Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 04/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ωωωωωωωω τι φοβερό, Παρασκευή έφτασε και μαζί της ήρθαν και τα σύννεφα..!!! Απίστευτο, νομίζω έχουν ραντεβού κάθε εβδομάδα…!@ Βουντού στο καιρό της Ελλάδας, αυτό νομίζω έχουν κάνει… Δε γίνεται να
λιώνουμε όλες τις ημέρες και ΣΚ μμμ… ψύχρα η κατάσταση..! Είμαστε θερμός λαός, δε μασάμε! Κανένα ξόρκι δε μας πιάνει.. χα χα!

Φέτος ο κόσμος, δε θα πάει διακοπές! Όποιος έχει ένα χωριουδάκι, μια καλύβα οπουδήποτε, θα τη προτιμήσει, γιατί απλά δε παίζουν φράγκα! Μας τα έχουν πάρει κανονικότατα, πληρώνουμε φόρους λες και ζούμε στην εποχή του Ρομπέν των Δασών! Μόνο που μας κλέβουνε καθημερινά και ο Ρομπέν δεν υπάρχει πουθενά για να μας σώσει!
Το δάσος είναι η πόλη μας, που ναι είναι σκοτεινό και τρομακτικό και ναι όποιος μπαίνει μέσα χάνεται και δε ξανά βρίσκεται ποτέ!

Μυαλό δε βάζουμε, αφού γιατί εμείς οι ντόπιοι, οι πατριώτες, που λατρεύουμε Ελλάδα, να πρέπει να πληρώσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές ακόμα και 50% πιο ακριβά, από ένα τουρίστα? Επειδή προτιμάμε Αύγουστο? Δουλεύουμε κύριοι, δεν έχουμε το λυχνάρι του Αλαντίν να βγάζει ευρώ αβέρτα..!@ Γιατί ακόμα και σε αυτό να μην υπάρχει ισότητα? Όλοι άνθρωποι είμαστε, με ανάγκες, με επιθυμίες, με όνειρα, που θέλουμε να ξεκουράσουμε το κορμί μας, σε μια παραλία, σε μια αιώρα, σε ένα ταβερνάκι, γιατί το αξίζουμε βρε αδερφέ.. Τόση πίκρα έχουμε φάει, όλο το χρόνο.. Γιατί να γίνονται τέτοιες διακρίσεις??

Ο Τουρισμός είναι και Ελληνική Υπόθεση! Αφορά το κάθε ένα προσωπικά! Και νομίζω κάτι πρέπει να κάνουμε και για αυτό…?? Δε λέτε..??

Καλό ΣΚ σε όλους!!


Κριός
Σήμερα παίζει να τσακωθείτε ή με το αφεντικό ή με κάποιον ανώτερο από εσάς, στη δουλειά! Κάτι θα προκύψει, κάτι θα συμβεί, που θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα πετάξτε κάτι διαμάντια και θα ανάψουν τα αίματα κανονικά! Καλά θα κάνετε να μη προκαλέσετε με τις τα λόγια και τις αντιδράσεις σας, γιατί παίζει να βρεθείτε με άδεια, ή απολυμένοι! Για τόσο δύσκολη και επικίνδυνη ημέρα μιλάμε! Κρατήστε χαμηλό προφίλ και αν έχετε κάνει και κάποιο λάθος, κάντε πίσω ολοταχώς!!!

Ταύρος
Κάτι έχετε αναλάβει, το οποίο σας τρώει χρόνο και λεφτά δε βλέπετε! Οργανωθείτε ακόμα περισσότερο και μην απελπίζεστε, πρέπει να το παλέψετε και να το προσπαθήσετε πολύ παραπάνω! Στο τέλος θα τα καταφέρετε, γιατί το πείσμα σας, είναι μοναδικό, για αυτό ψάξτε τρόπους, ζητήστε βοήθεια, κάντε ότι είναι δυνατόν, για να πετύχει το γλυκό!

Δίδυμος
Λάθος μέρα διαλέξατε για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας! Πάλι βλέπετε το πορτοφόλι σας άδειο και ξαφνικά θα θυμηθείτε σε ποιους έχετε δανείσει χρήματα και θα τα ζητήσετε πίσω! Όχι δε θα είναι και με το καλύτερο τον τρόπο και παίζει να παρεξηγηθείτε επειδή ο δικός ο κόσμος ξαφνικά σκοτείνιασε! Κακή ημέρα για να ζητήσετε μια αύξηση, για να συζητήσετε οτιδήποτε που έχει σχέση με τα λεφτά! Από αύριο κάτι μπορεί να γίνει..

Καρκίνος
Σήμερα θα σας στριμώξουν στη γωνία και θα σας μαλώσουν και θα πρέπει να είστε και στο ένα πόδι! Βέβαια, πόσο να αντέξετε μια τέτοια συμπεριφορά από τους δικούς σας ανθρώπους είτε είναι από τη δουλειά, είτε από το σπίτι! Σας βλέπω να τους πυροβολείτε όλους και να διαταράσσονται οι σχέσεις σας κανονικά! Η λύση δεν είναι ο συμβιβασμός, αλλά η συνεργασία! Για αυτό αφήστε τους τίτλους και τους εγωισμούς και προσαρμοστείτε!

Λέων
Λοιπόν πιάστε βιβλιάριο υγείας και τρέξτε! Πολύ καλή ημέρα για να πάτε σε εκείνους τους γιατρούς, να κάνετε τις εξετάσεις σας, να δείτε αν θα ζήσετε για τα επόμενα τα χρόνια! Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε? Πρέπει να το κάνετε αυτό, ιδιαίτερα εάν έχετε ενοχλήσεις στο στήθος ή στη μέση! Μην αφήνετε τα μικρά να γίνονται μεγάλα! Προστατέψτε τον εαυτό σας, άλλωστε τα περισσότερα είναι ψυχοσωματικά, παρά το οτιδήποτε άλλο!!

Παρθένος
Το τελευταίο καιρό είστε κάπως ευάλωτοι! Τα ερωτικά σας τα έχετε πει λίγο παραπέρα, σε κάποιον που τον θεωρείτε φίλο και σήμερα θα μπλεχτεί στα πόδια σας και ίσως να προσπαθήσει να σας κάνει κουμάντο! Μπορεί να θέλει να σας προστατέψει, μπορεί όμως και να ζηλεύει, αφού εσείς έχετε κάτι που ο φίλος σας δε το έχει! Κόψτε του το βήχα, τόσο απλά, γιατί θα σας τα κάνει σαλάτα, μη σας βάλω σε άλλου είδους υποψίες…!!!

Ζυγός
Σήμερα πάρτε δυνάμεις, φάτε καλό πρωινό, γιατί έτσι όπως έχετε φτιάξει το πρόγραμμά σας, σας βλέπω να τρέχετε σα τους τρελούς! Θα χωριστείτε ανάμεσα από φίλους, οικογένεια και δουλειά! Κάτι θα συμβεί πολύ ξαφνικό, το αφεντικό θα σας χρειαστεί περισσότερο και όλα θα πάνε πίσω! Μη τρελαίνεστε, κάποιος λόγος θα υπάρχει, για αυτό πάρτε το καλύτερα απόφαση! Άλλωστε από αύριο θα βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας..

Σκορπιός
Εμπόδια, παντού εμπόδια έτσι ξαφνικά και πάλι τρελαίνεστε κανονικά! Δε πρέπει να σας παίρνει από κάτω, γιατί όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι! Μέχρι και τη Κυριακή, λυπάμαι που σας το λέω, αλλά μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, για τόσο πολύ, που καλύτερα να μην ασχοληθείτε με τίποτα, να μη πείτε απολύτως τίποτα σε κανέναν, γιατί ειλικρινά θα τα κάνετε όλα τόσο χάλια, που κανείς και τίποτα δε θα σας σώζει μετά!! Ψυχραιμία πάνω από όλα και στη τελική, εξαφανισθείτε για λίγο!!!

Τοξότης
Κλείνει η εβδομάδα σας σχετικά απαισιόδοξα και τα ψυχολογικά σας πάλι θα κάνουν party! Νιώθετε μια απίστευτη ανασφάλεια για τα πάντα και ξαφνικά τίποτα δε σας αρέσει! Μέσα στο άγχος και σας βλέπω να αναστενάζετε και όλη την ημέρα, ταιριάζει με το τοπίο έξω, φυσάει τόσο ωραία..!! Για πάρτε βαθιές ανάσες, κοιτάξτε τα δέντρα, τα λουλούδια, τον ουρανό. Ακόμα και τα σύννεφα που τρέχουν είναι άκρως χαλαρωτικά!! Όλα στο μυαλό σας είναι και τίποτα άλλο… Ψυχραιμία..

Αιγόκερως
Έχετε δουλειές με φούντες που λέμε εμείς εδώ στο χωριό μας! Στη δουλειά οι εκκρεμότητες τρέχουν ολοταχώς και στο σπίτι γίνεται ο πανικός ο ίδιος! Θέλετε να ξεκουραστείτε από τη μια και από την άλλη βλέπετε τον όγκο να αυξάνεται και τρελαίνεστε! Μοιράστε το χρόνο σας και στη τελική Παρασκευή είναι, το σπίτι, η οικογένεια, οι φίλοι, μπαίνουν πάλι σε πρώτο πλάνο! Οι δουλειές δε τελειώνουν ποτέ!!

Υδροχόος
Κάτι πάλι έχει μπει μέσα σε αυτό το μυαλουδάκι σας και έχετε τρελάνει τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα σας! Μια ιδέα πολύ τρελή, θέλετε να τη κάνετε οπωσδήποτε και θα ενθουσιαστείτε μόνοι σας, γιατί οι άλλοι θα πιστέψουν ότι είναι ακατόρθωτη! Νομίζω έχετε όλα τα φόντα για να τους αποδείξετε το αντίθετο! Μη νευριάζετε αν κάποιοι δε συμφωνούν μαζί σας, αντιθέτως, σκεφτείτε για πιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό? Μήπως κρύβεται κάτι από πίσω?

Ιχθύες
Λοιπόν ως άτακτα παιδιά που είστε, κάτι σκοπεύετε να κάνετε πολύ διαφορετικό σήμερα! Δε ξέρω, ξαφνικά θα βγείτε με τους φίλους σας, ασυνόδευτοι να διασκεδάσετε? Ξαφνικά θα θελήσετε να φύγετε μόνοι σας να πάτε κάπου έτσι να ξενοιάσετε? Πάντως τη τρέλα την έχετε, η διάθεσή σας είναι ήδη ανεβασμένη, για αυτό ακολουθήστε τη καρδιά σας και δε θα το μετανιώσετε! Ξέρετε οι συμβουλές των φίλων δεν είναι πάντα για το καλό σας.. Να έχετε το νου σας, γενικώς!

magicfariel@gmail.com