Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 03/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ψοφάω μπορώ να πω, αφού άνοιξαν τους κρύους τους αέρηδες στο γραφείο και ξεπαγιάσαμε κανονικά! Δε ξέρω πώς θα τη παλέψω, αλλά μια μικρή προσπάθεια θα τη κάνω και ότι βγει! Τα έχω πάρει φουλ κρανίο με
τον καιρό, αφού κάθε μέρα μας λένε ότι θα βρέξει, ανοίγω τέντες και προσμένω εκείνες τις στάλες που θα δροσίσουν τα λουλούδια μου!


Εννοείται ότι προτιμώ αυτό το πότισμα, αφού είναι φυσικό! Βέβαια, έτσι όπως πάει, περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να ξεραθούν και να δημιουργηθεί μια μικρή Σαχάρα στο μπαλκόνι μου… παρά να πέσουν μέσα οι προβλέψεις της ΕΜΥ! Επειδή όμως σήμερα κράζω, είμαι σίγουρη ότι θα προκύψει θεομηνία..!!!

Βασικά θα ήθελα να ξυπνήσω κάπου στην Ινδονησία! Να χαζέψω τη πυκνή καταπράσινη βλάστηση, τη καταγάλανη θάλασσα και να φωνάξω μια τσαπερδόνα σκισομάτα, να μου κάνει μασάζ όλη μέρα! Θα ήθελα να έμενα σε εκείνες τις καλύβες, τις ξύλινες, πάνω από το νερό και το πάτωμα, να είναι μισό γυαλί, για να βλέπω τα ψαράκια να κολυμπάνε.. Τι φανταστικό!!! Τι όνειρο!!! Τι ηρεμία!!!

Αχ γιατί μαμά δε παντρεύτηκες, ένα πλούσιο πατέρα, να μπορώ και εγώ ως ένα κακομαθημένο κορίτσι, να βολτάρω στους ουρανούς και στις θάλασσες, όποτε επιθυμώ??

Όλες κρύβουμε μια Paris μέσα μας, μη ντρέπεστε κορίτσια, αυτή είναι η αλήθεια, μόνο που η κάθε μια θα είχε και διαφορετικά όρια… Ενώ εκείνη, δεν έχει κανένα… χα χα

… ονειρεύομαι και στάζω φαρμάκι πρωί-πρωί…


Κριός
Ερωτική θα είναι η διάθεσή σας από νωρίς το πρωί! Θα αναλάβετε από μόνοι σας, να φτιάξετε λίγο το κλίμα, είτε στο σπίτι, είτε να πάτε σε ένα ωραίο εστιατόριο, με το σύντροφό σας, έτσι για να ζεστάνει το πράγμα! Μη ρωτήσετε τίποτα, κανονίστε τα όλα μόνοι σας και κάντε του έκπληξη! Ας είναι κάτι χαλαρωτικό και ξεκούραστο και εννοείται χωρίς κουστούμι και τυπικότητες!

Ταύρος
Να περιμένετε κόσμο σήμερα στο σπίτι σας, φίλους αρκετούς, που θα έρθουν με το έτσι θέλω! Με το που θα ανοίξετε τη πόρτα, ίσως και να τους βρείτε ήδη μέσα, που σημαίνει ότι ο λόγος σας σίγουρα δε θα περάσει και θα το ξενυχτίσετε λίγο παραπάνω! Μη γκρινιάζετε, ακόμα και αυτό σας αρέσει, γιατί σας ξυπνάει από το λήθαργο και τη σπαρίλα και δίνει άλλο νόημα στη ζωή σας!

Δίδυμος
Θα ξυπνήσετε με μια φλόγα μέσα στη καρδιά και όλως τυχαίως θα θυμηθείτε να πάρετε εκείνο το μαναράκι τηλέφωνο! Όρεξη για παιχνίδια τρελά θα έχετε σήμερα, το δικό σας σίγουρα θα γίνει στο τέλος όμως με πολύ σεξ! Φτιαχτείτε, προετοιμαστείτε, πρέπει να εντυπωσιάσετε και να πέσει και εύκολα ο στόχος σας! Τίποτα δεν είναι δύσκολο για σας σήμερα για αυτό φλερτάρετε άφοβα και κάντε αυτό που βαστάει η καρδιά σας! Αφήστε τις ντροπές για μια άλλη ημέρα!

Καρκίνος
Πολύ θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις! Με κέφι ξυπνάτε και θέλετε να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες! Ακόμα και στη δουλειά θα βρείτε την όρεξη, να δημιουργήσετε κάτι από την αρχή, για να γίνει ακόμα καλύτερο και να εντυπωσιάσετε τα πλήθη! Όλα θα τα καταφέρετε, αρκεί να μη σταματήσετε στο πρώτο εμπόδιο που θα συναντήσετε! Η τύχη είναι με το μέρος σας!

Λέων
Λίγο τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, θα είστε σήμερα! Με κέφι τρελό ξεκινάει η ημέρα σας, θέλετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα μαζί, μπας και τελειώσετε και πιο νωρίς και κάνετε τίποτα το ουσιαστικό! Βέβαια, το πιο πιθανό είναι να αφήσετε τα πάντα στη μέση, γιατί όλο και κάποιος θα σας αποσπά τη προσοχή, όλο και θα ενθουσιάζεστε με κάτι ακόμα! Όχι δε μπορείτε να συγκεντρωθείτε, τουλάχιστον μη τα κάνετε σαλάτα..!!

Παρθένος
Χάλια η κατάσταση! Αφήνεστε ελεύθεροι να σας παρασύρει το ρέμα και όπου σας βγάλει! Δεν έχετε όρεξη για τίποτα, δε θέλετε να το παλέψετε άλλο, είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε τα πάντα! Επειδή όμως το σύμπαν σας στέλνει αυτή την επιρροή, ας μην έρθετε σε επαφή με κόσμο, ας μείνετε λίγο μόνοι σας, μέρα είναι και θα περάσει! Προσοχή μη σας βρουν σε πολύ χαλαρή φάση και σας εκμεταλλευτούν!

Ζυγός
Θα τη κλείσετε τη πόρτα του γραφείου, θα κατεβάσετε τα τηλέφωνα και γενικά θα απομονωθείτε από τους πάντες! Θέλετε την ησυχία σας, να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας και περισσότερο νιώθετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και μόνοι σας, παρά κάτι άλλο! Ο εγωισμός σας ξανά χτυπά, το πείσμα σας το ίδιο, τουλάχιστον ολοκληρώστε αυτό που κάνετε, όσο βρίσκεστε σε αυτή τη διάθεση! Μη ρίχνετε αργότερα ευθύνες σε αυτούς που δε φταίνε!

Σκορπιός
Κάτι θα μάθετε σήμερα που θα σας χρησιμεύσει στη δουλειά σας! Κρατήστε το μυστικό, μη σας ξεφύγει από τον ενθουσιασμό σας! Μπορεί να εκνευριστείτε λίγο, όμως αυτό θα είναι το κίνητρο για να πάρετε μπροστά και να ολοκληρώσετε κάτι που έχετε αφήσει στη μέση καιρό τώρα! Η ημέρα σας είναι θετική, μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στο τέλος, αρκεί να μη κακό-μοιριάσετε και σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας πάλι!

Τοξότης
Τόση χαρά και ευτυχία, πού την είχατε στο τσεπάκι κρυμμένη? Φοβερή η ημέρα σας, αφού είστε μέσα στα χαμόγελα, πειράζετε τον κόσμο όλον και έχετε κέφι για συζητήσεις όλων των ειδών! Τα λέτε έξω από τα δόντια και σε όποιον αρέσει φυσικά, γεγονός που θα προκαλέσει εκπλήξεις στους συνομιλητές σας και κάποιοι ίσως να έρθουν και σε δύσκολη θέση! Εσείς το σκοπό σας, θα αποκαλυφθεί ο ένοχος, εκείνος ο Ιούδας, της παρέας.. Πού θα πάει..!?

Αιγόκερως
Παράξενη και μυστήρια η ημέρα σας, αφού από τη μια ένα πάθος σας καίει το κορμί ολόκληρο, από την άλλη ο τρόπος που σας συμπεριφέρεται το ταίρι σας, δε σας αρέσει και θα υπάρξουν εντάσεις! Ίσως μετά το τσακωμό και το ξύλο, να βρεθείτε σε κανένα πολυέλαιο κρεμασμένοι, αφού μέχρι να βραδιάσει, θα έχει φουντώσει το αγρίμι μέσα σας! Σεξ και πάλι σεξ, με λίγη βία.. !! Και αυτό ωραίο είναι..

Υδροχόος
Μέρα που θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τα πάντα και τους πάντες! Αν θέλετε να γίνει το δικό σας, θα πρέπει με διπλωματικό και ήρεμο τρόπο, να το ζητήσετε από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας! Μην έχετε τρελές απαιτήσεις, γιατί μερικές φορές και ειδικά σήμερα, δε θα σας βγουν σε καλό! Η ημέρα είναι θετική από μόνη της, πρέπει να είστε φρόνιμοι και συνετοί!! Θα τα καταφέρετε..??

Ιχθύες
Μακριά από τους καθρέπτες και αποφύγετε τα στενά τα ρούχα! Και επειδή δε γίνεται αυτό, θα διαπιστώσετε οι περισσότεροι ότι έχετε πάρει κιλά, ότι τα ρούχα δε σας κάνουν και ότι το ψυγείο σας είναι γεμάτο από αηδίες! Θα τη πάθετε τη φρίκη πρωί-πρωί, θα αρχίσετε να κατηγορείτε τον κόσμο γύρω σας και θα πέσετε και σε ένα μαρασμό! Ναι διατροφή χρειάζεται καθημερινή και συστηματική! Εκείνη η ιδέα, δε σας άρεσε… χρυσά μου…!?

magicfariel@gmail.com