Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ζώδια & Μυστικά: Να σου πω ένα μυστικό ή θα το μαρτυρήσεις.. by F’Ariel!

Δεν υπάρχει άνθρωπος στο κόσμο αυτόν, που να μην έχει μυστικά! Άλλοι είναι βουτηγμένοι ως το κόκαλο και το σκοτάδι είναι πολύ κοντά και άλλοι απλά φλερτάρουν με εκείνα τα αθώα, όμως ας προσέχουν γιατί
μπορεί και αυτοί να καούν!!

Η ανάγκη όμως να μιλήσουμε κάπου, να το βγάλουμε από μέσα μας, να μοιραστούμε εκείνο το συναίσθημα, που μας τρώει το σαράκι, είναι πολύ μεγάλη!

Και εδώ είναι που ξεκινάει το πανηγύρι το τρελό, γιατί κάποιοι θα μπορέσουν να κρατήσουν εκείνο το μυστικό, κάποιοι όμως θα το διαδώσουν σε δευτερόλεπτο!!







Ας δούμε λοιπόν το κάθε Ζώδιο, πόσο έμπιστο μπορεί να είναι και πόσο μπορεί να σε κάψει ζωντανό, εκεί που δε το περιμένεις..??


Κριός
Καμία εμπιστοσύνη! Ο Κριός δε μπορεί να κρατήσει ούτε το δικό σου μυστικό, ούτε το δικό του! Όσο και αν το προσπαθήσει, θα έρθει η στιγμή που θα το ξεφουρνίσει, στο άσχετο φυσικά και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου.. Είναι τόσο πολύ κουτσομπόλης, που θα χρησιμοποιήσει το πόνο το δικό σου, έτσι απλά γιατί δεν έχει κάτι άλλο να πει!

Ταύρος
Το πιο έμπιστο ζώδιο που υπάρχει! Ο Ταύρος, θα κρατήσει πολύ καλά όλα τα μυστικά του κόσμου, θα τα κλείσει σε εκείνο το σεντούκι, όμως ποτέ δε θα τα ξεχάσει, μη νομίζεις!! Δε θα τα μαρτυρήσει ποτέ, όμως αν κάποιος του κάνει κακό, τότε μεν δε θα αποκαλύψει κάτι, όμως θα του θυμίσει, τι ξέρει και γιατί! Του αρέσει να σπέρνει και λίγο εκείνο το πανικό..

Δίδυμος
Καμία εμπιστοσύνη! Ο Δίδυμος είναι ο πιο κουτσομπόλης της παρέας ever! Ότι μάθει το πρωί, μέχρι το απόγευμα θα το γνωρίζει όλος ο κόσμος! Είναι η φύση του τέτοια, αφού η φλυαρία το κύριο χαρακτηριστικό του! Και αν του τελειώσουν τα νέα, πιάνει των άλλων! Είναι κάτι σα το χαμαιλέοντα, αλλάζει χρώμα ανάλογα με το πού βρίσκεται, γέρνει από όλες τις μεριές και είναι ο τέλειος απατεώνας!

Καρκίνος
Έμπιστος ο Καρκίνος και Μυστικοπαθής! Ξέρει να κρατάει καλά τα μυστικά του και των άλλων! Δε μπορεί να ζήσει δίχως μυστικά, αφού του αρέσουν τόσο και είναι το στοιχείο του. Το κακό είναι ότι δε μοιράζεται τα δικά του, με αποτέλεσμα να μαζεύει μέσα του τόσες πληροφορίες σε σημείο που μπορεί να πέσει και στο κρεβάτι! Βασικά είναι το τέλειο θύμα, γιατί εύκολα κάποιος μπορεί να τον εκμεταλλευτεί!!

Λέων
Έμπιστο και ανοιχτόμυαλο το Λιονταράκι, αφού ότι και αν ακούσει, δε συγκλονίζεται εύκολα! Κρατάει τα μυστικά των άλλων, αρκεί να είναι σοβαρά, τίμια, ηθικά και έχουν κάποιο ανώτερο σκοπό! Αν κάτι βρωμάει σε αυτό που θα ακούσει, θα σταματήσει κάθε συζήτηση! Θα μοιραστεί τα μυστικά του όμως με εκείνο το άτομο, το έμπειρο, το περπατημένο, που παίζει να του τη φέρει στο τέλος!!

Παρθένος
Ο κατάσκοπος της παρέας, έμπιστος όμως αρκετά πολύ! Ο Παρθένος, θα ζητήσει να μάθει τα πάντα με τη κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε να αποκτήσει και τη δική του ολοκληρωμένη άποψη για το δικό σου μυστικό! Αν αυτό που μάθει αφορά μια παρανομία θα σε δώσει στεγνά, να είσαι σίγουρος! Λατρεύει το μυστήριο και τις αποκαλύψεις όμως σε άλλο επίπεδο!!

Ζυγός
Καμία εμπιστοσύνη σε αυτό το ρομαντικό το πλάσμα! Έχει μια τάση λίγο ύπουλη, λίγο υποχθόνια, που κάθε μυστικό που μαθαίνει το κρατά καλά στο τσεπάκι και θα το χρησιμοποιήσει μόνο για επαγγελματικούς λόγους και να ικανοποιήσει φυσικά τις φιλοδοξίες του! Επειδή λατρεύει να παίζει με τα μυαλά του κόσμου, τον εμπιστεύονται οι πάντες, θέλει δε θέλει να ακούσει, όμως μετά κάνει αυτός παιχνίδι!!

Σκορπιός
Ακόμα ένας κατάσκοπος μας βρήκε.. Λατρεύει τα μυστικά, είναι γεννημένος για να αποκαλύπτει μυστήριες υποθέσεις και αινίγματα! Τα κρατάει καλά φυλαγμένα, όμως με επικίνδυνο τρόπο! Συνήθως τις πουλάει τις πληροφορίες που έχει και βγάζει χρήματα συνεπώς είναι και εγκληματικός χαρακτήρας! Να όμως που η γοητεία του Σκορπιού σε μαγνητίζει και σε ξεγελά!!

Τοξότης
Μακριά και πάλι μακριά! Πιο επικίνδυνος και ασυνείδητος χαρακτήρας δεν υπάρχει! Σε πουλάει και σε αγοράζει στο δευτερόλεπτο! Μπορεί να είναι τίμιος, όμως το μυστικό θα διαρρεύσει στο πι και φι! Ιδιαίτερα εάν παίζει το χρήμα στη μέση! Είναι απρόσεχτος, του ξεφεύγουν κουβέντες και δε φτάνει αυτό, ψάχνει και από μόνος του να ανακαλύψει μυστικά, μπας και βγάλει το κάτι τις..!@

Αιγόκερως
Εδώ έχουμε τον Αδάμ και την Εύα! Ο Αδάμ, θα κρατήσει καλά τα μυστικά των άλλων, όμως λατρεύει τη κατασκοπία και θα κάνει τα πάντα για να φτάσει κάπου ψιλά επαγγελματικά! Είναι έμπιστος μέχρι τάφου, μόνο εκεί που θέλει! Η Εύα από την άλλη είναι τόσο κουτσομπόλα που για να πείσει ότι ξέρει τα πάντα, θα αρχίσει να λέει πράγματα και θάματα για να εντυπωσιάσει και μόνο!! Κακό κορίτσι.. πάντα κακό κορίτσι..!!

Υδροχόος
Μμμμ.. δεν είναι και τόσο των μυστικών! Έχει τόσα μέσα στο κεφάλι του, από ιδέες, που τα μπερδεύει και ξαφνικά του ξεφεύγουν, στο άσχετο! Ανάλογα με τη στιγμή που θα πετύχεις έναν Υδροχόο, ίσως να σε αφήσει να του τα πεις, ίσως και όχι, γιατί ως συνήθως η απρόβλεπτη συμπεριφορά του, μπερδεύει κόσμο!! Εμπιστεύεται μόνο τον εαυτό του μέχρι κάποιος να του αποδείξει το αντίθετο! Και μετά το χάος!

Ιχθύες
Ο μεγαλύτερος ρομαντικός ψεύτης όλων των εποχών! Λατρεύει τα μυστικά, αποζητά να τα ακούει, ταξιδεύει μαζί τους, όμως ξεχνιέται τόσο εύκολα, που τα σκορπάει από εδώ και εκεί! Σε καίει ζωντανό στη στιγμή!! Είναι του παραμυθιού τι να κάνουμε τώρα! Όμως τα δικά του δε τα λέει ούτε στον ίδιο του τον εαυτό! Αφού συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα!!

magicfariel

Φωτογραφία από Jerzy Górecki από το Pixabay