Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η Αφροδίτη στο Ταύρο! Η έναρξη του καλοκαιριού με το πιο γλυκό τρόπο..

Ρομαντική η έναρξη του καλοκαιριού, παρέα με τη Θεά Αφροδίτη! Επιστρέφει «σπίτι» της, αφού ο Ταύρος είναι το λιμάνι της, εκείνο που της αρέσει τόσο πολύ! Ας μιλήσουμε λίγο για τη Θεά Αφροδίτη, τη Θεά του Έρωτα, της Ομορφιάς και της Αγάπης! Η αλήθεια είναι
αυτή, συγχρόνως όμως με το ότι ήταν μια θεά τσαπερδόνα, σκανδαλιάρα, πονηρούλα, που λάτρευε τους άντρες και τους έρωτές τους!

Αν και γυναίκα, σε χρόνια που ούτε καν φανταζόμαστε, ήταν πραγματικά όπως λέει και το τραγούδι.. «..απο κανάρα σε κανάρα θα πετάω..», αφού ήταν παντρεμένη με τον Ήφαιστο και είχε εραστή τον Άρη!!!! Τη λάτρεψα, ήδη!!! 




Και το πιο φανταστικό από όλα?? Ένα από τα παιδιά τους, «το μπάσταρδο», ήταν ο Έρωτας!!!!!!!!! Τη λάτρεψα, ακόμα περισσότερο!!

Όμως δεν έμεινε εκεί, ήθελε και άλλες περιπέτειες! Ερωτοτρόπησε και με το Ποσειδώνα, έκανε και με αυτόν παιδί! Ξεφύγαμε νομίζω..

Και εννοείται ότι γεύτηκε βραδιές άκρως φευγάτες και τρελές, με το Διόνυσο! Ντίρλα η κατάσταση όμως σίγουρα αξέχαστη, αφού και εκεί απέκτησε παιδί!

Βασικά από ότι κατάλαβα, ήταν μεγάλο νούμερο, αφού τη περιέπαιζαν οι Θεοί του Ολύμπου, όμως από τα ωραία και τα ανεπανάληπτα! Οι επιλογές της, από ότι βλέπετε, μια προς μια, ο Δίας, πού είναι??? Τώρα ξαφνιάστηκα!!!

Και τώρα, ας σοβαρευτούμε λιγάκι και να σας πω, τι θα μας συμβεί, έτσι με λίγα λόγια από σήμερα 29/05 ως τις 22/06, που αυτή η ωραία Θεά, θα βρίσκεται στο Ταύρο!

Οικονομικά κυρίως θα επηρεάσει όλο τον κόσμο, όμως με τη θετική της αύρα, πάνω από όλα! Κάποιοι θα καταφέρουν να κρατήσουν τις περιουσίες τους, θα βρουν λεφτά, ακόμα και τη τελευταία στιγμή, κάποιοι θα κερδίσουν χρόνο και θα τα καταφέρουν στο τέλος και κάποιοι θα πάρουν μια προαγωγή, μια αύξηση, θα υπάρξει άνοδος σε όλα τα επίπεδα!

Δε θα είναι εύκολα για κανέναν όμως, ευκαιρίες θα δοθούν περισσότερες και το χρήμα θα πρωταγωνιστήσει και πάλι, αφού θα γεμίσουν αρκετές τσέπες, με κάθε τρόπο! Καλή οργάνωση, συγκέντρωση και λογική πάνω από όλα, γιατί μαζί με όλα αυτά και τη βοήθεια της Θεάς Αφροδίτης, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά!

Το φοβερό δε της υπόθεσης είναι η παρουσία του Δία, που μαζί με την Αφροδίτη, θα μεγαλουργήσουν κανονικά! Τυχερές θα είναι όλες οι ημέρες για το καθένα από εμάς! Ο έρωτας είναι θα παίξει και αυτός το ρόλο του, αφού οι σχέσεις βελτιώνονται, οι ισορροπίες επανέρχονται και ακόμα και κάτι κακό που είναι να γίνει θα σωθεί τη τελευταία στιγμή!

Όρεξη να υπάρχει και όλα τα καλά θα έρθουν!!


magicfariel@gmail.com