Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 09/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπαίνει καλοκαιράκι, δειλά-δειλά, δε ξέρω φοβάται, αλλά εγώ όχι πια!
Για εμένα ήρθε από εχθές, εκείνο το κύμα το ζεστό, με αναστάτωσε, με ξύπνησε γλυκά, μου μίλησε εν ολίγοις και μου έδωσε υπόσχεση, ότι
το καλοκαίρι, έρχεται για να μείνει και θα είναι και «καυτό»!!

Αυτά μου κάνει ο κύριος Έρωτας, ξαφνικά, όλα λάμπουν, όλα είναι μαγικά, αξεπέραστα και μοναδικά!
Το ξωτικό πετάει ξανά, από χαρά και ευτυχία, πάει το είπαν και τα άστρα, πρόβλημα συγκέντρωσης για τους Ταύρους, όλες τις ημέρες.. έψαχνα και εγώ να βρω αιτία, να μια! Τη βρήκα! Εσύ! … ως συνήθως..!!

Δε μπορώ να καταλάβω, η χαζή, τα βέλη του, είναι μερικές φορές δηλητηριώδες? Πώς γίνεται να έχω πυρετό όλο το χρόνο, όμως κατά περιόδους, να πεθαίνω, άλλες φορές απλά να ανασαίνω και εκείνες τις λιγοστές, να πετάω στα σύννεφα?

Μήπως κύριε Έρωτα, πρέπει να κάνεις και εσύ μια συντήρηση στα βέλη σου? Μήπως από το πολύ «μέσα-έξω», σκουριάσανε και θέλουν αντικατάσταση..?? Ή μήπως καλύτερα ένα καλό «τρίψιμο»..? Θες να το κάνουμε παρέα..??
Θα σε μαλώσω, που σκέφτεσαι πονηρά, όμως ήρθε καλοκαίρι και πρέπει να θυμηθούμε εκείνα τα φιλιά.. Τις παραλίες, τον ήλιο και τις μουσικές και έρωτα να κάνουμε, σε όποιο σημείο θες!!

 ..νομίζω καίγομαι ξανά, όμως είμαι όλη δική σου, αυτή τη φορά..


Κριός
Εσείς που έχετε ένα στόχο και εργάζεστε ακόμα και από το σπίτι, ντυθείτε ωραία και βγείτε έξω να σας δουν! Η ημέρα σας είναι πολύ θετική, για δημόσιες σχέσεις, για να πείστε μερικούς για τα σχέδιά σας! Έχετε ήδη ξεκουραστεί, το μυαλό σας είναι καθαρό, για αυτό εντυπωσιάστε αυτούς που πρέπει για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε! Ναι δραστηριοποιηθείτε άμεσα και αφήστε το καναπέ..!!

Ταύρος
Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει σήμερα, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά ή μόρφωσης! Υπάρχει κάποιο άτομο που σας θαυμάζει, θέλει να σας στηρίξει και θα σας κάνει μια πρόταση πολύ διαφορετική από τις άλλες! Ναι, θα ξεμυαλιστείτε, θα απογειωθείτε, όμως μη πιάσετε βαλίτσα ακόμα! Καιρός να ρισκάρετε σε κάτι νέο, να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση!

Δίδυμος
Σας τραβάει το τρελό, πάρτε το απόφαση! Πάλι κάποιο άτομο θα γνωρίσετε, θα σας πάρει τα μυαλά και θα απογειωθείτε μαζί του σεξουαλικά! Βγήκε και ποιηματάκι από αυτό, όμως θα κινηθείτε σε υπόγεια και μυστικά μονοπάτια, για ακόμα μια φορά! Μπορεί να είναι από τη δουλειά σας, μπορεί από ένα χώρο που κινείστε και εννοείται δε πρέπει κανείς να μάθει κάτι, αλλιώς θα κινδυνέψουν πολλά! Όλα στα κόκκινα για εσάς!!!

Καρκίνος
Μέσα στην αισιοδοξία και τη τρελή χαρά είστε! Ξαφνικά γέμισε το κεφάλι σας από αμέτρητες ιδέες και θέλετε όλες να τις πραγματοποιήσετε μια-μια! Για λίγο φρένο, οργανωθείτε πρώτα καλύτερα και μετά ξεκινήσετε εκείνο το χαοτικό ταξίδι! Βασικά είναι ωραίο που ονειρεύεστε ξανά, όμως καλύτερα να προσγειωθείτε στη γη πρώτα, να αφήσετε τα ροζ τα συννεφάκια και να το παλέψετε πιο ρεαλιστικά!

Λέων
Τι έγινε χρυσά μου? Ο μήνας έχει 9? Αυτό ήταν? Άδειασε πάλι η τσέπη σας και τώρα δάχτυλο! Συγγνώμη για την έκφραση, όμως ξεκινήσατε πολύ φορτσάτοι, να κάνετε εκείνο, να πάρετε και αυτό και τώρα μια από τα ίδια! Μήπως να ξεκινήσετε και ακόμα μια δραστηριότητα, μπας και δείτε καμία άσπρη ημέρα και εσείς? Πάντως η διάθεσή σας θα χαλάσει μόνο από αυτό. Αν κάτι έχει περισσέψει, διαχειριστείτε το σωστά!

Παρθένος
Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβληματικές καταστάσεις με ανθρώπους που μόλις γνωρίσατε και αναγκαστικά συνεργάζεστε, είτε σας αρέσει, είτε όχι! Συγκρούσεις, εντάσεις θα υπάρξουν και ναι θα χαλάσει η ημέρα σας αρκετά! Καλά θα κάνετε να παραμείνετε πιστοί στις απόψεις σας και να τους βάλετε στη θέση τους, αφού εσείς γνωρίζετε καλύτερα πιο είναι το σωστό! Δύσκολη ημέρα από όλες τις απόψεις!

Ζυγός
Μέρα που θα είστε πάρα πολύ αφηρημένοι! Λίγο τα σύννεφα, λίγο η διάθεσή σας, πάει έφυγε το μυαλό από τη θέση του! Αυτό θα έχει φυσικά, ως συνέπεια να κάνετε το ένα λάθος μετά το άλλο! Αν είστε σπίτι δε πειράζει, αν όμως δουλεύετε, καλά θα κάνετε να μαζέψετε τον εαυτό σας, γιατί ξαφνικά θα γίνει η πατάτα, θα τσιτώσετε και θα ξεβολευτείτε από τη φάση αυτή, μια και έξω! Προσαρμοστείτε αναλόγως τη περίσταση και μην οδηγείτε!!

Σκορπιός
Ξημέρωσε ακόμα μια λατρεμένη ημέρα για εσάς, αφού θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας, όχι τα φανερά όμως, εκείνα τα σκοτεινά και τα άκρως μυστικά! Μπορεί να μη πετάτε από ευτυχία, όμως ένα πάθος, κάποιος που σας βασανίζει τη ψυχή, δε θα σας αφήσει και τόσο στην ησυχία σας και εσείς θα ενδώσετε γιατί αγαπητά μου το Κάρμα, είναι Κάρμα! Παίξτε αλλά μπορεί και να καείτε στο τέλος! Να είστε έτοιμοι για όλα, όμως απολαύστε το! Είναι ωραίο αυτό το παιχνίδι!!!

Τοξότης
Τι σας έπιασε ξαφνικά και θέλετε να φτιάξετε κούτες και να αλλάξετε σπίτι? Ακόμα και επαγγελματική στέγη, όμως την αλλαγή τη σκέφτεστε πολύ έντονα! Μήπως να το ξανά σκεφτόσασταν? Αν υπάρχουν εμπόδια, θεωρήστε τα ως σημάδια! Αν έχετε ενδοιασμούς, πιστέψτε σε αυτούς! Πάντως μη κάνετε ένα τέτοιο βήμα, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι! Κάτι θέλουν να σας πουν τα άστρα, αλλά τι…??

Αιγόκερως
Πολύ κακή ημέρα για να υπογράψετε κάτι! Θάψτε τα στυλό, τις πένες, οτιδήποτε βγάζει μελάνι τέλος πάντων, γιατί θα πέστε θύμα κανονικό και μετά θα κλαίτε! Μέρα όπου η ψευδαίσθηση, θα παίξει αρνητικό ρόλο, για αυτό μπορεί να εξαπατηθείτε και από μόνοι σας, αφού το συναίσθημα είναι πάντα πιο δυνατό! Το νου σας, και πάλι το νου σας, γιατί έχετε και το μαγνήτη, μη σας πάρουν και τα λιγοστά φράγκα που έχετε!!!

Υδροχόος
Σήμερα θα ανοίξετε το ψυγείο και παίζει να το κατασπαράξετε όλο! Όμως και αν δε κάνετε κάτι τέτοιο, σας βλέπω να το ρίχνετε σε άλλου είδους καταχρήσεις, λίγο πιο πονηρές και φευγάτες! Λίγο προσοχή σε όλες τις περιπτώσεις, γιατί κακό στον εαυτό σας θα κάνετε, αν ξεφύγετε από τα όριά σας! Αυτά κάνει η καταπίεση και το άγχος! Ξημερώνει μια ωραία ημέρα και οτιδήποτε απαγορεύεται για εσάς, επιτρέπετε, όλως τυχαίως και ο Θεός βοηθός, μετά!!

Ιχθύες
Λίγο μυγιάγγιχτοι θα γίνετε αλλά φταίει το σύμπαν για αυτό! Σας βλέπω να κάθεστε κοντά σε ένα παράθυρο, να ανοίγετε την ατζέντα σας και να περνάτε από κόσκινο τους φίλους και τους γνωστούς! Θα διαπιστώσετε προς μεγάλη σας έκπληξη, ότι κάποιους τους έχετε αδικήσει πολύ και κάποιους τους έχετε παρά χαιδέψει, δίχως να το αξίζουν ιδιαίτερα! Οι τύψεις θα σας κάνουν παρέα, όμως υπάρχει τρόπος όλα να τα φτιάξετε! Μη ξεχνάτε ποτέ τη πορεία της ζωής σας. Εκείνη λέει πάντα την αλήθεια!

magicfariel@gmail.com