Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 30/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άντε μας τελειώνει ένας απαίσιος μήνας, φεύγει και αυτός ο παλιο..Ανάδρομος, που μας τσάκισε κανονικά, από αύριο μας ξημερώνει μια εντελώς νέα ημέρα! Βέβαια, δε θα είναι στρωμένη από ροδοπέταλα, αλλά όσο θα
πλησιάζει το επόμενο ΣΚ θα φτιάχνει το πράγμα..

Τις ημέρες αυτές μια ψυχή παίζει με τη καρδιά μου! Πρώτα τη κορόιδεψε, την εξαπάτησε, τη ποδοπάτησε, σκούπισε και τα πόδια του από πάνω και ξαφνικά τα ξέχασε όλα αυτά και αποζητά τη παρέα μου ξανά.. Εν ολίγοις με θεωρεί δεδομένη! Αυτό και μόνο μου ταράζει τον εγκέφαλο, κανονικά!
Ναι είμαι, όμως και δεν είμαι, γιατί κουβαλάω και εγώ πολύ μούρλια μέσα μου! Βέβαια, μετά από τις αποκαλύψεις τις δικές μου, καλά να πάθω, αλλά έτσι είμαι εγώ, τέτοιο ξωτικό!

Όταν σε αγαπάω, θέλω να το ξέρεις..
Όταν είμαι ερωτευμένη μαζί σου, πρέπει να το μάθεις..
Όταν θέλω να σε δω, θα σου το ζητήσω..
Όταν με πληγώνεις, πρέπει να το νιώσεις..
Όταν κλαίω, κλαίει και η ψυχή σου..
Όταν θυμώνω, είναι όλα σκοτεινά.. δε με βλέπεις, πια..
Όταν σε μισώ, απλά σε μισώ..


Ναι έτσι είμαι δεδομένη, όμως είμαι αληθινή, πολύ σημαντικό και αυτό! Δε θα πεθάνω με την απορία του what if..! Θα ψάξω να μάθω, δε θα ρωτήσω, υπάρχει και άλλος τρόπος, πιο μαγικός.. αλλά ο καλύτερος είναι ο ευθύς και ο ντόμπρος..
Προσμένω.. υπομονετικά, όμως έχω ήδη χάσει τις ελπίδες, γιατί ούτε εγώ θα αλλάξω είμαι αυτή που είμαι, αλλά ούτε και εσύ σκοπεύεις να βγεις από το Πύργο, εκείνο της Παγωνιάς.. Κανένας καύσωνας, δε μπορεί να τον λιώσει… τελικά..!



Κριός
Μουτράκια σας βλέπω να κάνετε μέσα στην ημέρα, γιατί το ταίρι σας ή ένας φίλος θα σας ζητήσει κάτι λίγο παράξενο αυτή τη φορά! Λίγη ανεξαρτησία παραπάνω ας πούμε, δηλαδή να πάει κάπου δίχως τη παρέα σας! Μη τρελαθείτε εντελώς, όταν εσείς τα κάνετε αυτά, είναι καλά? Αφήστε την ημέρα να κυλήσει έτσι όπως θα έρθει, δίχως να φέρετε αντιρρήσεις ή αντιστάσεις! Αλλιώς σας χτυπά τη πόρτα κύμα αρνητικής ενέργειας και δεν είναι σωστό να ξεκινήσετε έτσι την εβδομάδα σας…!@

Ταύρος
Καλά τρελάθηκαν τα άστρα, σήμερα λέει να καθίσετε σπίτι και να το καθαρίσετε! Επίσης να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε! Βέβαια εσείς που είστε σε άδεια, ετοιμαστείτε φασίνα έχει πρωί-πρωί! Εσείς που εργάζεστε, ξεχάστε το γιατί η ημέρα από μόνη της καίει και τσουρουφλάει! Το χρήμα κινείται σήμερα, κρατήστε το γερά, μυρίστε το, γιατί έτσι όπως θα έρθει, έτσι και θα φύγει.. Μήπως να καθίσετε και εσείς σπίτι σας?? Λέω εγώ τώρα..

Δίδυμος
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, ντυθείτε ωραία, χαμογελάστε και βγείτε έξω να μαγέψετε τον κόσμο κανονικά! Κλείστε εκείνο το επαγγελματικό το ραντεβού, σίγουρα θα τους εντυπωσιάσετε και θα μπορέσετε να ζητήσετε το κάτι της παραπάνω! Βέβαια, μη αρχίσετε να υπόσχεστε πράγματα εξωπραγματικά και φανταστικά για το χαρακτήρα σας, γιατί οι άλλοι θα τα δέσουν όλα κόμπο και εσείς στη πορεία θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Μη ξεμυαλίζεστε, πάνω από όλα ο στόχος σας!!!

Καρκίνος
Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας και το έχετε φανταστεί και κάπως ρομαντικά, που θέλετε να το πετύχετε, έτσι για να τη βγείτε στα μάτια μερικών! Βασικά το θέμα σας, δεν είναι και τόσο σοβαρό, εσείς πάτε να το κάνετε με τα νάζια σας, αλλά η ημέρα από μόνη της δε θα σας αφήσει και τόσο! Μπορεί και να σας επιτεθούν, αφού ο κόσμος καίγεται και εσείς αρμενίζετε ως συνήθως! Αφήστε τα πείσματα και τους εγωισμούς, σίγουρα κάτι θα προσφέρετε και εσείς στη ζωή αυτή!

Λέων
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, αρκετά δυνατή που θα καταφέρετε πολλά πράγματα συγχρόνως! Βέβαια σίγουρα θα σας φουντώσουν μέσα στην ημέρα και αυτή τη φορά παίζει να βάλετε και τα κλάματα! Εκεί που θα γελάτε εκεί θα κλαίτε κιόλας, λίγη σχιζοφρένεια, δε βλάπτει! Έντονη ημέρα από όλες τις απόψεις, ρίξετε το στη δουλειά, κάνει καλό στη ψυχή και ωραία θα ήταν να αφοσιωθείτε πολύ περισσότερο από τα συνηθισμένα! Ξεχάστε για λίγο τις βιασύνες και τις βόλτες.. Κάτι καλό θα βγει από αυτό!

Παρθένος
Πάλι τα ερωτικά σας, σας βασανίζουν! Πάλι σας έπιασε εκείνη η ανασφάλεια και θεωρείτε ότι ο σύντροφός σας δε σας προσφέρει όσα θα θέλατε! Βέβαια, συνήθως δε κάνετε λάθος σε τέτοια ζητήματα! Μπορεί με το ταίρι σας να έχετε ωραία χημεία, μπορεί να κάνετε καλό σεξ, όμως μερικές φορές εκεί σταματούν όλα! Χάνετε η επικοινωνία και δεν υπάρχει κάτι παραπάνω! Αν ψάχνετε εσείς το κάτι παραπάνω, τότε πρέπει να κοιτάξετε αλλού! Αλλιώς πάρτε το απόφαση και αρκεστείτε με αυτά που ήδη έχετε…

Ζυγός
Έχετε κάνει ένα πλάνο σήμερα και πρέπει μέχρι να νυχτώσει να το τηρήσετε κατά γράμμα! Βέβαια δε θα σας αφήσουν και τόσο και αυτό θα σας τσιτώσει αρκετά! Εσείς το καλό που θα κάνετε είναι να κλείστε τα αυτιά σας και να μη ξεφύγετε καθόλου από τις προτεραιότητές σας! Κλωτσήστε τους στη τελική, μπας και καταλάβουν! Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας, ο κόσμος να χαλάσει!!!

Σκορπιός
Ωραία ημέρα για τα επαγγελματικά σας ζητήματα! Μια ευκαιρία θα βολτάρει από μπροστά σας και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να τη πιάσετε! Πολύ θετική η ημέρα σας, για να βγάλετε και λεφτά από μια σας δραστηριότητα! Χαμογελάστε και επικοινωνήστε με τα απαραίτητα άτομα, για να σπρώξετε και εσείς λίγο τη κατάσταση, αφού το έχετε που το έχετε το mood, ας επωφεληθείτε κιόλας!

Τοξότης
Θα είστε μέσα στη τρελή χαρά σήμερα, κάτι θα γίνει με έναν άνθρωπο, που θα πετάξετε στους ουρανούς! Θα είναι ερωτικό? Θα είναι επαγγελματικό? Πάντως ότι και αν είναι, προσπαθήστε να συγκρατηθείτε, γιατί ο υπερβολικός ενθουσιασμός, ρίχνει μαζί με τη χρυσόσκονη και αρκετή στάχτη στα μάτια και μετά να και ο γκρεμός! Βαστάτε μικρό καλάθι και μη βιαστείτε να απογειωθείτε!!! Το νου σας..

Αιγόκερως
Καλά ξημέρωσε τέτοια ημέρα για εσάς…!? Φοβερό! Χαμένοι στο διάστημα θα είστε όλη την ημέρα! Σε καμία περίπτωση δε θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Καλό αυτό, αν δεν έχετε και δουλειές να κάνετε! Αλλιώς το νου σας, γιατί το ένα λάθος φέρνει το άλλο και αντί να χαμογελάτε, ξαφνικά θα καίγεται το σύμπαν σας! Κάντε λίγα πράγματα και όχι όλα μαζεμένα. Τσεκάρετε καλά πριν παραδώσετε το οτιδήποτε!

Υδροχόος
Τα ψυχολογικά σας κάνουν party, έτσι δεν είναι? Σήμερα σας βλέπω να βγαίνετε για shopping therapy και να ξεπαραδιάζεστε κανονικά! Το μάτι σας φυσικά θα πέσει στο πιο ακριβό, πιο μοναδικό και πολύ παράξενο! Αν είναι έπιπλο τότε κάτι πάει και έρχεται, αν είναι ρούχο όμως, μη κάνετε το λάθος να το αγοράσετε, σίγουρα θα μείνει στη ντουλάπα, μόλις σας φύγει το mood αυτό! Ας είστε λίγο μαζεμένοι, γιατί το τελευταίο καιρό κάτι έχετε πάθει… Μια παράνοια ας πούμε..

Ιχθύες
Δύσκολη ημέρα, αφού το μυαλό σας θα είναι εντελώς αλλού! Νομίζω θέλετε διακοπές από εδώ και πέρα και οτιδήποτε άλλο σας συμβαίνει απλά σας δυσκολεύει τη ζωή! Δε φεύγετε νωρίτερα, μπας και ησυχάσουμε και μαζευτούμε κιόλας..?? χα χα .. όλο έξοδα είστε άτιμα παιδιά! Συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε γιατί δε πρέπει να γίνει κανένα λάθος, βάλτε και ένα φόντο εξωτικό στον υπολογιστή σας και ταξιδέψτε μέσα από εκεί.. όμως μόνο για λίγο.. έτσι??

magicfariel@gmail.com