Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ζώδια & Γάμος: Θα σε παντρευτεί ο Άντρας των Ονείρων σου ή καλύτερα να Ψάξεις Αλλού?

Ο Γάμος είναι ένα θέμα επίκαιρο, αφού όλες θέλουμε να είναι καλοκαιράκι, γιατί το νυφικό είναι πιο άνετο, πιο σέξι και φαντάζει το σκηνικό πιο γλυκό! Η κάθε γυναίκα ονειρεύεται τη στιγμή αυτή, τόσο μοναδική, τόσο ρομαντική, που ο
πανικός πριν είναι ένα βάσανο ωραίο!

Καλό όμως είναι να υπολογίζουμε και λίγο στο Ξενοδόχο, πριν πάρουμε εκείνη τη φόρα, γιατί υπάρχουν άντρες έτοιμοι για γάμο και οικογένεια και άντρες που μόλις αντιληφθούν προς τα πού τραβάει το πράγμα, που γίνονται μπουχός!

Ωραία τα παραμύθια, οι Πριγκίπισσες και οι Βασιλιάδες, ακόμα πιο ωραία τα άλογα, τα κάστρα και οι καντάδες!

Έτσι μας μεγάλωσαν οι μανάδες μας, μέσα σε ένα σύννεφο ροζ, με ιστορίες για μεγάλες αγάπες και έρωτες όμως καμία δεν είχε εκείνο το άσχημο το τέλος! Βέβαια η ζωή, έχει άλλα σχέδια για τη καθεμία από εμάς, κάποιες θα ζήσουμε το όνειρο και κάποιες ούτε καν! Όλα θέμα επιλογών είναι, όμως πριν πάρετε εκείνη την απόφαση τύπου… «..Μάνα, εγώ αυτόν αγαπάω..», ρίξετε μια ματιά στα άστρα, στον ωροσκόπο, στους πλανήτες, γιατί γλυκές μου τα φαινόμενα απατούν σε αρκετές περιπτώσεις και το όνειρο γίνεται αληθινός εφιάλτης!!

Για να δούμε ο κάθε άντρας, ανάλογα με το ζώδιό του, προς τα πού τραβά..? Προς την εκκλησιά, ή τρέχει προς τα όρη και τα βουνά..??


Κριός
Σκούρα τα πράγματα! Ο άντρας Κριός δύσκολα δεσμεύεται σοβαρά και ακόμα πιο δύσκολα παντρεύεται! Πρέπει να είστε πολύ super, sexy και έξυπνη γκόμενα για να καταφέρετε να βάλετε στεφάνι με έναν τέτοιο τύπο. Ποτέ δε πρέπει να κάνετε τέτοια συζήτηση, αντιθέτως να δείχνετε ότι δε τρελαίνεστε κιόλας! Ο άντρας Κριός εκτός του ότι έχει αλλεργία στη λέξη γάμος, θέλει πρώτα να γευτεί τα πάντα και μετά σε εντελώς αυθόρμητη φάση ίσως κάτι να κάνει! Άπιστοι και Ψεύτες άντρες! Το νου σας…

Ταύρος
Το τρένο που άργησε αλλά ήρθε στο τέλος! Ο άντρας Ταύρος είναι το αργοκίνητο καράβι, που μπήκε στη ζωή σας, σας έχει χρόνια και εσείς απλά προσμένετε πότε θα αράξει στο λιμάνι και θα κάνει τη μεγάλη πρόταση. Υπομονή και Ψυχραιμία. Αν και είναι το στοιχείο του ο γάμος και η οικογένεια, δύσκολα παίρνει την απόφαση, μιας που θέλει να έχει και χρήμα και ασφάλεια, για να μπορεί να τη χαρίζει απλόχερα. Πρέπει να είστε τίμιες, ειλικρινής, πιστές και με απίστευτα γαϊδουρινή υπομονή. Θα φτάσει η ριμάδα η ημέρα, πού θα πάει. Οι πιο πιστοί όλων!

Δίδυμος
Αν είστε ήδη σε σχέση με έναν Δίδυμο άντρα, ήδη θα γνωρίζετε ότι το θέμα του γάμου δε παίζει γενικώς! Βέβαια εάν είστε αρκετό καιρό μαζί του και εξακολουθείτε να περνάτε μια χαρά, γελώντας και παίζοντας σα μικρά παιδιά, τότε να ξέρετε ότι με μια πολύ καλή συζήτηση μπορείτε να φτάσετε στην εκκλησία νυφούλα! Δύσκολη περίπτωση πάντως, μιας που ο άντρας Δίδυμος είναι ο τέλειος εργένης που είναι σχεδόν ακατόρθωτο να του αλλάξετε τα μυαλά. Πρέπει να είστε και εσείς το ίδιο φευγάτη. Αλλιώς κακώς βασανίζεστε!

Καρκίνος
Ο μαμάκιας της παρέας! Πρώτα θα πρέπει να τα φτιάξετε με τη πεθερά σας και μετά με τον γιό της. Αν συμβεί αυτό τότε σίγουρα θα ντυθείτε νυφούλα και καλή μάλιστα. Ο άντρας Καρκίνος είναι εκτός από ωραιοπαθής και πολύ ευαίσθητος. Του αρέσει ο γάμος, η οικογένεια και δεν τον νοιάζει αν θα ζήσει τη ζωή του με περιπέτειες ή όχι! Όταν θα αρχίζει να σας περιποιείται και να σας φροντίζει τότε να είστε σίγουρες ότι ετοιμάζεται το πράγμα.

Λέων
Ο φαντασμένος τη παρέας! Λατρεύει τον γάμο και την οικογένεια, αρκεί να έχει χρήμα στη τσέπη! Το αρσενικό Λιοντάρι όταν είναι ερωτευμένο, δε το σταματά κανείς και τίποτα. Θέλει ο γάμος του να είναι φαντασμαγορικός και να μείνει φυσικά αξέχαστος. Σιχαίνεται τη μιζέρια και τα φτωχικά πράγματα, για αυτό εάν δεν υπάρχει η άνεση, να είστε σίγουρες ότι δεν υπάρχει και η περίπτωση να σας κάνει πρόταση γάμου. Και πλούσιες νύφες να είστε, είναι τόσο εγωιστής που όσο και αν σας αγαπάει καλύτερα να χωρίσει μαζί σας. Ψωροπερήφανος όσο κανείς άλλος.

Παρθένος
Σωθήκατε..!! Ο άντρας Παρθένος για να σας παντρευτεί θα σας βγάλει το λάδι! Ενώ του αρέσει η ιδέα εάν υπάρχει κάτι που τον χαλάει, τότε σταματά εκεί, κολλάει ο εγκέφαλος και δε κάνει τίποτα για να το λύσει. Πολύ βασικό να λατρεύετε τη τάξη, τη καθαριότητα και γενικότερα να είστε γυναίκα του σπιτιού και μαζεμένη πάνω από όλα! Μπορεί στο sex να είναι κάπως αναμαλλιάρης αλλά αυτό είναι διαφορετικό! Για να προχωρήσει στο γάμο θα πρέπει να υπάρχει χρήμα, εμπιστοσύνη και ηρεμία πάνω από όλα. Εάν δεν είναι σίγουρος για αυτά, μη περιμένετε άδικα!

Ζυγός
Το έχετε σκεφτεί καλά? Μαζί με έναν άντρα Ζυγό παντρεύεστε και τους φίλους του. Για αυτό να είστε σίγουρες! Πρώτα πρέπει να σας αγαπήσουν αυτοί και μετά ο Ζυγός. Το αν θα σας πάρει στο τέλος θα είναι μια απόφαση που ναι μεν θα αργήσει πολύ να παρθεί, αλλά θα έχει περάσει πρώτα από γενικό συμβούλιο. Αν και του αρέσει η αγάπη, η ζεστασιά και η θαλπωρή, δύσκολα το παίρνει απόφαση γιατί ο χαρακτήρας του και οι αδυναμίες του δε του το επιτρέπουν. Ίσως σε μια σχέση εξάρτησης, τη στιγμή που θα λέτε το αντίο, να αλλάξει γνώμη, γιατί απλά δε μπορεί να ζήσει μακριά σας!

Σκορπιός
Ο καχύποπτος άντρας! Δεν εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους για αυτό για να πάρει την απόφαση του γάμου θα πρέπει να σας περάσει από πολλά test drive! Ο άντρας Σκορπιός είναι τόσο πολύ έξυπνος, τόσο δραστήριος, τόσο μπροστά από πολλούς άλλους, που δε χρειάζεται πολύ κουβέντα για να καταλάβει τι πραγματικά θέλετε από εκείνον. Είναι στη κατηγορία sex machine και θέλει ποικιλία το πουλάκι μου! Τη γυναίκα τη θέλει τσούλα στο κρεβάτι και αρχόντισσα και κυρά στο σπίτι. Όταν θα τη βρει δε θα την αφήσει ποτέ να φύγει από τη ζωή του. Είστε μια από αυτές..?

Τοξότης
Ο απόλυτος εργένης! Κορίτσια κακά τα μαντάτα εάν είστε με έναν άντρα Τοξότη! Δε παντρεύεται με τίποτα στο κόσμο αυτό! Είναι στο dna του, είναι στον αστερισμό του, πάντως η μοναδική του αγάπη είναι η ελευθερία! Και για να μη βάλετε τα κλάματα, μπορείτε μόνο να συζήσετε μαζί του, εφόσον τα βρίσκετε στα πάντα και πάνω από όλα κατανοείτε τις ιδιοτροπίες του αυτές! Η λέξη γάμος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του και φεύγει τρέχοντας μόνο με την ιδέα! Σαν εραστής ίσως να έχει πολύ καλύτερο ρόλο στη ζωή σας!

Αιγόκερως
Ο προικοθήρας! Ο άντρας Αιγόκερως είναι για σπίτι και αν έχετε και λεφτά δικά σας, τότε και τα παιδιά θα έρθουν πολύ σύντομα! Είναι από αυτούς που θέλουν την οικογένεια, αγαπούν την ηρεμία και τη σταθερότητα και είναι πάνω από όλα πιστοί. Βέβαια τα ελαττώματα που έχουν ξεπερνούν κάθε λογική, είναι τσιγκούνηδες, τζογαδόροι και εαυτούληδες! Για αυτό η γυναίκα που θα επιλέξουν, θα πρέπει να είναι χαμηλού προφίλ, δηλαδή να μη μιλάει πολύ, να είναι οικονομικά ανεξάρτητη και πολύ καλή οικοδέσποινα!

Υδροχόος
Παίξατε και χάσατε με έναν άντρα τέτοιου είδους! Ο τέλειος εραστής όλων των εποχών! Όμως για γάμο κουβέντα! Αν αγαπάτε έναν άντρα Υδροχόο, τα πιάσατε τα λεφτά σας. Η αγάπη του για ελευθερία και ανεξαρτησία είναι τόσο μεγάλη, που δεν υπάρχει περίπτωση να το χαλάσει όλο αυτό για τα τετριμμένα. Η περιπέτεια και οι πολλές ερωτικές εμπειρίες είναι μέσα στο πετσί του και δε φεύγει με τίποτα. Αν κάποια στιγμή χορτάσει ή αν του τη δώσει μπορεί να κάνει τη τρέλα. Να είστε σίγουρες όμως ότι ποτέ μα ποτέ δε πρέπει να ανοίξετε εσείς ένα τέτοιο θέμα, γιατί θα φύγει τρέχοντας!

Ιχθύες
Το αιώνιο τρελό αγόρι! Ο άντρας Ιχθύες δε θέλει ποτέ να μεγαλώσει. Του αρέσει ο γάμος, αλλά μόνο όταν είναι τρελά και αθεράπευτα ερωτευμένος. Βέβαια αυτό είναι πρόβλημα, γιατί πάντα νιώθει έτσι, είτε με τη ζωή την ίδια, είτε με εσάς! Από τη στιγμή που θα είναι μαζί σας, το έχει δει το όνειρο. Η φλέβα που έχει είναι κυρίως καλλιτεχνική, αφηρημένη και φανταστική! Πλάθει το δικό του κόσμο εντελώς και να κάνατε και εσείς τη πρόταση σε εκείνον δε θα τον χαλούσε καθόλου. Βιαστείτε όμως γιατί όσο είναι φουλ στη καψούρα γιατί μετά μπορεί να το χάσετε το κελεπούρι.

magicfariel@gmail.com