Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 26/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι έγινε, ξαφνικά? Πάλι συννεφιά θα έχουμε? Εκεί που ζέστανε το κοκαλάκι μας, πάλι τα ίδια? Νομίζω αντιστέκεται το καλοκαίρι, προσπαθεί να αργήσει και αυτό, έτσι για να μη ξελογιαστούμε, ακόμα για αυτές τις τόσο φανταστικές διακοπές! Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόση λύσσα εχθές στη
τηλεόραση, κανένα ενδιαφέρον, αφού το κάθε κανάλι είχε εκεί μαζεμένο και από ένα σκυλομάνι, να γαυγίζει μέσα στα αυτιά μου, να λέει ένα κάρο ασυναρτησίες, λες και όλοι κρύβουν μέσα τους και από έναν superman που θα έρθει να σώσει την Ελλάδα μας, αυτή που εσείς οι ίδιοι καταστρέψατε!!

Μου χαλάσατε δυο Κυριακές από τη ζωή μου, για θέματα, που προσωπικά δε με αφορούν, αφού ποτέ η γνώμη η δική μου και η δική σου δεν ακούστηκε, πάντα τα δικά τους κόλπα έκαναν και των μεγάλων, εκείνων που ποτέ κανείς δε τους αγγίζει!

Ελπίζω να τελείωσε το πανηγύρι, να μαζευτούν οι κουστουμάτοι στα σπίτι τους, να φάνε και καμιά καραμέλα, γιατί από το πολύ το μπούρου-μπούρου θα μάλλιασε και η γλώσσα τους τόσες μέρες..

Βόρεια Προάστια και κουραφέξαλα, όχι δε θα αναφερθώ στο χωριό μου, θα κατέβω λίγο πιο κάτω, εκεί που είμαι φιλοξενούμενη, εκεί που η χλίδα και οι βίλες ήταν πάντα, εκεί που γίνεται η έναρξη των ΒΠ! Η Βλαχιά η ίδια, αγαπητοί μου! Θυμήθηκαν τη καταγωγή τους, άκουσαν μουσική, ακόμα και κλαρίνα, χόρεψαν στη μέση του δρόμου, με ενόχλησαν εννοείται, γιατί?? Δε το καταλαβαίνω..

Θα πάω στη Τζαμάικα, και θα ψηφίσω Bob και ας έχει πεθάνει..!! Μεγαλύτερες αξίες είχε στη ζωή του και το στόμα του έσταζε λόγια αγάπης και της αληθινής ζωής.. Και δε φορούσε κουστούμι… Ήταν χύμα στο κύμα.. !@

Καλή Εβδομάδα, να έχουμε..!


Κριός
Έχουν ανέβει πολύ οι μετοχές σας, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί ακόμα να μην έχετε όλα τα φόντα για να υποστηρίξετε τη νέα σας θέση, ή τα νέα σας καθήκοντα, όμως αυτός δεν είναι λόγος για να απογοητεύεστε! Θα τα καταφέρετε μια χαρά, αρκεί να μπείτε σε μια σειρά και φυσικά να ζητήσετε βοήθεια από τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας! Μη χαλάτε το κέφι σας άδικα!

Ταύρος
Λίγο διχασμένη προσωπικότητα θα είστε σήμερα, από τη μια θα πετάτε στους ουρανούς από χαρά και ευτυχία και από την άλλη θα νιώθετε πιο μόνοι από ποτέ! Μη τρελαίνεστε, όλα βαίνουν καλώς, κυρίως στην επαγγελματική σας ζωή! Προσπαθήστε να μην ενθουσιάζεστε με το παραμικρό και διατηρήστε την ισορροπία ειδικά σήμερα, όχι τίποτα άλλο, θα σας πιάσουν τα κλάματα κάπου στη συνέχεια..

Δίδυμος
Θα πεισμώσετε τόσο πολύ, που θα αναλάβετε κάτι εξολοκλήρου μόνοι σας, δίχως τη βοήθεια κανενός και μέχρι το βράδυ θα θελήσετε να αποδείξετε ότι και εσείς είστε ικανοί το ίδιο με κάποιους άλλους! Αφήστε τους εγωισμούς και τα πείσματα και κοιτάξτε να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας, όποια και αν είναι αυτή! Το αποτέλεσμα μετράει και όχι ο τρόπος! Είστε και λίγο ανορθόδοξοι, μια χαρά θα τα πάτε!

Καρκίνος
Να προσφέρετε τη βοήθειά σας στους φίλους σας ή στην ομάδα σας, αλλά πάνω από όλα δε θα πρέπει να ξεχάσετε τα δικά σας θέματα και τον εαυτό σας! Αν έχετε κανονίσει κάτι για απόψε, μη το ξεκανονίσετε επειδή κάποιοι έχουν κέφια, γιατί θα σας τη σπάσουν και η καλή σας η καρδιά, αλλάξει χρώμα! Μοιράστε το χρόνο σας έτσι, που να είναι όλοι ικανοποιημένοι, αλλά προπάντων εσείς!

Λέων
Σήμερα παίζει να σας φωνάξει το αφεντικό στο γραφείο του και να σας σπικάρει δυο φωνήεντα! Μη τρομάζετε τουλάχιστον εσείς που το παλεύετε σκληρά τον καιρό αυτόν, γιατί ίσως να σας αναθέσει μια νέα δουλειά, ίσως να σας πει για μια αύξηση! Πάντως, ξεκινάει κάτι νέο για εσάς, κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη και αν αφήσετε για λίγο τις Μπαχάμες για αργότερα, θα καταφέρετε ακόμα και το ακατόρθωτο!!

Παρθένος
Τι φοβερά ρομαντική ημέρα σας ξημέρωσε! Κρατήστε την γερά, απολαύστε την όσο μπορείτε, γιατί και αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο για εσάς! Αφήστε τις δουλειές σας, κάντε κοπάνα δηλαδή και αράξτε σπίτι, ή κάντε εκείνες τις βόλτες που τόσο σας λείπουν! Ναι, το μυαλό σας θα ξεφύγει, η φαντασία σας το ίδιο και οι σκέψεις σας θα είναι πολύ μαγικές! Εννοείται ότι δε παίρνετε καμία απόφαση σοβαρή σήμερα!

Ζυγός
Σήμερα θα βάλτε το χέρι βαθιά στη τσέπη, εννοείται ότι θα κάνετε τη καρδιά σας πέτρα, θα σας πιάσει και λίγο το στομάχι, όμως οι λογαριασμοί σας πρέπει να πληρωθούν! Ότι βγάλατε θα το δώσετε, όμως σας το ξανά λέω, έτσι είναι η μεγάλη η ζωή! Μια μέρα όλα πληρώνονται, εδώ, στο σήμερα, όχι στο αύριο! Μη κάνετε δεύτερες σκέψεις για αυτό, τα άγχη σας ένα-ένα να φεύγουν!!

Σκορπιός
Ωχ, σήμερα θα βγάλετε δόντια από νωρίς το πρωί και θα δαγκώσετε όποιον σας εκνευρίσει! Μπορεί να είναι ο σύντροφός σας, ένα συνεργάτης, ή ακόμα και ένας φίλος, πάντως δεν έχετε καμία διάθεση για να ακούσετε ούτε τις κουβέντες τους, ούτε τα πικρόχολα σχόλιά τους! Πρέπει όμως να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό σας, εκείνο το σκληροπυρηνικό και να δώσετε προσοχή, γιατί κάτι προσπαθούν να σας πουν!!!

Τοξότης
Μπορεί να βρήκατε λύσεις στα θέματά σας, όμως πρέπει να συγκεντρωθείτε ακόμα περισσότερο και να δώσετε σημασία, στις λεπτομέρειες και στα λεπτά τα γράμματα! Αυτό που θέλετε τόσο καιρό, θα το καταφέρετε, είναι θέμα χρόνου και όσο και αν θεωρείτε ότι έχετε ξεμείνει από χρόνο και χρήμα, άλλο τόσο θα βλέπετε ένα φως που θα σας λέει, «Προχώρα, μη το βάζεις κάτω..»

Αιγόκερως
Πετάει η ομάδα χρυσά μου! Τόσο δημιουργικοί και ορεξάτοι ποτέ δεν ήσασταν ξανά! Εκμεταλλευτείτε τη διάθεσή σας αυτή και μεγαλουργήσετε στα θέματά σας, είτε αφορά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, είτε όχι! Όλα τα καταφέρνετε μια χαρά και θα φτάσει βραδάκι και ούτε που θα το καταλάβετε! Βέβαια μη τα δώσετε όλα σήμερα γιατί έχουμε ακόμα πολλές μέρες μπροστά μας.. για εκείνο το ΣΚ!

Υδροχόος
Ντάξει δε ξέρω τι έχετε πάθει, πάντως ένα χτύπημα στο κεφάλι με εκείνο το ρόπαλο, θα ήταν ότι πρέπει για να σας ξυπνήσει! Κλειστείτε σπίτι, άλλωστε μια ανανέωση τη κάνατε και δημιουργήστε μέσα από τη ψυχή σας! Αποφύγετε τον κόσμο, γιατί δε σας ταιριάζει και το ψεύτικο το χαμόγελο! Έχετε μπλοκάρει συναισθηματικά, πάλι το χάος σας κάνει παρέα, όμως βρείτε τρόπο να το παλέψετε και αυτό!!

Ιχθύες
Χωρίς να κάνετε το ντεντέκτιβ, θα έρθουν και θα σας αποκαλύψουν τα μυστικά τους! Ρωτήστε για να μάθετε αυτά που σας ενδιαφέρουν και να είστε σίγουροι, ότι τα στοιχεία που θα συλλέξετε θα σας φανούν πολύ χρήσιμα, στις μελλοντικές δουλειές που σκέφτεστε να κάνετε! Βρείτε καινούργιο παιχνιδάκι, προχωρήστε στα επόμενα σχέδιά σας, δημιουργήστε, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και αφήστε τις γκρίνιες..!!

magicfariel@gmail.com