Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 03/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτομαι πόσο απογοητευτικές είναι οι μονόπλευρες οι σχέσεις! Άκρως εγωιστικές, μπορώ να πω, αφού το μόνο που συμβαίνει στα αλήθεια, είναι ο ένας να δίνει και να δίνει συνεχώς και ο άλλος απλά να παίρνει! Είναι τόσο μεγάλο το ταξίδι αυτό, που κάποια στιγμή, εσύ
που τα έχεις δώσει όλα και συνεχίζεις να προσφέρεις, αδειάζεις σε σημείο απίστευτο και αν κοντοσταθείς, θα διαπιστώσεις ότι τελικά έχεις μπει οικειοθελώς στη θέση του θύματος, δεν έχεις καμία άποψη για το θέμα και ουσιαστικά είσαι μόνος, εντελώς μόνος, γιατί ο άλλος θέλει μόνο παίρνει! Σου ρουφάει το μεδούλι, σε στραγγίζει, αλλά δε σκοπεύει να σταματήσει, γιατί εσύ τον έμαθες έτσι! Γιατί να αλλάξει τώρα?

Είναι μεγάλη αυταπάτη να αγαπάς κάποιον και συγχρόνως να γίνεσαι το χαλάκι του, να σκουπίζει τις λάσπες του επάνω σου και εσύ συνεχώς να τρέχεις να καθαρίσεις τον εαυτό σου, γιατί απλά πρέπει να είσαι έτοιμος για την επόμενη φορά!
Η απογοήτευση είναι ακόμα μεγαλύτερη, όταν έρχεται η στιγμή, που έχεις εσύ δίκιο, που θέλεις να ακούσεις εκείνη τη γλυκιά κουβέντα και ας είναι δυο λεξούλες, απλές, τύπου, «μωρό μου», «μικρή μου», ένα πείραγμα, έτσι για να ζεστάνει λίγο η καρδιά και φυσικά δε συμβαίνει ούτε αυτό..!!

Μονόπλευρες σχέσεις, κάποτε μου άρεσαν, δε με ενδιέφερε τι είχε να μου δώσει ο άλλος, αρκεί να γινόταν το δικό μου! Λάθος τακτική εντελώς! Όμως τώρα που μεγάλωσα, άλλαξα, έμαθα από τα λάθη μου, είμαι πλέον μια γυναίκα! Ξέρω τι θέλω, γιατί το θέλω και από ποιον!

Ή όλα, ή τίποτα!



Κριός
Εντελώς διαφορετική η ημέρα σας, αφού θα την αφιερώσετε κυρίως στη δουλειά σας και σε ένα νέο project που έχετε αναλάβει! Συγκεντρωθείτε, μην αναλάβετε τίποτα άλλο και προχωρήστε δίχως διακοπές! Αυτό μπορεί να αφορά και το σπίτι σας, αν το βάφετε, πρέπει να τελειώσει! Από την άλλη αν ψάχνετε για απαντήσεις, να τις γυρέψετε γιατί αυτές θα σας δώσουν τη λύση για μια συνέχεια που ούτε καν φαντάζεστε! Γενικά ψάξτε το καλά πριν βάλτε τη τελική σας πινελιά.. Ακόμα και το χρώμα πρέπει να πετύχει!

Ταύρος
Σας ξημέρωσε μια περίεργη ημέρα! Δε ξέρω από πού θα προκύψει ο ενθουσιασμός και η χαρά, πάντως μια έκπληξη σας περιμένει! Βασικά καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι, γιατί παίζει να χάσετε το μυαλό σας κανονικά και να μη σας μαζεύει κανείς! Ηρεμίστε, σκεφτείτε αν θα τα καταφέρετε και πείτε τι αισθάνεστε! Βασικά πρέπει να γίνει και αυτό, μπας και ηρεμίσει και λίγο η ανήσυχη ψυχή σας! Υπάρχει κάποιο άτομο, που προσμένει με αγωνία τη κουβέντα σας. Θα τη δώσετε?

Δίδυμος
Κάτι θα σας πουν, κάτι θα σας δώσουν να κάνετε και δε θα προσέξετε και τόσο και θα φέρετε ένα πανικό κανονικό παντού! Ας είστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και προσεχτικοί γιατί και τα ανούσια κουτσομπολιά θα σας εκθέσουν και κάποιες λεπτομέρειες που θα τις προσπεράσετε επιδεκτικά θα σας αναστατώσουν! Βασικά φέρνετε το μπάχαλο στις σχέσεις σας, στη δουλειά σας, οπουδήποτε κυκλοφορείτε γιατί αυτή θα είναι η επιρροή της ημέρας.. Ακόμα μια περιπέτεια για εσάς!

Καρκίνος
Σας ξημέρωσε μια φοβερή ημέρα και το σύμπαν θα σας δώσει την ευκαιρία να πείτε αυτά που σκέφτεστε μέρες τώρα, να ανοίξετε τη ψυχή σας, να καταλάβουν οι άλλοι ποιοι είστε και ποιος ο ρόλος σας! Κάντε το και μην αφήσετε τίποτα για αύριο, γιατί μέχρι και τη Τρίτη 8/7 θα βρίσκεστε σε μια εμπόλεμη κατάσταση που εκεί το σκηνικό γκριζάρει απίστευτα πολύ! Για αυτό επικοινωνήστε σήμερα με τους πάντες, εξηγήστε τους τι σας συμβαίνει, μπας και σωθεί λίγο η κατάσταση!!

Λέων
Σήμερα καλά θα κάνετε να καθίστε στα αυγά σας που λένε!! Αφήστε τα δρομολόγια, τις βόλτες και τα σούρα φέρτα και μαζευτείτε σπίτι σας και ας είναι και οι φίλοι μαζί! Ας είναι μια ημέρα απλή από τη καθημερινότητά σας, δίχως εξαλλοσύνες και τρέλες! Άντε μπορείτε να πάτε και σε εκείνο το καφέ, ή ταβερνάκι, αλλά με μέτρο! Πρέπει να ηρεμίσετε με τους δικούς σας ανθρώπους παρέα και να μιλήσετε για αυτά που νιώθετε! Κάτι σας συμβαίνει και ακόμα δε μπορώ να το προσδιορίσω..

Παρθένος
Όση δουλειά και αν έχετε, όση πίεση και αν νιώθετε, υπάρχει μια θετική ενέργεια στην ατμόσφαιρα και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε αναλόγως! Μη τσακωθείτε με κανέναν, αντιθέτως πρέπει να κατανοήσετε μερικά πράγματα και κόψτε και λίγο ταχύτητα, μερικοί δε μπορούν να σας ακολουθήσουν! Συμβιβαστείτε, μιλήστε λίγο πιο γλυκά και αφήστε το πράγμα να κυλήσει από μόνο του! Μη πνίγετε τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα σας!

Ζυγός
Κάτι ετοιμάζετε εσείς! Μια βρομοδουλειά, αλλά που θα φέρει ευχάριστα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Δε λέτε σε κανέναν τίποτα, είναι μυστικό, όμως θα μοιράσετε τη χαρά πολύ απλόχερα! Τουλάχιστον οι φίλοι σας, θα σας λατρέψουν, ότι και αν σκαρώνετε! Για τρέξτε λίγο παραπάνω, νομίζω αξίζει το κόπο και κρατηθείτε, δε πρέπει να λυγίσετε με τίποτα! Άντε να το δούμε και αυτό, γιατί το τελευταίο καιρό όλο πίκρες μοιράζετε, το ξέρετε αυτό..??

Σκορπιός
Άκρως επικίνδυνη ημέρα για το ψυχικό σας κόσμο! Θέλετε να ξεδώσετε, να κάνετε κάτι το διαφορετικό, που νομίζω μπορεί να βρεθείτε και στο ΚΑΤ στη πορεία! Για αυτό το νου σας.. Σπασμένα κόκαλα καλοκαιριάτικο.. η φρίκη η ίδια! Πάντως σίγουρα κάτι θα κάνετε, πολύ extreme, ακόμα και για τον ίδιο σας τον εαυτό, οι φίλοι σας δε θα ακολουθήσουν, αντιθέτως θα προσπαθήσουν να σας σταματήσουν, αλλά εσείς δεν αλλάζετε γνώμη με τίποτα!

Τοξότης
Σήμερα καλά θα κάνετε να είστε λίγο μαζεμένοι και να προσέχετε τα λόγια σας. Μπορεί κάποιοι να ξινοί να παρεξηγηθούν στα καλά καθούμενα και να σας κακό χαρακτηρίσουν. Δεν έχει σημασία, εάν το ζήτημα θα είναι επαγγελματικό ή προσωπικό, πάντως καραδοκούν οι κακοί σας φίλοι και είναι έτοιμοι με το παραμικρό λάθος που θα κάνετε, να σας θάψουν! Για αυτό προσοχή στο τι λέτε, τι φοράτε, πού πάτε και κρατήστε και λίγο χαμηλό προφίλ.. Το μυστήριο είναι πάντα καλύτερο!

Αιγόκερως
Η ημέρα σας θα είναι απίστευτη από νωρίς το πρωί! Ντυθείτε ωραία, γιατί ίσως να συναντήσετε κάποιον πολύ τυχαία και που σίγουρα έχετε καιρό πολύ να δείτε! Τα μαντάτα που έρχονται ολοταχώς κατά επάνω σας, θα είναι χαρμόσυνα και θα σας αναστατώσουν τόσο, που θα χάσετε το μυαλό σας και με τίποτα δε θα καταφέρετε να συγκεντρωθείτε! Μαγευτική η ημέρα σας, από όλες τις απόψεις.. Νομίζω θα είστε στο επίκεντρο, όλη μέρα και όλη νύχτα! Απολαύστε το!!

Υδροχόος
Ενώ ενδιαφέρεστε για ένα άτομο, νιώθετε κάτι ιδιαίτερο τέλος πάντων, κάνετε συνέχεια πράγματα που το διώχνουν από κοντά σας! Για εσάς όλα είναι ένα test drive, αν το περάσει το πέρασε, αν όχι, τότε ας πρόσεχε! Ενδιαφέρον το βρίσκω, όμως όταν μπλέκονται θέματα καρδιάς, τότε οι δοκιμασίες κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσουν! Μην αναρωτιέστε τι έγινε, αλλά τι το προκάλεσε! Αν έχετε λάβει τις απαντήσεις εκείνες τις φοβερές, τότε πράξτε αναλόγως! Αν όχι, κάτι κάνετε λάθος!

Ιχθύες
Από το πρωί φαντάζεστε το βράδυ! Ένα ραντεβού, κάπου όμορφα, με κεριά και απαλή μουσική, ακόμα και με το σύντροφό σας! Δε τα απολαμβάνουν αυτά μόνο οι ελεύθεροι! Ε λοιπόν σας το λέω με μεγάλη μου λύπη, άκυρο! Δε παίζει να συμβεί, γιατί κάτι θα προκύψει εντός της ημέρας, που θα σας αλλάξει τα σχέδια κανονικότατα! Μη βάλετε τα κλάματα, μη βάψετε τους τοίχους μωβ, απλά μια αναβολή είναι.. Κανονίστε το επόμενο ραντεβού!!

magicfariel@gmail.com