηθείτε και αντί να ηρεμίσουν τα πράγματα, θα ρίξετε λάδι στη φωτιά και θα ξανά φουντώσει το πράγμα! Προσέξτε τα λόγια σας και φυσικά, αξίζει ο σαματάς που θα κάνετε ή απλά παίζετε με τα νεύρα των άλλων..??

Ταύρος
Η στασιμότητα στα θέματα που σας ενδιαφέρουν σας εκνευρίζει απίστευτα πολύ και είστε και κάπως ανήσυχοι, τύπου προσφέρετε τόσα πράγματα και ως αντάλλαγμα, παίρνετε το απολύτως τίποτα! Τα φαινόμενα απατούν, απλά λίγη υπομονή ακόμα και θα δείτε ότι τελικά είστε σε καλό δρόμο! Η Κυριακή, σας θέλει να δουλεύετε έστω και από το σπίτι. Κάντε το, γιατί το σύμπαν σας χρωστάει μια ευκαιρία και λίγα χρήματα παραπάνω..!!

Δίδυμος
Ένα ονειρεμένο ΣΚ ξεκίνησε για εσάς! Με φίλους και γνωστούς θα είστε όλες τις ημέρες και φυσικά και με το άτομο που σας έχει γυαλίσει τώρα τελευταία! Καλά θα κάνετε να είστε αυθόρμητοι, χαμογελαστοί και άκρως επικοινωνιακοί και δε θα χάσετε με τίποτα! Άλλωστε σας χτύπησε λίγο και το βέλος του Έρωτα.. έστω και ξώφαλτσα! Η Κυριακή σας θα είναι ακόμα πιο super, αφού κάτι ξαφνικό θα αλλάξει την ημέρα σας ευχάριστα!

Καρκίνος
Νομίζω κάποιος σας έχει βάλει στο μάτι, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που σας συμβαίνει! Καλά θα κάνετε σήμερα, να καθίσετε σπίτι σας, να κοιμηθείτε, να ξεκουραστείτε, να απομακρυνθείτε από τα κοινά, γιατί τα έχετε παίξει εντελώς! Αύριο δε ακόμα χειρότερα, αφού κάποιος φίλος ή συγγενείς θα σας προκαλέσει λεκτικώς και θα γίνετε μπουρλότο στο δευτερόλεπτο! Ότι και αν σας πω, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κοπεί η όρεξη όλων!!

Λέων
Τι φοβερό ΣΚ που ξεκίνησε για εσάς! Μέσα στη τρελή χαρά είστε, νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας και νομίζω τη τρέλα θα τη κάνετε, το έχετε ήδη αποφασίσει! Τίποτα και κανείς δε σας σταματά. Πατήστε λίγο φρένο, θα γίνει το δικό σας, προετοιμαστείτε πρώτα και μετά! Σήμερα θα οργανώσετε την επιθυμία σας και αύριο θα τη πραγματοποιήσετε! Τι είναι αυτό? Μανιτάρι μαγικό? Μέσα στον ενθουσιασμό σας βρίσκω, όμως αυτό δεν αρέσει σε όλους! Το νου σας..

Παρθένος
Τη σημερινή ημέρα θα την αφιερώσετε στον εαυτό σας και στους δικούς σας ανθρώπους! Ετοιμαστείτε να βάλετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη, αφού το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσετε για ένα απλό supermarket και θα καταλήξετε με τα πάντα!! Δώρα θα μοιράσετε στον εαυτό σας και στους άλλους, σε εκείνους τους λίγους και εκλεκτούς που σας στηρίζουν καθημερινά! Μια υποχρέωση αύριο θα σας χαλάσει αρκετά το κέφι, όμως θα πρέπει να πάτε! Χαμογελάστε λίγο, έτσι για το μάτι..

Ζυγός
Λοιπόν το έχετε πάρει απόφαση αυτές τις ημέρες δε πρέπει κανείς να σας ενοχλήσει για τίποτα και για κανένα λόγο. Δε θέλετε ούτε το τηλέφωνό σας να χτυπήσει, τουλάχιστον για θέματα δουλειάς! Θα αποζητήσετε την ηρεμία σας, αρκετή ξεκούραση και μια θα θέλετε το ένα και μια το άλλο! Ειδικά αύριο, θα σηκώσετε απαγορευτική σημαία και δε θα μιλήσετε σε άνθρωπο! Όποιος κάνει το λάθος και σας ζητήσει κάτι πέρα της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας, μαύρο φίδι που τον έφαγε!

Σκορπιός
Σκοτεινό το ΣΚ σας, γιατί το μυαλό σας σκέφτεται διάφορα και είναι και ποτισμένο με μπόλικη αρνητική ενέργεια!! Σήμερα ειδικά θα έχετε έντονη την επιθυμία να σκάψετε ένα λάκκο και να χώσετε μέσα μερικούς! Η γλώσσα σας είναι έτοιμη να στάξει φαρμάκι και καλά θα κάνετε να το ξανά σκεφτείτε, γιατί αξίζει το κόπο να μπείτε σε τέτοιες διαδικασίες? Αύριο μεν, δε βλέπω να βγαίνετε από το σπίτι εύκολα! Κλείνεστε πολύ στον εαυτό σας, το χάος το ίδιο!!

Τοξότης
Επιτέλους έφτιαξαν οι ημέρες σας, το κέφι σας το ίδιο και σήμερα κιόλας, θα κανονίσετε με τους φίλους σας να βρεθείτε και να κάνετε τα πάντα! Βόλτες, ψώνια, διασκέδαση, κουτσομπολιό, ότι επιθυμείτε κάντε το γιατί αρκετά με τα βάσανα! Η αυριανή ημέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, γιατί εάν ανήκετε μέσα σε μια ομάδα, σίγουρα θα σας καλέσουν, θα χρειαστούν τη βοήθειά σας, αλλά συγχρόνως θα γελάστε και με τη ψυχή σας!!

Αιγόκερως
Κάτι έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας και αν δε γίνει το δικό σας δε πρόκειται να ησυχάσετε με τίποτα! Κάθε δυσκολία που προκύπτει εσείς τη θεωρείτε άλλη μια δοκιμασία και πεισμώνετε ακόμα περισσότερο! Ψυχραιμία, από Δευτέρα τα βάσανα ξανά, τώρα έχετε άλλες ασχολίες! Η ημέρα σας αύριο κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη αφού παίζει να σας πάρει τηλέφωνο το αφεντικό σας και να σας πει ένα τεράστιο μπράβο για κάτι που πράξατε εσείς εντελώς αυθόρμητα! Χαμογελάστε το αξίζετε!!

Υδροχόος
Επιτέλους νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας και θα χαμογελάτε όλο το ΣΚ! Είστε ενθουσιασμένοι για κάτι, έχετε αναστατωθεί γλυκά και σήμερα ειδικά θα τάζετε λαγούς με πετραχήλια στους πάντες αρκεί να γίνει το δικό σας! Καλά, πατήστε λίγο φρένο, γιατί μόλις πάρετε αυτό που θέλετε, δε θα κάνετε τίποτα από όλα αυτά που λέτε και θα εκτεθείτε πάλι!! Η ημέρα σας αύριο είναι χαρωπή και άκρως απρόβλεπτη! Αφήστε την να σας παρασύρει γλυκά και όπου σας βγάλει!!

Ιχθύες
Σας βρίσκω πολύ χαρωπούς και χαμογελαστούς! Πού πήγατε, στη Jamaica? Πάντως μέσα στη τρελή χαρά όλο το ΣΚ και αυτή τη φορά θα το απολαύσετε με τη ψυχή σας! Σήμερα θα θέλατε να είναι μαζί σας και ένα φιλαράκι, το οποίο τελικά δε τα κατάφερε, ή είναι μακριά, αλλά και ένα τηλεφώνημα δε βλάπτει! Αύριο δε θα χαλαρώσετε τόσο πολύ, που θα ξεχάσετε και το όνομά σας! Αν έχετε τη δυνατότητα μη διστάσετε να απαιτήσετε λίγη απόλαυση περισσότερη.. ακόμα και ένα μασάζ είναι σωτήριο..!!

magicfariel@gmail.com