Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 24/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο πρωί, πουρνό-πουρνό που λέμε, όμως δεν έχει σημασία, αφού το πρωινό αυτό μου και σας ανήκει!!! Εδώ και μέρες τραγουδώ το “Love Never Felt So Good” – Michael Jackson με Justin.. τι τέλειο τραγούδι, τι ωραίοι στοίχοι, τι τέλειες φωνές..

Πόσο συγκινούμαι, αφού ένας από τους καλύτερους μουσικούς καλλιτέχνες χρειάστηκε να φύγει τόσο νωρίς, ενώ
είχε ακόμα να μας προσφέρει απίστευτες μελωδίες! Κρίμα, γιατί με αυτόν μεγαλώσαμε, μάθαμε τη μουσική, χορέψαμε το πρώτο μας χορό, ερωτευθήκαμε, χωρίσαμε, κάθε τι που μας έχει συμβεί, υπάρχει και ένα τραγούδι του από πίσω!

Ας του κάνουμε τη τιμή, να ξανά ακούσουμε αυτό το τραγούδι, δυνατά, να κοιτάξουμε ψιλά τον ουρανό, να σηκώσουμε τα χέρια και να τραγουδήσουμε με όλη μας τη ψυχή! Τι ωραίο συναίσθημα, τι ανακούφιση, τη γαλήνη και χαρά.. Ναι, τόσο ξαφνικά και τόσο απλά..!! ..”Love Never Felt So Good..”

..και ας μη νιώθω έτσι, δε πειράζει, θα φτιάξω μόνη μου ατμόσφαιρα και θα χαμογελάσω, σα να είναι όλα τέλεια στη ζωή μου, σα να ερωτεύθηκα εχθές, γιατί αυτό θα ήθελε και εκείνος..

Ο χορός, το τραγούδι, η μουσική, η ζωή μου όλη! Το οξυγόνο μου! Δε μπορώ να υπάρξω στο πλανήτη αυτόν, δίχως τη παρέα τους! Δε θέλω να υπάρχω, αν χαθούν και αυτά. Το δικό μου νόημα, η δική μου πηγή θετικής ενέργειας, το δικό μου στοιχείο.. Ακόμα και με μαγκούρα, πάλι θα κουνιέμαι.. χα χα .. γιατί έτσι μου αρέσει..

Καλό ΣΚ ξωτικούλια μου…


Κριός
Και εκεί που κάθεστε αμέριμνοι, τουλάχιστον οι μοναχικοί της παρέας, θα σας προτείνουν ή να συζήσετε με το ταίρι σας, ή γίνετε συγκάτοικοι της τρέλας, με κάποιο φιλαράκι! Κάντε το γιατί θα σας φέρει και πολύ θετική ενέργεια και θα αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας και θα φτιάξει πολύ το κέφι σας! Όσο για τους δεσμευμένους, πάρτε το ταίρι σας και φύγετε για το διήμερο, κάπου στα ξένα! Η αλλαγή παραστάσεων είναι απαραίτητη!

Ταύρος
Μη μου πείτε ότι και σήμερα δουλεύετε, θα τρελαθώ! Αφήστε λίγο τα ζητήματα αυτά στην άκρη και ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας! Δηλαδή με τους φίλους σας, το ταίρι σας ακόμα και με την οικογένειά σας! Αφιερώστε το χρόνο που τους αξίζει, γιατί πλέον γνωρίζετε πόσο σημαντικοί είναι για εσάς και πόσο αναγκαίοι! Κάτι μου βρωμάει, κάτι μου μυρίζει! Μια απιστία ας πούμε… για φρόνιμα, γιατί σίγουρα θα σας πιάσουν!!

Δίδυμος
Σήμερα παίζει να σας κάνουν μια πολύ ωραία νέα επαγγελματική πρόταση! Ωραία τα λεφτά, όμως δεν είναι πάντα αυτά που μας καθοδηγούν! Το περιβάλλον, οι συνεργάτες και φυσικά οι απαιτήσεις, είναι τα μόνα που πρέπει να κοιτάξετε, γιατί και εσείς έχετε την ανάγκη να βρίσκεστε μέσα σε μια ομάδα, ανεξάρτητα, εάν δε το πολύ δείχνετε! Δουλέψτε, έφτασαν οι ημέρες και θα γεμίσει η τσέπη σας, πάλι με χρήμα, όχι άφθονο, αλλά αρκετό για να χαμογελάσετε ξανά!

Καρκίνος
Κάποιοι ίσως ερωτευθείτε έτσι ξαφνικά! Εκείνο το κεραυνοβόλο, τον θυμόσαστε? Κάτι τέτοιο! Δε ξέρω αν έχετε ήδη σχέση ή όχι, πάντως το συναίσθημα θα το νιώσετε, ακόμα και με το ταίρι σας.. Από την άλλη κάτι που καιρό θέλατε να φτιάξετε, επιτέλους τελειώνει και νιώθετε μια απίστευτη χαρά, αφού καταφέρατε να δημιουργήσετε και εσείς κάτι από το πουθενά! Μήπως ήταν έπιπλο… από το ΙΚΕΑ?

Λέων
Και εσάς σας έχει χτυπήσει η δημιουργικότητα, έτσι ξαφνικά! Είδατε κάποιον και τον ζηλέψατε τόσο πολύ ας πούμε, που πρέπει τώρα και εσείς να προοδεύσετε αναλόγως? Έτσι είναι αυτά εντυπωσιαζόμαστε και εντυπωσιάζουμε, για αυτό με οτιδήποτε και αν ασχολείστε, ότι και αν ετοιμάζετε κάτω από το τραπέζι, καιρός να το τελειοποιήσετε και να το παρουσιάσετε στο κοινό σας! Θα τρίβουν τα μάτια τους!!

Παρθένος
Μέρα που θα είστε συνεχώς με τους φίλους σας! Μη περιμένετε να απομονωθείτε και να κάνετε παρέα στη μοναξιά σας, ξεχάστε το αυτό! Παντού θα βρεθείτε, οπουδήποτε έχετε μια μικρή σχέση, ας πούμε ένα σύλλογο, μια ομάδα, ακόμα και στο γυμναστήριο θα πάτε και θα ξεχαστείτε από τη πολύ κουβέντα! Απολαύστε τις ώρες σας έτσι όπως θα έρθουν και αφήστε τα προγράμματα και την οργάνωση! Πετάξτε για λίγο τη ρουτίνα από επάνω σας!

Ζυγός
Έφτασε η ημέρα που θα πληρωθείτε! Μη ξεφύγει το μυαλό σας και αρχίσει να φαντάζεται θησαυρούς, γιατί σίγουρα θα απογοητευτείτε και ποιος σας μαζεύει μετά! Ότι και αν σας δώσουν, για κάτι που προσφέρατε τον καιρό αυτόν, δεχτείτε το με ευγνωμοσύνη, πείτε ένα ευχαριστώ και μη χαλάσετε το κλίμα, τα καλύτερα έρχονται πολύ σύντομα! Το σημαντικότερο είναι ότι έχετε μια δουλειά, ανήκετε κάπου, συνυπάρχετε σε μια ομάδα και η ζωή σας έχει κάποιο νόημα!

Σκορπιός
Το μυαλό σας είναι σε κάτι που ετοιμάζετε επαγγελματικά! Όμως υπάρχει και το ερωτικό στοιχείο που σας βασανίζει, κάτι σκαρώνει το δαιμόνιο μυαλό σας, το νιώθω! Αρκετό καιρό παραμείνατε φρόνιμοι και αθόρυβοι στη θέση σας, τώρα έφτασε η εποχή να πιάσετε το θέμα σας από τα μαλλιά και να του αλλάξετε τα φώτα! Η ημέρα σας είναι πολύ θετική και οτιδήποτε βάλετε μέσα στο μυαλό σας, θα πετύχει!

Τοξότης
Λοιπόν αν τα λεφτά ήταν το θέμα που είχατε δε προχωρήσατε σε γάμο ως τώρα, σας ενημερώνω ότι και αυτό θα λυθεί εντός της ημέρας! Κάτι καλό θα σας συμβεί, μια καλύτερη δουλειά, με περισσότερα χρήματα, που θα σας βοηθήσει στο να πάρετε τις αποφάσεις σας και να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο! Αφήστε τις τρέλες και τους ενθουσιασμούς και κοιτάξτε να φροντίσετε τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας! Αυτοί άλλωστε σας στηρίζουν τόσο καιρό.

Αιγόκερως
Κάποιο άτομο θα συναντήσετε πάλι, μπορεί από τα παλιά, ίσως όμως και να είναι και νέο που θα σας προτείνει μια νέα δουλειά, ή θα σας δώσει μια πολύ καλή ιδέα, για το πώς να βγάλετε περισσότερα χρήματα! Τους τραβάτε τους τύπους αυτούς κατά επάνω σας, αφού έχετε το μαγνήτη εκείνο το μεταλλικό ακριβώς μέσα στη καρδιά σας! Ναι θα ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι διαφορετικό. Άλλωστε τι τζογαδόροι θα ήσασταν αν δε ρισκάρατε..!!

Υδροχόος
Ντυθείτε ωραία και βγείτε από το σπίτι! Νομίζω έχετε γίνει κάτι σα βρικόλακες, όμως ναι μεν τη νύχτα συμβαίνουν και τα πιο ωραία, όμως την ημέρα μπαίνουν οι υπογραφές! Για αυτό πρέπει να σας δουν, να σας συμπαθήσουν περισσότερο και να ακούσουν και τις φοβερές ιδέες σας, μπας και κουνηθεί λίγο το πράγμα! Θετική ημέρα από όλες τις απόψεις, για αυτό καιρός να γίνει πιο κοινωνικοί!!

Ιχθύες
Κάτι που έχετε βάλει στο μάτι θα γίνει δικό σας, μη σκάσετε από τώρα! Όμως θα πρέπει να το παλέψετε λίγο παραπάνω, γιατί μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα! Σημασία έχει πώς νιώθετε! Αγαπάτε αυτό που κάνετε? Σας αρέσει και σας εκφράζει το θέμα? Το αν υπάρχουν δυσκολίες, εσείς πάνω από όλα θα πρέπει να ξέρετε ότι και αυτές αποτελούν μαθήματα ζωής και τίποτα άλλο! Μη σηκώνετε τα χέρια ψιλά, αγωνιστείτε και θα με θυμηθείτε..!!

magicfariel@gmail.com