Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια του μήνα: Ιούνης, έναρξη του καλοκαιριού, θα ζεστάνει η καρδιά μας, ή το κρύο καλά κρατεί.. by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, 1η του μήνα, σκέφτηκα, αφού έχω το χρόνο και έχω ξυπνήσει από τα άγρια χαράματα, να γράψω μερικά λογάκια για τον Ιούνη, αυτόν που μας φέρνει εκείνο το γλυκό καλοκαιράκι που προσμένουμε με μεγάλη αγωνία! Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά
δε θα είναι και τόσο ερωτικός, όσο θα θέλαμε! Κάτι οι πλανήτες από εδώ, κάτι ο Ανάδρομος Ερμής στις 7, πάει τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Βέβαια θα υπάρξουν και οι κεραυνοβόλοι έρωτες, που δε θα βγάλουν πουθενά, όμως και αυτοί μας αρέσουν!

Τι να πω πρωί-πρωί, σύμπαν είναι αυτό, ήδη μια ψυχρούλα την έχει έξω, γιατί όχι και μέσα..?? Μόλις θυμήθηκα ένα φοβερό τραγούδι.. “Cruel Summer – Bananarama” .. αλλά θα προτιμήσω το remix, γιατί είναι πιο μπιτάτο και πιο φευγάτο..

χα χα … ωραία ημέρα να έχετε..& Καλό Μήνα!@


Κριός
Ο Ιούνης είναι ένας μήνας σχετικά καθοριστικός για τις σχέσεις σας και κυρίως για το γάμος σας! Αρκετοί φτάσατε στα πρόθυρα του χωρισμού, ακόμα δεν τον έχετε ολοκληρώσει και θα σας ζητηθεί να δώσετε κάποιες απαντήσεις! Είτε φταίτε, είτε όχι, αν δεν είστε έτοιμοι, ζητήστε το χρόνο σας και εννοείται ότι ράβετε το στόμα σας, αλλιώς έρχεται η καταστροφή ολοταχώς! Δύσκολο καλοκαίρι σας περιμένει, για αυτό το νου σας!!

Ταύρος
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, να περιμένετε τρελές, ξέφρενες και άκρως ερωτικές καταστάσεις να σας συμβούν! Αυτή τη φορά η παρουσία της θα παίξει διπλό ρόλο για όλους τους Ταύρους! Κάποιοι θα ερωτευθείτε ξανά το ταίρι σας από την αρχή, θα βελτιώσετε τη σχέση σας και όλα μέλι γάλα! Όμως κάποιοι θα θελήσετε να ζήσετε πιο ελεύθερα και αρκετά διαφορετικά από ότι κάνετε σήμερα! Ένα test drive θα το κάνετε, στο άτομο που σας ενδιαφέρει και από εκεί θα εξαρτηθούν πολλά!!!

Δίδυμος
Στη περίπτωσή σας το κρύο καλά κρατεί, αφού δεν έχετε καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια. Ακόμα και οι δεσμευμένοι, είστε κάπως απόμακροι, αφού οι κουβέντες δε σας ενδιαφέρουν και τόσο αφού τις βρίσκετε περιττές Μόνο η δουλειά και το χρήμα είναι οι προτεραιότητές σας και τίποτα άλλο! Από τις 24/06 ως τις 18/07, θα περάσει ένα θερμό αεράκι από τη καρδιά σας, κάτι θα συμβεί ερωτικό εκείνες τις ημέρες, όμως ίσως να είναι και καθαρά σεξουαλικό! Ανάγκες είναι αυτές, χρυσά μου..

Καρκίνος
Μου φαίνεται θα παρά ζεσταθεί η καρδιά σας, αφού θα αποζητήσετε τον έρωτα με κάθε τρόπο! Θα κάνετε τα πάντα για να βελτιώσετε τη σχέση σας, θα βάλετε ακόμα και τους φίλους σας στο παιχνίδι, για να πουν εκείνη τη καλή κουβέντα για εσάς! Ακόμα και προξενιό μπορεί εσείς οι ελεύθεροι να βάλετε να σας κάνουν, μπας και δείτε και εσείς μια άσπρη μέρα! Πάντως ακόμα και οι πιο μοναχικοί της παρέας, θα εκμεταλλευτείτε ένα φίλο σας σεξουαλικά! Για τόσο πολύ λέμε..

Λέων
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, κάπως ντεμί το βρίσκω το κλίμα στη καρδιά σας! Μεν θα αποφύγετε τις εντάσεις, θα δείξετε κατανόηση σε αρκετά πράγματα, όμως μια ανησυχία θα την έχετε! Φροντίστε να κάνετε καμιά σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας, ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει, μπας και λάβετε καμιά απάντηση πιο ουσιαστική, που θα σας ανοίξει τα μάτια, για το μέλλον! Τίποτα δεν είναι σίγουρο, ούτε δεδομένο, για αυτό αφήστε τα πείσματα και τους εγωισμούς και αντιμετωπίστε την αλήθεια!

Παρθένος
Κρύο και παγωνιά, ακόμα και στον Ιούνη! Γιατί χρυσά μου, έτσι? Κάτι κάνατε, κάτι είπατε, που σας έχουν βάλει black list κανονικά! Μόνο στη γωνία με το ένα πόδι δε κάθεστε! Οι ελεύθεροι που ακόμα αποζητάτε εκείνες τις απαντήσεις, τύπου θα παντρευτείτε ή όχι, δε θα τις πάρετε, γιατί το ταίρι σας κατά πάσα πιθανότητα να μην είναι έτοιμο, να σας τις δώσει! Ακόμα και οι παντρεμένοι θα απομακρυνθείτε λίγο, η καθημερινότητα θα είναι άκρως βασανιστική. Υποψίες προκύπτουν, όμως χωρίς νόημα!

Ζυγός
Αφήστε και καμιά κουβέρτα έξω, γιατί ο Ιούνης δε θα είναι και τόσο ζεστός για εσάς! Κρύο, παγωνιά και αδιαφορία, θα νιώσετε μέσα στο πετσί σας για τα καλά, είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι! Ούτε χρήμα θα παίξει πολύ, ούτε έρωτας, δε βρίσκω το λόγο να ζείτε, αλλά τέλος πάντων, μέρες είναι θα περάσουν! Εννοείται ότι σας αγαπούν και ότι σας έχουν μεγάλη αδυναμία, όμως δε γίνεται συνέχεια να ασχολούνται μαζί σας! Από τα τέλη δηλαδή μετά τις 23/06 κάτι πάει να ζεστάνει.. Υπομονή!

Σκορπιός
Θα ζεστάνει η καρδιά σας, ακόμα και με το ζόρι! Η Αφροδίτη στο Ταύρο, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τη σχέση σας, με δυσκολία μεν, όμως θα το κάνετε πάλι το θαύμα σας! Από τα τέλη Ιούνη και μετά ανεβαίνει το ερωτικό σας θερμόμετρο, λάμπετε κανονικά και όπου και αν πάτε και σταθείτε θα σας φλερτάρουν κανονικά! Ταξιδέψτε, γιατί ακόμα και μέσα στο αεροπλάνο, μπορεί να προκύψει ένα πάθος τρελό και να απογειωθείτε με όλη τη σημασία των λέξεων!!!

Τοξότης
Μια πολύ κρύο, μια πολύ ζέστη! Τρελός μήνας εντελώς για εσάς, αφού εκεί που δε θα νιώθετε απολύτως τίποτα, το κενό που λέμε, εκεί μπορεί να κάνετε και μια γνωριμία έτσι στα ξαφνικά, που να σας παίρνει τα μυαλά! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ίσως προκύψει, δε θα σας ρωτήσει καν, μια μπουνιά στο στομάχι και πάει φύγατε!!! Οι δεσμευμένοι, δεν έχετε καμία όρεξη ούτε για αγάπες, ούτε για λουλούδια! Θα προτιμήσετε ένα ταξιδάκι στην εξοχή με το παρεάκι σας, έτσι να ξενοιάσετε!!

Αιγόκερως
Κρύο και για εσάς, αφού ούτε η Θεά Αφροδίτη από το Ταύρο δε θα σας πιάσει και τόσο! Εκεί που θα φτιάχνει το πράγμα, εκεί και θα χαλάει! Το παράξενο της υπόθεσης θα είναι οι φίλοι σας, που αυτοί θα φταίνε ουσιαστικά, αφού τους έχετε επιτρέψει να μπουν στη ζωή σας περισσότερο από όσο πρέπει! Ψυχραιμία, γιατί έρχεται και ανάδρομος Ερμής στις 7, πάει τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Πάρτε τα ηνία, ξεκαθαρίστε με διπλωματικό τρόπο το τοπίο και όλα μια χαρά θα πάνε! Θα συναντήσετε φίλους που έχετε πολύ καιρό να δείτε!!!

Υδροχόος
Ούτε κρύο, ούτε πολύ ζέστη, κάπου στη μέση σας βλέπω, δεν είστε και ιδιαίτερα εκδηλωτική, μια χαρά σας ταιριάζει το κλίμα! Αποφύγετε τις γνωριμίες τις παράξενες, εκείνες που μυρίζουν ταλαιπώρια και φασαρία πολύ και δώστε σημασία στους ανθρώπους που βρίσκονται ήδη δίπλα σας! Αν δε θέλετε να μείνετε σα τη καλαμιά στο κάμπο, τότε θα πρέπει να συμβιβαστείτε και να κάνετε αρκετά βήματα πίσω! Το ξέρω δε σας αρέσει καθόλου αυτό, αλλά αυτή τη φορά θα είναι απαραίτητο! Ταξίδια προκύπτουν, πολύ φλερτ, πολύ παιχνίδι, στο στοιχείο σας μέσα, για αυτό παίξτε άφοβα, όμως προσοχή μη καείτε στο τέλος! Όλα μπορούν να παίξουν πολύ ευχάριστα θα έλεγα..!!

Ιχθύες
Ω ρε μάνα μου! Πιάστε τη γούνα καλύτερα γιατί θα τη χρειαστείτε! Για τόση παγωνιά μιλάμε! Θέματα οικογενειακά θα σας αποσπάσουν τη προσοχή για τα καλά και δε θα έχετε καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια! Θα ψυχραθεί τόσο πολύ το κλίμα στη σχέση σας, που ακόμα και οι πιο φρόνιμοι, θα τη κάνετε τη λαμογιά σας! Ξεδίνετε με φλερτ, παιχνίδι και ερωτισμό, όμως προς άγνωστες κατευθύνσεις!! Όμως μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, το ταίρι σας να κοιτάξει αλλού και να πάθετε δέκα εγκεφαλικά! Το νου σας γενικώς!!

magicfariel@gmail.com