Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 22/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πώς γίνεται κάθε Πέμπτη, να σέρνομαι στα πατώματα από τη κούραση, πραγματικά απορώ! Πόσο θα ήθελα κάθε πρωί που ξυπνάω, να βρίσκω έτοιμο καφέ, ένα ωραίο πρωινό και τον υπολογιστή μου έτοιμο, αναμμένο να με περιμένει… Ακόμα περισσότερο θα ήθελα, όταν
επιστρέφω στο σπίτι, ως δια μαγείας, να το έβρισκα καθαρό, τακτοποιημένα όλα στη θέση τους και φυσικά ένα πιάτο φαγητό, μαγειρευτό και ζεστό-ζεστό..

Έτσι με έμαθε η μαμά μου.. ως προς τη δεύτερη επιθυμία, έτσι θέλω να είναι η ζωή μου γενικώς.. Τι ήθελα και άνοιξα δικό μου σπίτι..?? Ωραία η ελευθερία αλλά ακόμα πιο ωραία η θαλπωρή της μαμάς.. ..Όχι απλά «Φετούλα» που ζητάει ο τύπος για τα γεμιστά, αλλά I want everything..!

Σκεφτόμουν, τι πιο ωραίο θα ήταν να είχα το δικό μου διαμέρισμα, ένα ρετιρέ, από αυτά που βλέπουμε στις ταινίες, που από έξω το κτήριο φαντάζει εγκαταλελειμμένο και από μέσα είναι άλλη φάση! Τεράστιος χώρος, ενιαίος με τζαμαρίες και ο κήπος στη ταράτσα… Κάτι απομονωμένο, αλλά σε ψιλό σημείο, μπας και φτάσω τον ουρανό και μιλήσω και εγώ λίγο με τους αγγέλους… χα χα..

Σε όλες τις περιπτώσεις είμαι μόνη, ελεύθερη, δίχως σοβαρές δεσμεύσεις, με την ηρεμία μου, το χρόνο μου και φυσικά το δικαίωμα της επιλογής! Θέλω σεξ, θα κάνω σεξ! Θέλω να κοιμηθώ, θα κοιμηθώ! Θέλω να απομονωθώ, δε θα με βρίσκει κανείς!! Ακόμα και τώρα, ευτυχώς ακόμα επιλέγω, όμως κάτι δε μου αρέσει, κάτι μου βρωμά..

Θέλω άλλα κόλπα τελικά..!@


Κριός
Εξαφανιστείτε από παντού! Κλείστε τα τηλέφωνα, ακόμα και τη τηλεόραση και μαζευτείτε σπίτι νωρίς και ύπνο! Χρειάζεστε πολύ ξεκούραση, αρκετή χαλάρωση και κάποιον να σας πει ένα γλυκό παραμύθι για να αποκοιμηθείτε ακόμα και στο καναπέ! Μια άδεια δε θα ήταν άσχημη ιδέα, αλλά και η κοπάνα το ίδιο! Αν μπορείτε μη πάτε ούτε δουλειά σήμερα, άλλωστε έχετε προσφέρει αρκετά όλον αυτόν τον καιρό!

Ταύρος
Μη απογοητεύεστε αν κάποια πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλετε! Εσείς το μόνο που έχετε είναι να επιμένετε τουλάχιστον σε αυτά που πιστεύετε και μέσα στην ημέρα θα διαπιστώσετε ότι ο κόπος σας δε πηγαίνει χαμένος! Μια έκπληξη από τους φίλους σας θα τη πάρετε, αφού σας στηρίζουν, θα σας το δείξουν και το τέλειο, δε θα υπάρχει κανένα απολύτως συμφέρον στη μέση! Πολύ τυχερή ημέρα σας ξημέρωσε!

Δίδυμος
Σήμερα θα ακούσετε μια καλή κουβέντα και θα χαρεί αρκετά η καρδιά σας! Καιρός ήταν να σας πουν ένα μπράβο, για μια δουλειά που ολοκληρώθηκε, για μια απόφαση που πήρατε και κάποια επιλογή, που θα σας οδηγήσει στο σωστό το δρόμο και θα βγείτε για ακόμα μια φορά από το αδιέξοδο! Χαμογελάστε, πάρτε τα επάνω σας, όμως προσοχή μη καβαλήσετε καλάμι! Όταν είστε μόνοι φωνάξτε όσο πιο δυνατά θέλετε από τη χαρά σας, όμως όχι μπροστά στους άλλους!!

Καρκίνος
Μπορεί να έχετε γκρίνιες τριγύρω, όμως εσείς βρίσκετε τον τρόπο, να μη συμμετέχετε και να μην ακούτε φυσικά, πώς αλλιώς? Ταξιδεύοντας πάνω σε ένα σύννεφο, ως συνήθως! Κάποιο άτομο σκέφτεστε πολύ, ένα φίλο, ένα συγγενή, ή ακόμα και μια παλιά σας αγάπη, που όλως τυχαίως σας λείπει και η κάθε ανάμνηση σας προκαλεί και ένα χαμόγελο! Κρατήστε τη διάθεση αυτή και πάρτε και κανα τηλέφωνο!!

Λέων
Λίγο σχιζοφρενής, λίγο διχασμένη προσωπικότητα κάτι τέτοιο θα σας βγει σήμερα και όποιον πάρει ο χάρος! Δε θα είστε και τόσο καλά ψυχολογικά, αφού εκεί που θα είστε σίγουροι για κάτι, εκεί θα χαλάει και πάει, πάλι από την αρχή! Θα εκνευριστείτε τόσο πολύ εντός της ημέρας που δε θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας και θα τα πείτε ένα χεράκι εκεί που πρέπει, όμως λίγη ψυχραιμία δε βλάπτει. Κοιτάξτε ποιος είναι ο σκοπός σας, λίγο πέρα από το δέντρο και αν χρειαστεί κάντε τη πάπια..!

Παρθένος
Μήπως να χαλαρώνατε λιγάκι σήμερα και να κάνατε μια ανακεφαλαίωση των προηγούμενων ημερών? Αφού τα φτιάξατε όλα όπως θέλατε, δώσατε τις κατευθύνσεις σας, βρήκατε αρκετές λύσεις στα θέματά σας, μήπως να συνεργαστείτε κιόλας με τον υπόλοιπο κόσμο, για να τελειώνετε λίγο νωρίτερα? Αφήστε τον αρχηγό στην άκρη και παίξετε ομαδικά! Τα αποτελέσματα θα είναι πιο άμεσα και πολύ καλύτερα φυσικά!!

Ζυγός
Ωραία σήμερα θα ανεβείτε σε εκείνη τη ζυγαριά και θα το πάθετε το εγκεφαλικό! Ναι έχετε πάρει μερικά κιλά, τα ρούχα δε σας κάνουν και από το να μπείτε σε διαδικασία εξόδων, καλύτερα να κάνετε δίαιτα! Γραφτείτε γυμναστήριο, ξεκινήστε τρέξιμο, κόψτε τη μάσα και τη καλή ζωή και λίγη στέρηση αγαπητά μου δε βλάπτει! Μη το φωνάξετε έξω δυνατά, γιατί λειτουργεί πολύ αντιδραστικά το όλο θέμα, μέσα από το υποσυνείδητο! Κάτι ξέρουμε και εμείς..

Σκορπιός
Κάτι θα σας τσίμπησε τη νύχτα, ίσως και τα βέλη του έρωτα, γιατί σήμερα θα ξυπνήσετε με άλλες διαθέσεις! Η καρδιά σας, πιο ζεστή από ποτέ, στάζει μέλι που λέει και η ντουντούκα.. θα καταφέρετε να την ανοίξετε και να εκφραστείτε πολύ πιο ελεύθερα από άλλες φορές! Ωραία η ημέρα σας, κάτι καλό θα συμβεί στον ερωτικό τομέα, αφού θα αφιερωθείτε εξολοκλήρου στο σύντροφό σας, ή στο άτομο που σας αρέσει! Καιρός ήταν!!

Τοξότης
Ακυρώστε όλα σας τα ραντεβού και φροντίστε να βρεθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους λίγο πιο ουσιαστικά! Αφήστε για λίγο τις δουλειές σας και τις βόλτες και μιλήστε με τη μητέρα σας, το πατέρα σας, τον αδερφό ή αδερφή σας ή ακόμα και με τη δική σας οικογένεια! Καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί τους, να δείξτε το ενδιαφέρον σας και αν χρειαστούν τη βοήθειά σας, να τους τη δώσετε! Και αυτές οι σχέσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και απαιτούν και τη φροντίδα τους!

Αιγόκερως
Καλά δε θα το πιστέψετε, όμως έφτασε η ημέρα που θα είστε όχι εκτός τόπου και χρόνου, αλλά το μυαλό σας θα ταξιδέψει παντού! Θα αναπολήσετε το παρελθόν, τα νιάτα σας και τη ξεγνοιασιά σας, θα πάτε από εδώ, θα πάτε από εκεί, πάει καταστραφήκατε εντελώς! Μη κάνετε τίποτα που να απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση γιατί θα κάνετε λάθη και θα εκνευριστείτε δίχως λόγο! Πάρτε το απόφαση. Σήμερα θα ονειροβατείτε και θα είστε άκρως ρομαντικοί!

Υδροχόος
Πολύ ευαίσθητοι θα γίνετε σήμερα και τρομάζω! Κάτι σας ανήκει, κάτι σας αρέσει πολύ, που θα κάνετε τα πάντα για να το υπερασπιστείτε! Ότι και αν σας πουν, αυτή τη φορά δε θα ακούσετε κανέναν και πολύ καλά θα κάνετε! Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, το ένστικτό σας και πάνω από όλα τη καρδιά σας και να είστε σίγουροι ότι θα καταλήξετε στο σωστό το μέρος! Βέβαια οι επιπτώσεις είναι άλλο θέμα, όμως η προσωπική ικανοποίηση ακόμα μεγαλύτερο!

Ιχθύες
Ωχ τι πάθατε πρωί-πρωί? Θέλετε από μελαχρινή να γίνετε ξανθιά ή το αντίθετο? Θέλετε το σώμα σας να έχει γραμμώσεις παρά εκείνη τη κοιλίτσα τη φουσκωτή? Μήπως θέλετε να κάψετε όλα σας τα ρούχα και να αγοράσετε νέα, πιο μοντέρνα? Πάντως μια φρίκη θα τη φάτε και εννοείται ότι θα χαλάσει η διάθεσή σας, γιατί αυτά που σκέφτεστε δε γίνονται με τίποτα! Επιλέξτε πιο νορμάλ τρόπους για να σουλουπωθείτε εξωτερικά.. Αλλά μην αυτομαστιγώνεστε κιόλας..!!

magicfariel@gmail.com