Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 04/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εντάξει μια βροχούλα ζήτησα, ένα καλοκαιρινό μπουρίνι, όχι δα να επιστρέψει και ο χειμώνας! Όμως έτσι είναι, οι κρύες καρδιές, φέρνουν τα σύννεφα και όταν είναι πολλές μαζεμένες, τη βροχή! Προσπαθώ να
καταλάβω μέρες τώρα, πώς κάποιος μπορεί τόσο πολύ να καταπιέσει τα συναισθήματά του, να τα κρύψει και να τα πετάξει μέσα σε ένα μπαούλο?


Πώς γίνεται αυτό, θέλω να μου κάνει εντατικά μαθήματα και ας πληρώσω κάτι παραπάνω! Και αυτό τέχνη είναι και επειδή τίποτα δε πηγαίνει χαμένο στη ζωή αυτή, γιατί να μη τη μάθω!!! Απορώ και ξανά απορώ, γιατί όταν θες να μιλήσεις σε ένα άτομο, γιατί δε το κάνεις? Τι είναι το τόσο δύσκολο?

Τα λόγια δε κοστίζουν κάτι, ακόμα και οι κινητές οι εταιρίες έχουν τα απίστευτα προγράμματα, που μιλάς τσάμπα όσο θες! Άρα πού το πρόβλημα? Σε αυτά που θα πεις? Σε αυτά που νιώθεις και φοβάσαι μην αποκαλυφθείς? Υπάρχουν πουθενά μπαμπούλες και δε τους βλέπω..??

Στείλε e-mail τότε, πιο άψυχη η επικοινωνία αυτή, όμως το νόημα όλοι το πιάνουμε και προχωράμε αναλόγως! Βέβαια, εδώ φτάσαμε πάλι στο άλλο άκρο, προφανώς ούτε το like μου δε σου κάνει πια, ίσως και να σε ενοχλεί, γιατί δεν είναι ίδιο με τα άλλα… Σου φωνάζει.. «Εδώ είμαι, θα κάνεις κάτι για αυτό..??»

Η ψύχρα σε όλο της το μεγαλείο… μήπως η καρδιά σου, έφερε το χειμώνα ξανά? Μήπως εσύ φταις για αυτό?? Γιατί η δική μου η καρδιά, καίγεται, τσουρουφλίζεται, αργοπεθαίνει.. για εσένα.. ποτέ μη το ξεχάσεις αυτό..!@ ..

το λέει και η Bjork… “..I miss you, but I haven’t met you yet..”



Κριός
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, αφού κάτι θα γίνει στη δουλειά που θα ακούσετε ένα μεγάλο μπράβο και όχι μόνο! Ίσως να σας δώσουν και ένα μπόνους, επειδή τα έχετε πάει τέλεια, δίχως να σας το πει κανένας, πήρατε αρκετές πρωτοβουλίες τις προηγούμενες ημέρες, που τώρα που ξετυλίγεται το κουβάρι, θα τη βρείτε την άκρη του νήματος και θα τη δείξετε υπερήφανα! Χαμογελάστε, κάτι καλό έρχεται!

Ταύρος
Ασχολείστε με κάτι το οποίο μπορεί να σας φέρει μερικά χρήματα παραπάνω! Η ημέρα είναι καλή, αφού κάτι θα προκύψει, κάτι θα εμφανισθεί στα πόδια σας, που θα πρέπει να το αρπάξετε, να το επεξεργαστείτε καταλλήλως και να δραστηριοποιηθείτε άμεσα, εάν θέλετε να υπάρξουν εξελίξεις και μάλιστα θετικές! Η τύχη δε σας έχει ξεχάσει, όσο και αν κουράζεστε! Τα όπλα πέφτουν πάντα τελευταία!

Δίδυμος
Μπορεί να βρήκατε μια δουλειά, όχι τη πιο τέλεια, όμως σίγουρα κάτι κινείται, που δε σας αρέσει καθόλου! Σημασία πλέον έχει το έσοδο και όχι το έξοδο, ούτε τα συναισθήματα και τα όνειρά σας! Κάντε τη καρδιά σας πέτρα, δουλέψτε ακόμα και από το σπίτι, πρέπει να ορθοποδήσετε, άμεσα! Θα το λέω συνέχεια! Συμβιβαστείτε με το σήμερα, για να σας ξημερώσει μια πολύ καλύτερη ημέρα! Ξεχάστε τα μεγαλεία του παρελθόντος και ξεκινήστε από την αρχή!

Καρκίνος
Σήμερα ετοιμαστείτε, βάλτε τα καλά σας, κάνετε γνωριμία τρελή ή όλως τυχαίως ο φίλος σας εκείνος ο καλός, είναι πιο όμορφος από ότι νομίζατε ή τον βλέπετε με μια άλλη ύπαρξη και παθαίνετε ένα εγκεφαλικό! Μήπως είστε κρυφά ερωτευμένοι και δε το ξέρατε? Τώρα που κάτι σας περνάει από το μυαλό, τι θα κάνετε? Πάντως το σύμπαν σας φέρνει εκπλήξεις τέτοιου τύπου, τουλάχιστον ας είστε προετοιμασμένοι, γιατί μπορεί ακόμα και το αντίθετο να συμβεί! Μη μείνετε με το στόμα ανοιχτό!!

Λέων
Ο Έρωτας δε σας αφήνει να αγιάσετε με τίποτα! Είναι κάπου παρά δίπλα και προσμένει με αγωνία τη στιγμή για να ρίξει το βέλος του! Πάλι μια γνωριμία μέσα από τη δουλειά, σας αναστατώνει γλυκά, να είναι εκείνο το άρωμα, το φοβερό? Πάντως από κάποιο άτομο μαγεύεστε, φλερτάρετε, χαμογελάτε και ίσως να πάτε και για ένα ποτάκι το βράδυ! Οι ελεύθεροι κάντε ότι θέλετε, οι δεσμευμένοι, έχει παντόφλα! Θα κάνετε το λάθος και θα ρίξετε μια ματιά στα λεφτά σας και θα σοκαριστείτε! Τα φώναζα!!

Παρθένος
Πάει ο ψυχικός σας κόσμος έφτασε στο απροχώρητο και θέλετε να φύγετε κάπου μακριά, να δραπετεύσετε από τα γνωστά, να εξαφανιστείτε! Μπορεί ο καιρός να μην είναι για ταξίδια, όμως αυτό δε σας πτοεί, αφού η επιθυμία σας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να αποκτήσετε νέα ενδιαφέρονται είναι πολύ μεγαλύτερη! Κλείστε εκείνο το εισιτήριο, μέχρι το βράδυ ας βρίσκεστε στο νέο σας προορισμό και μη χάσετε το χρόνο σας, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο! Βγείτε και εσείς, εκεί μαζί με τους άλλους!!

Ζυγός
Ξαφνικά τίποτα δε σας ενοχλεί και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η δουλειά σας! Κάτι σας τσίμπησε σίγουρα, για σήμερα θα έχετε την απίστευτη όρεξη, να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και να αποδείξετε την αξία σας, σε εκείνο το αφεντικό, που μόνο σκούζει και τίποτα άλλο! Είστε απαραίτητοι, σε όλα τα επίπεδα, μπορεί να μη σας το λένε, ή να σας το δείχνουν, όμως δίχως εσάς, δουλειά δε γίνεται! Και μόνο που νιώθετε έτσι, είναι αρκετό για να μεγαλουργήσετε ξανά!

Σκορπιός
Παράξενη ημέρα για το ψυχικό σας κόσμο, αφού ξαφνικά θα ανοίξετε τη καρδιά σας λίγο περισσότερο και θα μοιράσετε λίγα από τα συναισθήματα, που έχετε και κρύβετε τόσο καλά, στους δικούς σας ανθρώπους, σε αυτούς που το αξίζουν πραγματικά και που τους έχετε τυφλή εμπιστοσύνη! Μπορεί ακόμα να πάτε και να τους αγοράσετε και ένα δώρο. Εσείς που έχετε τη δυνατότητα κάντε το και δε θα το μετανιώσετε! Το σύμπαν θα σας ανταμείψει το ίδιο όμως αν το κάνετε με αγνές προθέσεις, τότε να περιμένετε και ένα μικρό θαύμα!

Τοξότης
Πολύ θετική η ημέρα σας κυρίως στον επαγγελματικό τομέα! Φροντίστε να τα κάνετε όλα σωστά, να οργανωθείτε καλύτερα και να μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα για αύριο! Κάποιος σας παρακολουθεί, θέλει να σας βοηθήσει, όμως περιμένει από εσάς, να δει κατά πόσο ικανοί είστε! Μια νέα δουλειά, ένας νέος στόχος είναι δίπλα σας, προσμένουν στο κατώφλι σας, για αυτό αγωνισθείτε περισσότερο!

Αιγόκερως
Κάποιο άτομο έχει μπει μέσα στο μυαλό σας, το σκέφτεστε συνεχώς και θέλετε να επικοινωνήσετε μέρες τώρα! Σήμερα είναι η ημέρα που θα το κάνετε αυτό, πρέπει να πάρετε εσείς το τηλέφωνο στα χέρια, στείλτε εκείνο το ρημαδο..μήνυμα αν χρειαστεί, πάντως μη το αφήσετε έτσι! Λίγο η διαίσθησή σας, λίγο κάτι που μάθατε, πρέπει να έρθετε σε επαφή, οπωσδήποτε! Το βράδυ, πείτε ναι σε μια έξοδο που θα προκύψει!!

Υδροχόος
Ένα τηλεφώνημα για κάποιο οικονομικό ζήτημα, θα σας απογειώσει στους ουρανούς, για τέτοια χαρά μιλάμε! Κάτι κάνατε, μια κίνηση, μια επένδυση, ρισκάρατε εν ολίγοις και εκεί που ήσασταν έτοιμοι να κάνετε το χαρακίρι το ίδιο, θα σωθείτε από το χείλος του γκρεμού τη τελευταία στιγμή! Να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, πλέον αρκετοί γνωρίζετε ποιο είναι το σωστό και επιτέλους πετάξτε εκείνη την ανασφάλειά σας, στα σκουπίδια!!

Ιχθύες
Πολύ ευχάριστη η ημέρα σας από όλες τις απόψεις! Και λεφτά έρχονται και ο έρωτας! Πώς γίνεται αυτό? Μόνο η περίπτωσή σας, γνωρίζει τις βρομοδουλειές που έχετε κάνει κατά καιρούς! Μέσα στη τρελή χαρά, απογειώνεστε και είστε οι καλύτεροι της παρέας, αφού χαμογελάτε ξανά και έχετε και εκείνη την όρεξη για τα γνωστά τα πειράγματα! Βέβαια, μη περιμένετε τρελή ανταπόκριση, γιατί τις προηγούμενες ημέρες σαρώσατε με το ψύχος σας!!

magicfariel@gmail.com