Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 02/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα ξανά, Ψυχραιμία & Υπομονή! Το είπαμε και εχθές.. Cruel Summer .. ahead.. για αυτό μη μαζέψετε ακόμα τα μάλλινα! Σκάνε και τα ηφαίστεια το ένα μετά το άλλο, να μην απορείτε γιατί ο καιρός τρελάθηκε και
μια κρύο και μια ζέστη!
Μας τις κρύβουν τέτοιες πληροφορίες, ευτυχώς που πληρώνουμε και τα ιδιωτικά κανάλια και βλέπουμε και κανένα ντοκιμαντέρ!


Τι γλυκός, που είναι ο ύπνος τις ημέρες αυτές… Πόσο μου αρέσει να λιώνω σε σημείο που να ξεχνώ και το όνομά μου..? Βέβαια μετά, άντε να συνέλθω, γιατί πρέπει να επανέλθω, όμως λατρεύω μεσημεριανό ύπνο! Και μόνο που σκέφτομαι ότι θα πρέπει να περιμένω το επόμενο ΣΚ κόβω ήδη φλέβες!!
Το πιο απαίσιο από όλα όμως είναι, ότι και ο Ιούνης θα είναι ένας φουλ αντιερωτικός μήνας! Κρύο και παγωνιά, μέσα στη καρδιά!
Με ρώτησες κύριε Ιούνη, αν θέλω να γίνω παγοκολόνα? Μπήκε και η Αφροδίτη στο ζώδιό μου, καίγομαι μέρες τώρα!!
Τα πέταξα όλα έξω, όχι δε ντρέπομαι να το πω
όμως καίγομαι τόσο που θέλω να φορέσω εκείνο το μαγιό..
Στη θάλασσα να βουτήξω, να πλατσουρίσω με τα νερά
και εσύ να κάθεσαι αμέριμνος σε εκείνη τη ξαπλώστρα..


Αχ και πάλι αχ.. Δευτέρα σήμερα, τα κεφάλια μέσα και η φρίκη σε όλο της το μεγαλείο.. Πού είναι εκείνος ο Άραβας, ο μελαχρινός, να με απαγάγει, να με χώσει στη θαλαμηγό του και να μου προσφέρει τον έρωτά του.. το προσμένω, πώς και πώς..!@

Και ξυπνάμε τώρα, επανερχόμαστε.. και τις κόβουμε.. χα χα ..!


Κριός
Εσάς σας έρχεται η όρεξη για διασκέδαση, όταν περάσει το ΣΚ! Για τόσο ζαβά είστε, αλλά δε πειράζει! Και η Δευτέρα έχει τη γλύκα της! Κανονίστε σήμερα να δείτε τους φίλους σας, αφού δε προλάβατε να το κάνετε αυτό και να πάτε μια ωραία βόλτα έτσι να ξενοιάσετε! Ότι αντιρρήσεις και να σας φέρουν, εσείς κάντε αυτό που λέει η καρδιά σας! Τώρα που παίζει γιατί οι επόμενες ημέρες, δε θα είναι και τόσο τρομερές!

Ταύρος
Εγκεφαλικά παιχνίδια όλων των ειδών θα πρωταγωνιστήσουν σήμερα! Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα από όλες τις πλευρές, όλοι βλέπετε το ίδιο, όμως τα συμπεράσματα ποικίλουν! Μη προσπαθήσετε να πείσετε κανέναν, το έχουν κάνει από μόνοι τους, απλά δώστε τους λίγο χρόνο παραπάνω για να το εμπεδώσουν! Μέρα δύσκολη, με παρεξηγήσεις αν τεντώσετε το σχοινί!

Δίδυμος
Ένα πρόβλημα θα προκύψει από το πουθενά και θα μπείτε εσείς στη μέση και θα καθαρίσετε για όλους! Πώς θα γίνει αυτό, μόνο εσείς ξέρετε, άλλωστε είστε οι επικοινωνιακοί τύποι της παρέας! Μη φοβηθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, την έχετε τη λύση στο τσεπάκι, για αυτό πιστέψτε στον εαυτό σας και γοητέψτε τους πάντες! Χαμογελάστε το αξίζετε και φυσικά να επωφεληθείτε στο τέλος, ποτέ μη το ξεχνάτε αυτό!!!

Καρκίνος
Άντε και σήμερα τα μουτράκια και από αύριο πάλι το χαμόγελο! Τα έχετε βάλει με τον εαυτό σας, με το ταίρι σας και με την υπάρχουσα κατάσταση! Κουραστήκατε, βαρεθήκατε και θέλετε κάτι νέο να σας ανανεώσει και να σας συναρπάσει! Προσέξτε μη ζητάτε τα πολλά και χάσετε και τα λίγα! Μετά το πάλι από την αρχή, σίγουρα θα σας γονατίσει! Κρατήστε καλύτερα τις ισορροπίες και το στόμα σας κλειστό!

Λέων
Κάτι έχετε βάλει στο μυαλό σας, κάτι που θέλετε να ζητήσετε από το αφεντικό σας και θα το κάνετε σήμερα! Ελπίζω μόνο να είναι εφικτό και να μη καραφλιάσει ο άνθρωπος, γιατί έχετε μια συνήθεια να αφήνετε τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό! Ακόμα και εκτός δουλειάς να είναι, θα τα καταφέρετε, γιατί είναι κάτι που σας αρέσει πολύ και το κάνετε με τη καρδιά σας! Καιρός να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο!!!

Παρθένος
Λίγο αλλοπαρμένοι θα είστε σήμερα, ξαφνικά σκοτεινό το τοπίο για εσάς, είστε έτοιμοι να παρατήσετε τα πάντα και να εξαφανιστείτε! Σκεφτείτε πρώτα, το κόπο σας, τις θυσίες σας και ότι μετά αν το μετανιώσετε θα πρέπει να το ξεκινήσετε πάλι από την αρχή! Αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για μια άλλη μέρα, πατήστε φρένο στις φιλοδοξίες σας, σήμερα είναι απλά μια κακή ημέρα! Από τις 4 και μετά ίσως κάτι να φτιάξει!

Ζυγός
Σήμερα να περιμένετε κάποιος να σας βοηθήσει! Φίλος θα είναι σίγουρα, γιατί θα σας ξελασπώσει από μια πολύ βρομερή κατάσταση. Το πρόβλημα που θα προκύψει έχει σίγουρα τη λύση του, μόνο που εσείς δεν έχετε τη διάθεση πλέον για να το αντιμετωπίσετε! Εντάξει το καταλάβαμε, κουραστήκατε μέσα στο ΣΚ, είχατε καιρό να τρέξετε έτσι, όμως μη παρατάτε τα όπλα τώρα! Δείτε πίσω από το δέντρο τι κρύβεται, κάντε τη καρδιά σας πέτρα και προχωρήστε!

Σκορπιός
Ξυπνήστε νωρίς, δηλαδή θα πρέπει να είστε ήδη στο πόδι! Οργανωθείτε καλύτερα και πηγαίνετε στις δουλειές σας, το συντομότερο δυνατόν! Κάτι που καιρό τώρα ετοιμάζατε, έφτασε στο τέλος του, το παραδίνετε και φεύγει από επάνω σας ένας τόνος βάσανα! Το μπράβο θα το ακούσετε, ίσως να σας δώσουν και ένα μικρό μπόνους, έτσι για τη προσπάθειά σας! Συνεχίστε ακάθεκτα το έργο σας!!! Πολύ δυνατή ημέρα για εσάς!

Τοξότης
Μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε το βουνό το ίδιο, όμως δε σας πτοεί κάτι τέτοιο! Προφανώς περάσατε ωραίο ΣΚ όμως τα κεφάλια μέσα και η δουλειά, δουλειά! Θα τη βρείτε όμως την όρεξη και για το ραντεβουδάκι εκείνο το καυτό και για να ερωτοτροπήσετε! Πολλά κέφια, βλέπω και ανησυχώ! Ακολουθήστε τη καρδιά σας και εκείνη θα σας οδηγήσει στο σωστό σημείο!!

Αιγόκερως
Αφήστε τα νταηλίκια και τους τσαμπουκάδες και μεταμορφωθείτε σε μια γατούλα! Μέρα που θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και θα αποζητήσετε μια τρυφερή αγκαλιά, φιλιά και λόγια αγάπης! Μήπως έχετε πυρετό? Όμως αφού σας βγήκε έτσι, κάντε το γιατί ακόμα και το ταίρι σας θα νιώσει ξαφνικά όμορφα! Μη το παρατραβήξετε, γιατί θα δημιουργήσετε υποψίες περί απιστίας και μετά πάει το τοπίο. Καταστράφηκε!!

Υδροχόος
Με τις φωνές και τους εγωισμούς δε λύνετε κάτι! Για αυτό χαλαρώστε, ηρεμίστε και ψάξτε την αιτία, γιατί νιώθετε έτσι! Συμβιβαστείτε λίγο με το σήμερα και δείτε λίγο τα σημάδια! Θετική ημέρα, που μπορεί να παραμείνει έτσι, αν ζεστάνετε λίγο τη καρδιά σας και εκτιμήσετε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας! Ξεχάστε τα περασμένα μεγαλεία και τις παραξενιές σας, πλέον όλοι ίσοι και όμοιοι είμαστε!!!!

Ιχθύες
Δεν έχετε κέφια να κάνετε και πολλά πράγματα σήμερα, όμως θα πρέπει να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και να τελειώσετε με τις εκκρεμότητες που έχετε! Προς το βραδάκι θα χαμογελάσετε ξανά, γιατί αυτή τη φορά φτιάξατε κάτι το διαφορετικό και σας αρέσει περισσότερο! Θετική ημέρα, μόνο θυμηθείτε να φάτε, γιατί οι βραδινές εξορμήσεις σας έχουν εκτοξεύσει κανονικά! Η κοιλίτσα σας πάει περίπατο ξανά…

magicfariel@gmail.com