Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 29/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σας έχω πει ποτέ πόσο πολύ σας αγαπάω? Ε λοιπόν έφτασε η ημέρα, να το μάθετε και αυτό! Εσείς καθοδηγείτε τις σκέψεις μου, τα όνειρά μου, ως
ένα βαθμό φυσικά, όμως μου δίνετε τόση πολύ χαρά και μια ανεξήγητη όρεξη, που σήμερα θέλω να πετάξω!!!

Όχι δε βρίσκομαι σε τρελά κέφια, αντιθέτως χάλια η κατάσταση, όμως θα το παλέψω και ότι προκύψει!

Και μπαίνω στο θέμα μας!

Υπάρχουν άνθρωποι, τόσο δύσπιστοι, τόσο καχύποπτοι, που δεν εμπιστεύονται κανέναν ακόμα και εκείνους, που έχουν αποδείξει με πράξεις, το πόσο πολύ τους αγαπούν! Δε πάει να χτυπιέσαι ολόκληρος, δε σε πιστεύει με τίποτα! Τραγικό έτσι? Νομίζω ότι έχουν θέματα άλυτα, ότι πρέπει να πάνε σε ένα ψυχολόγο, γιατί ναι μεν, αλλά..!! Μήπως διακρίνετε ένα θυμό, λέω εγώ τώρα..

Για παράδειγμα, όταν ένας τσιγκούνης, ξεπαραδιάζεται για να σου αγοράσει ένα ακριβό δώρο, είναι σημάδι τρελό! Αναφέρομαι σε δυο πάθη πολύ έντονα, αφού το ίδιο άτομο αγαπάει τρελά το χρήμα, όμως αγαπάει και το φίλο του, ή τον εραστή του, ή την αδερφή του, κάποιον τέλος πάντων! Όταν αυτό γίνεται κατά επανάληψη, τότε χρυσό μου, βγάζει μάτι το θέμα, όχι απλά σε αγαπά, σε υπέρ λατρεύει! Γιατί έχει αποδείξει με πράξεις και δώρα φυσικά, ότι μαζί με το πάθος του, πας και εσύ!

Ναι το ξέρω, δεν είναι εποχές, ούτε για να γνωρίζει ο άλλος το τραπεζικό μας λογαριασμό, ούτε τις δραστηριότητές μας, ούτε μέχρι πού μπορεί να φτάσουμε επαγγελματικά. Η ζήλια και ο φθόνος κυριαρχούν και είναι απολύτως φυσιολογικό, ο οποιοσδήποτε να θέλει να προστατευθεί, από τα κλασικά τα κοράκια!!

Γλυκά μου, δεν είμαστε όλοι το ίδιο! Υπάρχουν καλοί άνθρωποι, υπάρχουν και κακοί! Αυτό είναι το ταξίδι της ζωής, να τους γνωρίσουμε όλους και να επιλέξουμε τους καλύτερους, αυτούς που μας κάνουν, που μας αρέσουν και που θα είναι δίπλα μας για πάντα! Κάποιος θα καεί, κάποιος όχι, όμως μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτό, αλλιώς πώς θα μάθεις και εσύ τον εαυτό σου!!??

 ..επιμένω.. Say Something.. say something.. Anything..!@



Κριός
Ότι και να ακούσετε σήμερα, καλύτερα να το κλείσετε το στοματάκι σας και να μη πείτε κουβέντα πουθενά! Κάπου θα πάνε να σας μπλέξουν, κάτι θα σας πουν, που ίσως να είναι και ένα test drive, για να δουν πόσο έμπιστοι είστε! Ακούστε με προσοχή, όμως απομακρυνθείτε από τα πηγαδάκια, αθόρυβα και στις μύτες και αφήστε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα! Προσοχή, θα εκτεθείτε δίχως λόγο!!

Ταύρος
Σήμερα μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας που σημαίνει ότι ο έρωτας και η ομορφιά επιστρέφουν! Για αυτό λοιπόν ντυθείτε ωραία, ξεκινήστε δίαιτα, γυμναστική, πηγαίνετε κομμωτήριο, σουλουπωθείτε γιατί η Θεά, έχει απαιτήσεις! Βρίσκετε τον εαυτό σας ξανά, είστε πιο σίγουροι από ποτέ και πάλι η γοητεία σας χτυπάει κόκκινο! Ακόμα και στην επικοινωνία θα τα πάτε μια χαρά! Θα πείστε ακόμα και τους πιο δύσπιστους της παρέας..!

Δίδυμος
Ελπίζω να με ακούσατε μερικοί-μερικοί και να κοιτάξατε τα επαγγελματικά σας ζητήματα πιο σοβαρά! Ως τις 31 θα πρέπει να έχετε αρπάξει μια ευκαιρία από τα μαλλιά και να χαμογελάτε! Αν δε σας συμβεί αυτό, τότε έχετε άλλα θέματα να λύσετε! Ζητήστε βοήθεια από φίλους και γνωστούς, ρίξτε τα μούτρα σας εάν χρειαστεί, υπάρχουν άνθρωποι που είναι ήδη δίπλα σας και σας στηρίζουν! Μη το ξεχνάτε ποτέ αυτό!!

Καρκίνος
Βασικά αν ζυγιστείτε σήμερα το πρωί, θα διαπιστώσετε ότι τα νούμερα ανέβηκαν! Σοκ και πάλι σοκ, γιατί πιστεύατε ότι το φούσκωμα στο στομάχι θα ήταν προσωρινό, όμως έχει στρογγυλοκάτσει και έρχονται και άλλα! Σταματήστε τις νυχτερινές επιδρομές, τα γλυκά, τα ποτά και τα ξενύχτια! Οι καθημερινές μικρές απολαύσεις που έχετε, σας έχουν καταστρέψει από όλες τις πλευρές! Ακόμα και το πορτοφόλι σας θα δείτε ότι είναι άδειο! Μαγειρέψτε και κανένα φαγητό..!!

Λέων
Κάτι ομορφαίνει στη ζωή σας, βρίσκετε το κέφι σας ξανά και το χαμόγελό σας! Επαγγελματικά κάτι καλό συμβαίνει ή θα συμβεί πολύ σύντομα, το νιώθω! Αυτό που θα πάρετε μια αύξηση, πού το πάτε? Πάντως μη παρατάτε τα όπλα, όποιες και αν είναι οι δυσκολίες! Όλα θα έρθουν στο καιρό τους! Ακόμα και η καρδιά σας γαληνεύει, αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη προσωπική σας ζωή και όλως τυχαίως οι ισορροπίες αποκαθίστανται!! Μπράβο σας!!

Παρθένος
Έχετε σχεδόν 30 ημέρες για να αλλάξετε και πάλι τη ζωή σας προς το καλύτερο! Τα ταξίδια θα πρωταγωνιστήσουν, επαγγελματικά και προσωπικά, για αυτό αφήστε το παλιό εαυτό στο σπίτι και ανοίξτε τους ορίζοντές σας και όχι μόνο! Μη ταράζεστε, έφτασαν οι ημέρες να βγείτε λίγο από το καβούκι σας και να συναντήσετε και ένα μεγάλο πάθος, πιθανώς να μιλάτε και άλλη γλώσσα! Αν είναι να γνωρίσετε τον Λόρενς της Αραβίας, μη το σκέφτεστε καν..!!

Ζυγός
Σήμερα θα κάνετε παιχνίδι τρελό με ένα θέμα που σας καίει καιρό τώρα! Τα λεφτά! Λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, θα βρείτε τον τρόπο, να απαιτήσετε περισσότερα, να βάλτε μερικά όρια αλλά ο τρόπος σας θα είναι τόσο γλυκός, τόσο νιαουρίστικος, που δε νομίζω να σας χαλάσουν κάποιο χατίρι! Είδατε, αν αλλάξετε στάση, διώξετε εκείνη του πολεμοχαρή, τότε όλα αλλάζουν τριγύρω σας. Έτσι δεν είναι..??

Σκορπιός
Τι έγινε βρήκατε το δρόμο σας ξανά..?? Πού ήσασταν τόσο καιρό..?? Σήμερα θα αράξετε κάπου, σε ένα σπίτι γεμάτο από φίλους, σε μια ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα, σε ένα μπαράκι με καλή μουσική..?? Πάντως θα νιώσετε ότι δεν είστε μόνοι, ότι υπάρχουν και άλλοι σαν και εσάς και θα ανακουφιστείτε αρκετά, ως προς το ψυχολογικό το μέρος! Επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα φτιάχνουν κάπως, κάτι καλό θα συμβεί, όμως όχι το τέλειο! Λυπάμαι..

Τοξότης
Αφού αποκαταστήσατε το μέλλον της δουλειάς σας, τώρα έφτασε και η ημέρα που θα τσιλημπουρδίσετε! Κάποιο νέο άτομο έρχεται ολοταχώς για να συνεργαστεί μαζί σας! Ένα μαναράκι θα έλεγα, αφού μια που θα το δείτε και μια που θα το προσλάβετε ή θα του ανοίξετε τις αγκαλιές σας, μια και έξω! Ένα θερμό καλωσόρισμα, είναι πολύ σημαντικό για ένα νέο συνεργάτη! Μη μπλέκετε με άτομα από το χώρο της δουλειάς, αλλά όσο και αν φωνάζω, έρωτας είναι αυτός!

Αιγόκερως
Δε ξέρω πώς να σας το πω, αλλά ετοιμαστείτε για άγριο σεξ απόψε! Ναι όπως το διαβάσατε, μη ντρέπεστε τώρα, καιρό το περιμένατε και ας μη το λέγατε πουθενά! Ντυθείτε ωραία, κυκλοφορήστε, γεμίστε την ημέρα σας από όμορφες εικόνες και φλερτάρετε άφοβα! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, παιχνίδι τρελό και διακριτικό, πάνω κάτω το στοιχείο σας, για αυτό μη μείνετε σπίτι με τίποτα!! Ακόμα και οι δεσμευμένοι, φτιάξτε ατμόσφαιρα στο σπίτι!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη πουλάκια μου ευτυχώς επηρεάζει και εσάς! Να είναι καλά η Θεά αυτή, που θα σας ξυπνήσει τόσο γλυκά σήμερα, που θα αγαπήσετε τους πάντες τριγύρω και θα το δείξετε κιόλας! Μπράβο σας, εκδηλωθείτε, μπας και σας καταλάβει κανείς, γιατί πολύ μούγκα στη στρούγκα, δε λέτε?? Πάρτε κανένα δώρο στο άτομο που σας ενδιαφέρει, κάντε μια κίνηση ευγνωμοσύνης, υποστηρίξτε λίγο τη καρδιά σας, δε χάθηκε και ο κόσμος δα.. ακόμα!!

Ιχθύες
Ωχ, πιάνετε το δισάκι σας και δρόμο! Όχι με το σύντροφό σας, αλλά μόνοι και έρημοι! Θέλετε να πάρετε λίγο αέρα παραπάνω, να ξεχαστείτε, να ανανεωθείτε και αν προκύψει και κανένας έρωτας τρελός, έτσι μέσα στο τρένο ας πούμε, γιατί όχι και να μη τον γευτείτε! Δε ξέρω τι σας τσίμπησε, όλα ωραία μου ακούγονται, όμως εσείς τα πιστά και ρομαντικά πλασματάκια, τι πάθατε στα καλά καθούμενα! Φρόνιμα θα σας πω, ιδιαίτερα στους δεσμευμένους αλλά στους ελεύθερους, εύχομαι καλά να περάσετε!!

magicfariel@gmail.com