Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Οι Ζάμπλουτοι του Κόσμου και τα Ζώδιά τους .. by F’Ariel!

Τα τελευταία χρόνια, έχουν αυξηθεί οι εκατομμυριούχοι, ή οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη αυτού, αρκετοί, μη πω οι περισσότεροι είναι αυτοδημιούργητοι και πολύ άξιοι και ικανοί αφού κατάφεραν το ακατόρθωτο!! Άνθρωποι απλοί, από φτωχογειτονιές, από μια λιτή και δύσκολη ζωή, είχαν άστρο, ήταν πιο
έξυπνοι, η φαντασία τους ήταν πιο ρεαλιστική..?? Πάντως ξεκίνησαν από το τίποτα, από μια ιδέα, ίσως και από ένα καλαμπούρι και σήμερα, είναι οι άρχοντες του κόσμου! Άνθρωποι, που αξίζει κανείς να μάθει, την αρχή τους, τα βιώματά τους, τα όνειρά τους, τις στερήσεις τους και το συναίσθημα εκείνο, που τους οδήγησε στη κορυφή!!

Υπάρχει κάποια ομοιότητα μεταξύ των Κροίσων αυτών, αστρολογικά ή απλά συμπτώσεις είναι..??

Μια έρευνα που έκανα από περιέργεια με άφησε έκπληκτη, αφού τα Λιοντάρια κυριαρχούν σε όλο τους το μεγαλείο! Αυτό δε το περίμενα με τίποτα, όμως είναι αληθινό! Οι Λέοντες, βαστούν τα ηνία! Μετά ακολουθούν οι Κριοί και μετά όλοι οι άλλοι! Βέβαια στο χάρτη αυτό, κάποια ζώδια δεν υπάρχουν και είναι αυτά που ανήκουν οι ηθοποιοί, οι τραγουδιστές και όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα! Τυχαίο? Δε νομίζω!

Υπάρχει η άποψη ότι τα Ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, φτιάχνουν περιουσίες καλύτερα από όλους τους άλλους!

Ο Ferrero Michele, ο άνθρωπος που φτιάχνει αυτά τα εκπληκτικά σοκολατάκια, τα Ferrero Rocher, ανήκει στη λίστα των πιο πλούσιων και είναι Ταύρος!! Εκπληκτικό, τον θαυμάζω περισσότερο γιατί η αγάπη του για τη σοκολάτα, για αυτή την εκπληκτική γεύση, τον οδήγησε στο όνειρο!!

Για τους Παρθένους και τους Αιγόκερως, δε βρήκα, κάτι το συναρπαστικό! Σίγουρα θα υπάρχουν σε ένα άλλο κόσμο, μακριά από το δικό μου, εκεί παρέα με το χρήμα, την οσμή του και τη καταγραφή του, δε λέτε..??


Για τα Ζώδια της Φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, υπάρχει η θεωρία, ότι είναι ισάξια με της Γης όμως είναι πιο δυνατοί, με έμπνευση και ότι μπορούν να γίνουν πρώτοι και καλύτεροι!! Μεγάλη αλήθεια αυτή, πολύ μεγάλη!!

Ο Amansio Ortega, είναι ο κύριος που φτιάχνει τα ρούχα Ζάρα. Τον φωνάζουν Mr. Zara! Είναι Κριός, αυτοδημιούργητος και με πολύ προσωπική εργασία! Μαζί με τη γυναίκα του ξεκίνησαν στο σαλόνι του σπιτιού τους! Τώρα, είναι παγκόσμια αλυσίδα ρούχων!! Αξιοθαύμαστος και μπράβο του!

Ο Ellison Larry, είναι ο Θεός της Oracle! Λιοντάρι, νέος, έξυπνος και πολύ πετυχημένος! Ζάμπλουτος ο κύριος αυτός! Εδώ σταματάμε, γιατί οι Τοξότες είναι εξίσου πολύ παράξενη περίπτωση..

Ένα λατρεμένο μου παράδειγμα, ο Frank Sinatra! Λεφτά, γυναίκες, ποτό και ο Θεός βοηθός.. Άλλη φάση!!

Από τα Ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, θα σας απογοητέψω, αλλά μόνο οι Ζυγοί έχουν το χάρισμα του πλούτου! Οι άλλοι δυο είναι περισσότερο της αμπελοφιλοσοφίας και της φαμφάρας.. Όμως πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως πάντα παίζει ρόλο και ο ωροσκόπος! Άρα πάλι σωθήκατε, γλυκά μου!!

Ο Persson Stefan, κρύβεται πίσω από τα ρούχα, H&M! Ζυγός στο ζώδιο, από βορεινή χώρα και όμως, μας έντυσε για τα καλά! Ο αισθησιασμός του, το αέρινο ύφασμα και το οικονομικό συγχρόνως, μας άγγιξαν όλα μονομιάς, μια και έξω!

Την ανατροπή τη κάνει η Oprah Winfray, Υδροχόος, παρουσιάστρια πασίγνωστη, πολυαγαπημένη, σε όλο το πλανήτη μπορώ να πω! Εκείνη και αν είναι ένα ζωντανό παράδειγμα, αφού ξέρει τι πάει να πει φτώχεια, άσχετα, εάν η ίδια είναι πλέον ζάμπλουτη! Η αγάπη της για τον κόσμο, για το συνάνθρωπό της, η βοήθεια που έχει προσφέρει, μέσα από τη καρδιά της, την οδήγησαν σε αυτό που είναι σήμερα! Άξια, με τα χίλια!!

Και τέλος τα Ζώδια του Νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, είναι οι φιλόδοξοι και οι επιχειρηματίες της παρέας! Βέβαια, πιο δυναμικός από όλους είναι ο Σκορπιός, αφού του κόβει περισσότερο και έχει τάσσεις πολύ πιο επιθετικές από τους υπόλοιπους!

Ο Bill Gates, Σκορπιός, ο κύριος της Microsoft, είναι ο Νο1 πιο πλούσιος άνθρωπος στο πλανήτη όλον! Δε μπορεί κανείς να συλλάβει το μέγεθος της περιουσίας του, ούτε καν εγώ η ίδια! Προσωπικά επειδή ασχολούμαι με τους υπολογιστές από τότε που υπήρχε το Dos και τα λειτουργικά σε δισκέτες και όλα τα σχετικά, του βγάζω το καπέλο, γιατί από τότε που μας προσέφερε το έργο του, όντως η ζωή μας άλλαξε προς το καλύτερο και όντως δε κάνουμε δίχως τη Microsoft!! Αυτά κάνουν οι Σκορπιοί!!

Ο Phil Knight είναι η έκπληξη της βραδιάς! Ιχθύες στο ζώδιο και έχει τη Nike! Ζάμπλουτος, πασίγνωστος και με μέλλον! Παπούτσια, άνεση, αθλητισμός, νεότητα, υγεία, όλα μέσα από τα brand του! Υπάρχει κανείς που δεν έχει Nike στο σπίτι του? Δε θα το πιστέψω..!!

Τώρα που σας ανέφερα τους ανθρώπους αυτούς, αν ψάξετε τις βιογραφίες τους θα εκπλαγείτε, όπως και εγώ! Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας, δεν είναι απλά να κάνουμε περιουσίες, είναι να αγαπήσουμε την ιδέα, το όνειρο, το ακατόρθωτο και να το παλέψουμε με τη ψυχή μας! Γιατί τότε θα είναι αληθινό, τότε θα έχει αξία, τότε ο κόσμος θα το αγαπήσει το ίδιο και τότε μόνο εσύ και εγώ και ο καθένας από εμάς, έχουμε έστω και μια απειροελάχιστη ελπίδα, ότι αύριο μπορεί να είναι μια διαφορετική ημέρα!!

Το παλεύουμε, ποτέ δε παρατάμε τα όπλα..

Ποτέ δε ξέρεις.. life is magic.. !


magicfariel@gmail.com