Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 11/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άλλο mood σήμερα, φύγανε οι γλύκες, τα φανταστικά τα όνειρα, οι σκέψεις εκείνες, οι όμορφες και επανήλθε το σκοτάδι στη ψυχή μου! Απορώ και εγώ με
τον εαυτό μου, κάθε μέρα, μήπως έχω κανένα διακόπτη, που να αναβοσβήνει μόνος του? Μήπως έχει χαλάσει και χρειάζεται επισκευή? Πώς γίνεται από τη μια να είμαι μια χαρά και από την άλλη στα πατώματα?



Όλο σκέφτομαι και ξανά σκέφτομαι, τι θα κάνω από εδώ και μπρος! Θέλω περισσότερα για τον εαυτό μου και επαγγελματικά και ερωτικά! Και στις δυο περιπτώσεις το παλεύω ολοκληρωτικά, κάτι πάω να καταφέρω, αλλά το ένα θέμα μου είναι στάσιμο και το άλλο καταστροφικό σε σημείο που πλέον δε φτιάχνει, με τίποτα!
Όμως όλες οι περιπτώσεις της ζωής μου, βρίσκονται σε διπλό ταμπλό! Και πάλι προέκυψαν από μόνες τους, αφού το Κάρμα είναι τέτοιο που μερικές φορές μας οδηγεί από εδώ και εκεί, μέχρι να βρεθεί εκείνο το θετικό και πολύ ζεστό σημείο!
Νομίζω έχω βρει πού και πώς θέλω να καταλήξω, ξέρω τι θέλω, πώς και γιατί, τις αποφάσεις μου τις έχω ήδη πάρει, το μόνο που προσμένω είναι μια ευκαιρία!

Η ημέρα μου σήμερα είναι διαφορετική, δε θέλω να ασχοληθώ, ούτε με εσένα, ούτε με εσένα, ούτε με εκείνο, ούτε με το άλλο!

..θέλω μόνο να σιγοτραγουδώ, εκείνη τη μελωδία, Only Love, της Νανάς Μούσχουρη.. τι γλυκό τραγούδι, πόσο πολύ μου χαϊδεύει τη καρδιά.. τι αξεπέραστα συναισθήματα μου αφήνει..

"Νιώθω πολύ κουρασμένη, θέλω να αποκοιμηθώ, κάτω από ένα δέντρο, πολύ Μαγικό..!! Και όταν ξυπνήσω, να έχουν όλα φτιάξει, να ζήσω και εγώ τα όνειρά μου μια φορά και ποτέ ξανά, δε πειράζει.." 



Κριός
Χάλια η κατάσταση! Μαύρη και άραχνη η ψυχή σας και καμία όρεξη για πολλά-πολλά! Συναισθηματικά φορτισμένοι θα είστε όλη την ημέρα και η απομόνωση είναι κάτι που θα παίξει πολύ! Κάπου πάνε να σας μπλέξουν, σε κάτι ομαδικό, όμως εσείς δε θέλετε με τίποτα! Να το αποφύγετε ή ακόμα καλύτερα να πείτε ένα όχι, όμως να μπορέσετε και εσείς να παρακολουθήσετε, εάν αλλάξετε γνώμη αργότερα! Δε πρέπει να ταράξετε τα νερά με τίποτα!

Ταύρος
Η ημέρα του θεάτρου και της υποκρισίας! Δε ξέρω κατά πόσο θα τα καταφέρετε, πάντως θα κάνετε το χαζό σε πολλές περιπτώσεις και θα χρειαστεί να ακούσετε συζητήσεις που ουσιαστικά δε σας ενδιαφέρουν και πολύ! Όμως αν σας τα ζαλίσουν κιόλας, ως Ταύροι που είστε, θα εκδηλωθείτε λίγο απότομα και θα εξαφανιστείτε! Από το να παίζετε θέατρο και να χαλάσετε το χρόνο σας άδικα, βρείτε μια δικαιολογία και απομακρυνθείτε, με ευγενικό τρόπο, όμως!

Δίδυμος
Άκρως δυναμικοί, γεμάτοι από όρεξη, θα εντυπωσιάσετε τους πάντες, δίχως να το κάνετε και επίτηδες! Θα ξεπροβάλει αυθόρμητα ο καλός σας ο εαυτός και θα βοηθήσετε ακόμα και το πιο άγνωστο άτομο που υπάρχει στην ομάδα σας! Χαμογελάστε, επικοινωνήστε και δείξτε σε όλους ότι μπορούν να βασιστούν επάνω σας, να σας εμπιστευθούν και φυσικά το πόσο ικανοί είστε! Απολαύστε την ημέρα σας κάνοντας καλό στους άλλους κυρίως! Από αύριο εσείς!!

Καρκίνος
Πάλι τα ερωτικά σας, σας βασανίζουν! Κάτι θέλετε, λίγο πιο δύσκολο από τις άλλες τις φορές και θα ψάξετε να βρείτε τον τρόπο να γίνει και αυτό δικό σας! Ένα δώρο, μια βόλτα, ένα ταξίδι, πάντως το κακομαθημένο το πλασματάκι θα σας πει καλημέρα και μέσα στις απαιτήσεις θα είστε πρωί-πρωί! Από το να νιαουρίζετε, καλύτερα να αναλάβετε από μόνοι σας, τρέξτε να κλείσετε εκείνα τα εισιτήρια, καπαρώστε το δαχτυλίδι της βιτρίνας, κάντε κράτηση στο αγαπημένο σας εστιατόριο! Μετά το όχι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο..

Λέων
Πάλι ο μάστορας ξύπνησε από μέσα σας και θα θελήσετε να φτιάξετε κυρίως το σπίτι σας! Κάτι τοίχοι από εδώ, κάτι παράθυρα που μπάζουν από εκεί, πάντως θα το πιάσετε το μυστρί και ότι γίνει! Επειδή από ιδέες είστε φοβεροί, αλλά από χειρονακτική εργασία, όχι και τόσο, φωνάξτε κανένα φιλαράκι που να γνωρίζει, ή ακόμα καλύτερα πληρώστε ένα αληθινό μάστορα και αφήστε τις ταρζανιές! Παίζει να εκνευριστείτε και να τα παρατήσετε όλα στη μέση! Και αν ξεσπάσει καταιγίδα, καλά να περάσετε!!

Παρθένος
Κάτι έχει συμβεί στα ερωτικά σας! Υπάρχει μια απόσταση ή ένα κενό! Πάντως σήμερα θα βολτάρουν συνεχώς μέσα στο μυαλό σας και θα έχετε πιο ζεστή καρδιά, για αυτό σηκώστε εκείνο το τηλέφωνο και αφήστε τα πείσματα και τους εγωισμούς! Όμως και για τους μοναχικούς τους τύπους της παρέας, καλά θα κάνετε να βγείτε έξω, να σας δουν, να επικοινωνήσετε με τον κόσμο και μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, έτσι πολύ ξαφνικά!!!!

Ζυγός
Σήμερα αγαπητά μου ας είστε λίγο πιο συγκεντρωμένα στη δουλειά σας. Με οτιδήποτε και αν ασχολείστε καλά θα κάνετε να σοβαρευτείτε, να το δείτε πιο εξονυχιστικά, γιατί αν κάτι δε σας αρέσει και τόσο, θα πρέπει να το αλλάξετε, πριν πείτε τη λέξη, «τελείωσα»! Παραδώστε το έργο σας, μόνο αν το έχετε τσεκάρει από όλες τις πάντες, μόνο όταν έχετε εξαντλήσει κάθε πιθανή προσπάθεια, μόνο όταν είναι τόσο τέλειο, που θα ακούσετε εκείνο το μπράβο, ξανά!

Σκορπιός
Μέχρι να φτάσει το σκοτάδι, θα έχετε ηρεμίσει! Ξεκινάει κάπως έντονα η ημέρα σας, θέλετε να κλείσετε όλες σας τις μισοτελειωμένες δουλειές, να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα και γενικά μπήκε εκείνο το κακό το πνευματάκι μέσα σας και άντε να δούμε, πάλι! Στη τσίτα που λέμε, με νευράκια αρκετά, όμως πάρτε βαθιές ανάσες, κοιτάξτε προς τη θάλασσα, ονειρευτείτε την αν χρειάζεται, πάντως χαλαρώστε γιατί όλα μέσα στο μυαλό σας είναι! Βέβαια, εννοείται ότι πρέπει να βάλετε τελεία στα θέματά σας!!!

Τοξότης
Λίγο αγανακτισμένους σας βρίσκω σήμερα, με τα χέρια στη μέση, να λέτε, ότι άλλα θέλατε να κάνετε στη ζωή σας και αλλιώς προκύψανε τελικά! Μήπως πίσω από τα παραπονάκια αυτά κρύβονται άλλα πράγματα που συμβαίνουν στο σήμερα και σας ενοχλούν! Για σκεφτείτε το! Πάντως κάτι δε σας αρέσει, κάτι σας πιέζει, κάτι σας κάνει να θέλετε να εξαφανισθείτε από προσώπου γης! Καλύτερα να βρείτε την αληθινή αιτία σε όλα αυτά και να την αντιμετωπίσετε! Και στη Νότια Αφρική να πάτε, το πρόβλημα θα παραμείνει εκεί να σας προσμένει..!!

Αιγόκερως
Εντάξει γνωρίζετε πολλά πράγματα, όμως όχι και όλα! Για αυτό οποιαδήποτε συζήτηση και αν γίνει μπροστά σας, μη πεταχτείτε σα σφεντόνα, γιατί θα εκτεθείτε πολύ ξαφνικά! Αφήστε να σας δώσουν το λόγο πρώτα, όμως πολύ βασικό να έχετε ακούσει τα πάντα με προσοχή! Μην είστε εγωιστές, μην είστε πεισματάρηδες, έχετε ακόμα πολλά πράγματα να μάθετε στη ζωή σας! Όσο έμπειροι και φοβεροί τύποι και αν είστε! Προτιμήστε τους ήρεμους και μη ανταγωνιστικούς διαλόγους!

Υδροχόος
Νομίζω ότι ανοίξατε δουλειές με φούντες ξανά και τρέχετε και δε φτάνετε! Ναι στη τσίτα σήμερα, να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότηες, που μέσα στο μυαλό σας φαντάζουν ατελείωτες και ακατόρθωτες! Βασικά χαλαρώστε λιγάκι, πάρτε βαθιές ανάσες πολλές και βάλτε προτεραιότητες! Υπάρχει ανταγωνισμός, όμως εσείς ως συνήθως βρίσκεστε ήδη μερικά βήματα πιο μπροστά! Συνεπώς, μέχρι να σας φτάσουν, θα έχετε ήδη φτάσει στο στόχο σας!!

Ιχθύες
Κάτι έχετε βάλει στο μυαλό σας, που απαιτεί κότσια γερά, για να γίνει πραγματικότητα! Όμως κάθε μέρα ασχολείστε και από λίγο και σήμερα θα διαπιστώσετε ότι τελικά μπορεί σύντομα μια ιδέα σας, να σας φέρει λεφτά και να έχετε και μεγάλη επιτυχία! Μη παρατάτε τα όπλα, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και χαμογελάστε, γιατί όλες οι ημέρες σας θα είναι άκρως τυχερές!! Βάλτε τον έρωτα στη ζωή σας, κάντε σεξ και απελευθερωθείτε λιγάκι!!

magicfariel@gmail.com