Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ζώδια & Στυλ .. Τι εμφάνιση σου ταιριάζει καλύτερα.. by F’Ariel!

Η μόδα και το ντύσιμο γενικά, είναι ένα μεγάλο άγχος! Κυρίως για τις γυναίκες, όμως τα τελευταία χρόνια και οι άντρες ασχολούνται πολύ! Ομορφιά να υπάρχει στο κόσμο και τίποτα άλλο! Είναι ωραίο να είναι κανείς
όμορφος, περιποιημένος, καθαρός και μοντέρνος! Όλα σχετικά είναι για το καθένα από εμάς, αφού η αντίληψη που έχει το κάθε άτομο ξεχωριστά για τον εαυτό του, είναι εντελώς διαφορετική!

Φοβερές οι βιτρίνες, άκρως ξεσηκωτικές, όμως το κακό της υπόθεσης είναι ότι δεν είμαστε όλοι δα και μοντέλα και το ρούχο που φαντάζει τέλειο πάνω στη κούκλα, ίσως να είναι και χάλια επάνω σε εμάς!

Ως Ταυρίνα που είμαι, δηλαδή βάση της δικής μου αντίληψης, θεωρώ ότι η μόδα δεν είναι για όλους, ας την αφήσουμε κατά αποκλειστικότητα στους καλλιτέχνες, που τους εκφράζει περισσότερο!

Μερικά κομμάτια φυσικά, πάντα χρειάζονται, για την αλλαγή, για την ανανέωση, για το γαμώτο που λέμε, αφού μια ζωή την έχουμε και σιγά, αν φορέσουμε και κανά φτερό και πούπουλο, δε χάλασε ο κόσμος! Τώρα μιλάει η Υδροχόος.. χα χα ..!!

Καλό είναι να φοράμε, αυτά που μας ταιριάζουν, μου μας εκφράζουν, που μας δείχνουν όμορφους και ελκυστικούς και ας μην είναι και η τελευταία λέξη της μόδας! Δε χρειάζεται να γινόμαστε σούργελα, επειδή κάτι φόρεσε η κα. Τάδε στη τηλεόραση! Εκείνη σίγουρα είχε το λόγο της, εσύ δεν τον έχεις!!

Το κάθε Ζώδιο έχει και αυτό τη μούρλια του με τα ρούχα, με την εμφάνισή του, με τον τρόπο που θέλει να εκφράζεται καθημερινά.. Όση καταπίεση και να υπάρξει από το οικογενειακό, ή επαγγελματικό περιβάλλον του, θα καταλήξει με το δικό του γούστο, δίχως πολλές κουβέντες..

Κριός
Το στυλ του ζωδίου αυτού είναι συνήθως αθλητικό και μοντέρνο! Πρέπει να είναι της μόδας οπωσδήποτε το ρούχο που θα φορέσει και ας μην αντέξει ούτε ένα χρόνο! Στους άντρες ταιριάζει μια φόρμα σε αεροπλανικό στυλ, να βγαίνει και να μπαίνει εύκολα! Έτοιμος να πετάξει που λέμε! Βέβαια, οι φόρμες γενικότερα είναι το αγαπημένο του ρούχο! Η γυναίκα θα προτιμήσει τις κοντές τις φούστες, με μεγάλη λατρεία, αφού της αρέσει να δείχνει τα πόδια της! Οι τσάντες, τα ρολόγια και τα κοσμήματα, είναι απαραίτητα σε κάτι πιο κυριλέ, όπως και τα κομψά και ατσαλάκωτα τα ρούχα! Το κόκκινο συνήθως παίζει παντού!

Ταύρος
Ο «βλάχος» της παρέας! Έτσι γίνεται όταν μεγαλώσει! Σίγουρα πράγματα! Καρό πουκαμισάκι, τζινάκι, πουλοβεράκι, έτοιμος για τα βουνά! Βέβαια, ευτυχώς που υπάρχουν και οι ωροσκόποι και σώνεται το πράγμα! Το στυλ του ζωδίου αυτού, πέρα από τα αστεία, είναι μοδάτο, έχει ποιότητα, αντέχει στο χρόνο και σίγουρα τα ρούχα του αξίζουν! Προτιμά τα καλοραμμένα παρά τα «τζάτζαλα μάτζαλα» δηλαδή, τα σκόρπια, ανούσια κομμάτια! Τα απαλά υφάσματα είναι η λατρεία του, το μετάξι, οι γούνες, το κασμίρ και το βελούδο! Οτιδήποτε χαϊδεύει το κορμί του! Εννοείται ότι τα βαθιά ντεκολτέ για τη γυναίκα και τα φουλάρια σε παλ αποχρώσεις είναι τα αγαπημένα! Το μπλε και το πράσινο, παίζουν πολύ!!

Δίδυμος
Ούτε που τον ενδιαφέρει το θέμα, αφού έχει συνεχώς άλλα πράγματα στο μυαλό του! Συνήθως φαίνεται ασουλούπωτος, αφού κάνει τους απίστευτους συνδυασμούς, εκείνους που μόνο ο ίδιος μπορεί να καταλάβει! Προτιμά τα διπλής όψης και αυτά που δε χρειάζονται και πολύ φροντίδα! Ότι πιο εύκολο, πιο γρήγορο και λιτό! Βέβαια, τα άτομα που ασχολούνται με τη μόδα, είναι πολύ διαφορετικά και πολύ τρελά! Η περίπτωση αυτή, προτιμά τη ποικιλία, για να μπορεί να τα ταιριάζει μεταξύ τους όπως θέλει και από απογευματινό ένδυμα, να το κάνει βραδινό! Φαντασία θέλει, κάτι που υπάρχει σε αφθονία στο ζώδιο αυτό!!

Καρκίνος
Δημιουργικό πολύ το ζώδιο αυτό! Το στυλ του είναι απλό και κλασικό! Το μοντέρνο δε τον ενδιαφέρει και τόσο, όσο στο να είναι ποιοτικό και ανθεκτικό το ρούχο! Βέβαια επειδή η ομορφιά τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα, ασχολείται και παρά ασχολείται! Θέλει τα ρούχα του να είναι απαλά και άνετα! Συνήθως ξέρει να ράβει, γιατί του αρέσει πολύ να τα παραποιεί, σε κάτι διαφορετικό, πάντα με τη δική του νότα! Έτσι νομίζει ότι κάνει και οικονομία! Σχετικό αυτό.. Η γυναίκα συνήθως τονίζει το μπούστο της και τη λεπτή της μέση. Η θηλυκότητα σε όλο της το μεγαλείο!

Λέων
Εδώ έχουμε τη περίπτωση, τη πούλια και τον αυγερινό! Για τόσο πολύ! Ο τύπος αυτός, έλκεται από το χρώμα και την υπερβολή! Πρέπει αυτό που φορά, να αρέσει σε όλους και να τον θαυμάζουν! Κάθε τι που φορά, έχει να κάνει με τη φαντασία του! Ένα παράδειγμα για να καταλάβετε είναι η Μαντόνα! Οι συνδυασμοί που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια απίστευτοι, μοναδικοί και πολύ ιδιαίτεροι! Όμως άρεσαν, να πούμε και την αλήθεια! Η γυναίκα δε θα τα πετάξει όλα έξω! Βέβαια το άτομο που έχει την οικονομική δυνατότητα, θα επιλέξει το καλύτερο, το πιο σικ, το πιο καλοραμμένο και το καλύτερο! Ιδιαίτερη αγάπη στα κοσμήματα! Ακριβά ρολόγια για τον άντρα, χρυσό για τη κυρία!

Παρθένος
Αν δεν είναι τέλειο, με ίσες ραφές και από φυσικές ίνες, δεν είναι ρούχο που θα αγοράσει ποτέ! Καλοντυμένος ο τύπος αυτός, καθαρός, τακτικός και πολύ περιποιημένος! Προτιμά τα μουντά χρώματα, τα λεπτά υφάσματα, το μετάξι και η ποιότητα πάνω από όλα! Ποτέ δε θα φορέσει κάτι με κρόσσια, φτερά και πούπουλα! Τα μαργαριτάρια είναι αγαπημένα των γυναικών. Μικρά και πολύτιμα! Πολύ καλό γούστο ακόμα και όταν φοράει την αθλητική του φόρμα! Σικ πολύ σικ!

Ζυγός
Το άτομο αυτό έχει γεννηθεί για τη μόδα και το στυλ! Έχει πολύ καλό γούστο, εκλεκτό και συνήθως πανάκριβο! Δύσκολα θα το δούμε να είναι ατημέλητο και πολύ σπάνιο! Προτιμά το κλασικό ντύσιμο, είναι πάντα μέσα στη μόδα και συνήθως είναι και πολύ υπερήφανο για την εμφάνισή του! Τα χρώματα που προτιμά, είναι συνήθως παλ, τα υφάσματα απαλά και αέρινα! Για ένα party μια γυναίκα, ως επιλογή έχει το σατέν, το ταφτά ή το βελούδο! Βέβαια, θα προτιμήσει να φορέσει ένα διαμάντι στο χέρι και το φόρεμα να είναι λιτό! Πώς θα δείξει το άτιμο..??

Σκορπιός
Ο τύπος με τα μαύρα γυαλιά, εκείνος που δε τα βγάζει σχεδόν ποτέ, είναι σίγουρα Σκορπιός! Απαραίτητο αξεσουάρ, αφού δε θέλει να τον βλέπουν που κοιτά και πώς! Εδώ έχουμε μια περίπτωση των άκρων! Ή θα είναι στη πένα ή όχι! Το σέξι πάντως είναι το στοιχείο του ανεξάρτητα φύλου! Το βαθύ κόκκινο και το μαύρο είναι το αγαπημένο του χρώμα και θα μπορούσε από τη μια να είναι gothic, από την άλλη βαμπιρένιο, όμως πάντα πολύ σέξι! Μια γυναίκα, θα προτιμήσει το βαθύ ντεκολτέ, τις στενές μίνι φούστες, τα ψιλά γόβα στιλέτο τακούνια, τις διχτυωτές κάλτσες και νομίζω το πιάσατε το νόημα!! Η Θεά της νύχτας!

Τοξότης
Δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τη μόδα! Ούτε καν! Θέλει το ντύσιμό του να είναι άνετο, λιτό και πρόχειρο! Ο χίπης της παρέας! Βέβαια, δεν αδιαφορεί καθόλου, ανεξάρτητα εάν τα ρούχα του είναι σπορ, ή πολυκαιρισμένα! Προτιμά να τα μπαλώσει χιλιάδες φορές, παρά να πετάξει το αγαπημένο του τζιν! Συνήθως είναι σκισμένο το παντελόνι, ξεχειλωμένο το μπλουζάκι και πολύ φαρδιά, για να μπορεί να κινείται πολύ άνετα! Η γυναίκα τώρα, ναι μεν αλλά! Αν ανήκει σε χώρο που πρέπει να τη δουν, θα είναι πολύ εντυπωσιακή, θα φορέσει ακόμα και καπέλο! Το ρούχο παίζει να είναι κατά αποκλειστικότητα!

Αιγόκερως
Ο παραδοσιακός και κλασικό τύπος όλων των εποχών! Εδώ έχουμε μια παράξενη περίπτωση! Από τη μια είναι τσιγκούνης, για όλους τους άλλους και από την άλλη για τον εαυτό του θα τα ξοδέψει και με το παραπάνω! Για αυτό και το ντύσιμό του είναι συνήθως ακριβό, που αντέχει κυρίως αιώνες! Πολύ βασικό αυτό! Μελαγχολικό το στιλ, αφού τα σκούρα χρώματα του αρέσουν κυρίως. Ο άντρας θα προτιμήσει να σπάσει τη μαυρίλα με ένα ωραίο κλασικό ρολόι! Η γυναίκα από την άλλη θα φορέσει εκείνο το κολιέ το πανάκριβο, ή τα σκουλαρίκια, αφού θα δείχνουν την αξία και τη ποιότητα διαφορετικά.. Κομψός σε όλες τις περιπτώσεις!

Υδροχόος
Ο τύπος αυτός, ο μοναδικός ο τύπος, φτιάχνει τη δική του μόδα! Καθόλου παράξενο, για τα μυαλά που έχει και τις φοβερές ιδέες του! Δεν τον ενδιαφέρει και τόσο η μόδα, αφού βρίσκει την υπερβολή να κυριαρχεί παντού, όμως του αρέσει να σοκάρει τον κόσμο και να τον σκανδαλίζει! Το στιλ του είναι συνήθως έθνικ, αφού του αρέσει περισσότερο, βέβαια πάντα παίζει ρόλο ο ωροσκόπος! Δε το ξεχνάμε ποτέ αυτό! Υπάρχει όμως και η ακριβώς αντίθετη περίπτωση, που θα ακολουθήσει τη μόδα μέχρι τη τελευταία λέξη! Κυρίως μια γυναίκα έχει τέτοια λόξα! Θα φορέσει τα πάντα, αρκεί να τη προσέξουν, για τόσο πολύ λέμε!

Ιχθύες
Ατημέλητος και πολύ ρομαντικός! Περισσότερο μοιάζει με ποιητή ή ζωγράφο, παρά οτιδήποτε άλλο! Αέρινο και ανάλαφρο το στιλ του, ονειροπόλο και πολλές φορές ακραίο! Συγχυσμένη περίπτωση, αφού υπάρχει ο τύπος ο ακατάστατος, το ασουλούπωτος, ο απειθάρχητος! Βάλτε τα φαντασία σας να δουλέψει! Σίγουρα κάποιο ψάρι υπάρχει στη ζωή σας! Η γυναίκα είναι πιο μαζεμένη, προτιμά τις δαντέλες, το τούλι, τη μουσελίνα, τα μαλακά και απαλά υφάσματα! Ρομαντική σε όλο της το μεγαλείο.. Μια μικρή μπαλαρίνα καλύτερα! Το ένστικτο συνήθως τους ντύνει, παρά η λογική..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos