Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 06/06/2014 by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι ότι ακόμα βρίσκομαι σε εκείνη τη μακριά, δερμάτινη καρέκλα, εκείνου του ψυχολόγου! Όχι δε με αφήνει να φύγω, αφού πρέπει να μάθει τα πάντα, όχι γιατί μπορεί να με γιατρέψει, αλλά γιατί βρίσκει την ιστορία μου πικάντικη, φανταστική, γεμάτη από έρωτα και
πάθος!

Νομίζω, έχει αρχίσει και ζηλεύει, γιατί ο «γιατρός», δε θυμάται να έχει νιώσει ποτέ έτσι στη ζωή του, ούτε να είχε άλλη πελάτισσα, τόσο πολύ για δέσιμο!

Και του λέω του doctor.. «..μα γιατρέ μου τον αγαπάω! Είμαι ερωτευμένη μαζί του! Αυτόν μόνο θέλω! Και αυτός δεν είναι πουθενά! Τι να κάνω?..»

..η απόλυτη σιγή..

Απάντηση, δεν υπάρχει, γιατί ακόμα και η επιστήμη, στη περίπτωση τη δική σου, σηκώνει τα χέρια ψιλά! Κανένας νόμος της φύσης, καμία γνωμάτευση, τίποτα και κανείς, δε μπορούν να δώσουν, τη σωστή απάντηση, πέρα από εσένα τον ίδιο! Ναι για εσένα μιλάμε τώρα, το κύριο Έρωτα!! Το κακό αγόρι..

Και πάω να φύγω και μπαίνεις Εσύ μέσα, είσαι το επόμενο ραντεβού!

Πού είναι η δερμάτινη η καρέκλα? Θέλω να ξαπλώσω πάλι! Μου ήρθε σκοτοδίνη, βλέπω αστεράκια, το στομάχι μου, η καρδιά μου, τα γόνατά μου, πάει μου έρχεται ο αργός ο θάνατος… και μέσα σε δευτερόλεπτα, έριξες ξανά τα βέλη σου, έπιασες στόχο, ναι, είμαι όλη δική σου!

Doctor, doctor, where are you?? Help, λιποθυμώ, σβήνω, ένα νερό παρακαλώ..!!

..ο γιατρός όμως έφυγε, πήγε να βρει το δικό του Έρωτα, πήγε να ανακαλύψει τη δική του επιστημονική έννοια, να μάθει, εκείνο το μυστικό, που κανένα βιβλίο, καμία ταινία, καμία συζήτηση, δε μπορεί να σου το μάθει στα αλήθεια.. βγαίνει κατευθείαν από μέσα.. εκείνο το σκοτεινό ντουλαπάκι, της καρδιάς σου..!@

 …μόλις θυμήθηκα υπάρχει και τραγούδι που λέει.. “..doctor, doctor, can’t you see, I am burning, burning..” ..xa xa xa!!

Καλό ΣΚ σε όλους..!!


Κριός
Οτιδήποτε και αν προκύψει σήμερα, ευχάριστο βέβαια, να το ακολουθήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη! Μπορεί να είναι μια έξοδος, μπορεί ένα απρόοπτο ταξιδάκι, πάντως μην αφήσετε τέτοιες ευκαιρίες να περάσουν έτσι! Και σας το λέω, γιατί αύριο η ημέρα σας, που μπαίνει και ο ανάδρομος, δε θα είναι και τόσο φοβερή και τρομερή! Για αυτό αν από σήμερα καταφέρετε να εξαφανισθείτε για μερικές μέρες, καλό θα ήταν! Θα αποφύγετε τη γκρίνια και τη μουρμούρα των άλλων!

Ταύρος
Τυχερή η ημέρα σας αφού λεφτά έρχονται κατά επάνω σας, ολοταχώς! Μπορεί να πάρετε μια αύξηση, επειδή εργάζεστε σκληρά, μπορεί όμως να σας κάνουν και μια νέα πρόταση, έτσι για το συμπλήρωμα! Πάντως, την ευχάριστη είδηση τη παίρνετε, κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα! Καλά θα κάνετε όμως τη χαρά να τη κρατήσετε για πάρτη σας, γιατί η ζήλεια κυριαρχεί σε όλο της το μεγαλείο! Μη λέτε σε κανέναν τίποτα!

Δίδυμος
Τι ωραία ημέρα σας ξημέρωσε! Μέσα στα χαμόγελα και τη τρελή τη χαρά, δε ξέρω αν θα σας δει καθόλου το σπίτι σας σήμερα! Βόλτες με φίλους, συζητήσεις ευχάριστες και όντως η ζωή είναι μόνο για εσάς! Δε ξέρω πώς κάνετε εκείνο το delete μέσα στο μυαλό σας, αλλά να μας το μάθετε και εμάς, κάνει καλό πού και πού! Μπαίνετε σε νέες παρέες, κάνετε καινούργιες γνωριμίες και αν είστε καλό παιδί, μπορεί να κάτσει κάτι καλό απόψε..!!

Καρκίνος
Να πιστέψετε στα θαύματα, γιατί θα συμβεί ένα και σε εσάς, μέσα στην ημέρα σας! Κυρίως θα αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα, το οποίο ως ιδέα, ήσασταν έτοιμη να παρατήσετε! Μια απρόσμενη βοήθεια, από ένα δικό σας άτομο, θα έρθει από το πουθενά και τελικά οι προσπάθειές σας, δε θα πάνε χαμένες! Χαμογελάστε και βάλτε τις μηχανές του εγκεφάλου σας, να δουλέψουν εντατικά, δίχως κανένα διάλειμμα! Τώρα που καίει το πράγμα!!

Λέων
Κάτι θα σας προτείνουν σήμερα από το πουθενά και θα μπείτε σε σκέψεις! Ακόμα και στη παραλία να είστε, δε πειράζει, συγκεντρωθείτε και δώστε βάση, γιατί μπορεί ο τόπος και ο χρόνος να μην είναι ο κατάλληλος, είστε σε χαλαρή φάση, όμως η ιδέα, μπορεί να αποβεί πολύ συμφέρουσα για εσάς! Ακόμα και extreme να είναι, δε πειράζει, καιρός να πειραματιστείτε και σε νέα μονοπάτια! Θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, μη τη χαλάσετε άδικα!

Παρθένος
Και εκεί που θα είστε έτοιμοι να παρατήσετε ένα σχέδιο στη δουλειά σας, εκεί ξαφνικά, ως δια μαγείας, θα είναι τόσο τέλειο, τόσο φανταστικό, που θα ανατραπούν όλα θετικά! Απαντήσεις έρχονται, νέοι δρόμοι ανοίγονται και ο στόχος σας εκείνος ο δύσκολος, είναι πλέον πιο εύκολος και πιο εφικτός! Ευχάριστη ημέρα από όλες τις απόψεις, για αυτό κρατήστε δυνάμεις για αυτά που θα έρθουν! Λεφτά παίρνετε, ένα bonus!

Ζυγός
Η ημέρα των εκπλήξεων θα έλεγα, των ευχάριστων όμως! Κάτι θα σας πει ή το ταίρι σας, ή ένας συνάδελφός σας, μια τρελή ιδέα, που από τη μια θα σας ξαφνιάσει, από την άλλη όμως θα σας αρέσει πολύ! Ακολουθήστε ότι και αν είναι αυτό, θα περάσετε ωραία και θα φτιάξει πολύ η διάθεσή σας! Μη φέρνετε αντιρρήσεις και αφήστε τις πολλές τις ερωτήσεις! Μερικές φορές το άγνωστο, είναι και το πιο ωραίο!

Σκορπιός
Άλλα κανονίζετε για σήμερα και αλλιώς θα σας προκύψουν! Εννοείται ότι θα σας πιάσουν τα νεύρα σας και τη στιγμή που θα είστε έτοιμοι να τους κατασπαράξετε όλους, θα εμφανισθεί μια ύπαρξη, που θα σας αναστατώσει γλυκά! Αυτά κάνουν τα μαναράκια, μας παίρνουν τα μυαλά! Μετά το μπουρίνι έρχεται και το ουράνιο τόξο, για αυτό και λεφτά στη τσέπη σας, μπορεί να δείτε ξαφνικά και να ερωτευτείτε κιόλας!

Τοξότης
Σήμερα να ντυθείτε ωραία, να φορέστε τα αρώματά σας, να ομορφύνετε τον εαυτό σας, οπωσδήποτε! Το σύμπαν είναι με το μέρος σας από όλες τις απόψεις, είστε άκρως τυχεροί και στη δουλειά και στον έρωτα! Αν δε σας συμβεί τώρα κάτι καλό, τότε το πρόβλημα το έχετε εσείς και κανείς άλλος! Μια γνωριμία προκύπτει πολύ ξαφνικά, που σας αναστατώνει τόσο γλυκά που χάνετε τα αυγά και τα πασχάλια.. Άντε σειρά σας τώρα..

Αιγόκερως
Λίγο ζόρικη η ημέρα σας, αφού έχετε και εσείς τα δικά σας, θα προκύψουν και των άλλων, τρεχάτε ποδαράκια μου! Καλά θα κάνετε να βοηθήσετε, μέσα από τη καρδιά σας και να μη γκρινιάζετε! Μια καλή πράξη, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Άλλωστε θα βρείτε το χρόνο για να ηρεμίσετε και να κάνετε αυτά που εσείς θέλετε! Λίγο σκοτεινή η ημέρα σας όμως, δεν έχετε και τα τρελά τα κέφια. Ανάδρομος Ερμής αύριο, καλά κρασά..!!

Υδροχόος
Σήμερα θα έρθει ο κύριος Έρωτας και θα σπρώξει πολύ τη περίπτωσή σας! Μπορεί από κέφια τίποτα, όμως ακόμα και με το ζόρι, θα ντυθείτε ωραία και θα βγείτε έξω, μπας και σας δει και εσάς λίγο ο ήλιος! Επικοινωνήστε με τους πάντες, στείλτε και κανένα μήνυμα, τσάμπα είναι, μοιράστε χαμόγελα στο κόσμο σας, κάντε τους ευτυχισμένους! Μέρα που κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, κυρίως αγάπης, για αυτό μη την αφήσετε να πάει χαμένη!!

Ιχθύες
Και εκεί που είστε έτοιμοι να πέσετε στα πατώματα, από τη δυστυχία σας και εκείνη τη κλάψα που σας έχει πιάσει τις ημέρες αυτές, θα χτυπήσει το τηλέφωνο, θα σας πάνε μονότερμα, όμως το κλίμα ευτυχώς θα αλλάξει ευχάριστα! Έρχονται τα μεγάλα τα μέσα, γονείς, συγγενείς, φίλοι, όλοι στις διαταγές σας, αρκεί να σας βοηθήσουν και να νιώσετε και εσείς ξανά ήρεμοι και χαρωποί! Πόσο νιαουρίσατε τις ημέρες αυτές, πείτε μου πόσο..??

magicfariel