Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 21/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λίγο μελαγχολική η διάθεσή μου, αφού σκέφτομαι και αναπολώ, εκείνο το πρώτο καλοκαίρι μου στη Κρήτη! Τι περιπέτεια Θεέ μου, τι ανάμνηση! Ένας φοβερός Σκορπιός με κάλεσε κάποτε να του κάνω παρέα, να κάνουμε τα μπάνια μας μαζί, να με
γυρίσει στο νησί και έτσι με ξεσήκωσε, έπιασα βαλίτσα και δρόμο!

Η έκπληξη που με περίμενε ήταν πολύ μεγάλη, αφού όταν έφτασα ο τύπος εξαφανίστηκε, σε ένα business trip… δηλαδή είχε και άλλη γκόμενα και φυσικά δε τα είχε υπολογίσει σωστά και με έστειλε στις Γούβες, σε ένα ξενοδοχείο στο πουθενά να κάνω παρέα με αγνώστους!!!!
Και εδώ ξεκινάει η δική μου υπόθεση…
Γνώρισα τους πάντες, με φροντίζανε σα το μικρό τους μωρό, ακόμα και στη κουζίνα με άφηναν να μπω και να διαλέξω ότι θέλω! Οι εκπλήξεις όμως κάθε μέρα και περισσότερες αφού οι 2 μέρες έγιναν 5 και εγώ είχα τόσο χρόνο να κάνω παρέα με τις σκέψεις μου και τη μοναξιά μου, που βρήκα και ερωτεύθηκα, ένα Κρητικό, πανέμορφο, με καταγάλανα μάτια, σκούρα επιδερμίδα και θεόμουρλο!! Τι σου είναι η ζωή… Και η αιτία ήταν ένας κλέφτης!!!

Ένα βράδυ πριν κοιμηθώ, κάθομαι στο μπαλκόνι και βλέπω ένα τύπο, να έχει καβαλήσει τη μάντρα του ξενοδοχείου, έτοιμος να πηδήξει μέσα! ..Σκέφτομαι και εγώ, τι ρομαντικό, θα έρχεται να συναντήσει το παράνομο έρωτά του!! Το πρωί που ξύπνησα, έλειπε το κινητό, ευτυχώς λεφτά δεν είχα και τα πράγματά μου ανάστα!! Πάλι καλά που δε με βίασε να καραφλιάσουμε τελείως!! Κλέφτης ήταν το μανάρι μου και όχι ο ιππότης που φαντάστηκα…

Και εδώ ξανά ξεκινάει το δικό μου καλοκαίρι στη Κρήτη!!! Το πιο ωραίο όλων των εποχών…!!!!
 μμμμ είναι ωραία όταν είσαι ελεύθερος, νέος και ανέμελος… δε μασάς τίποτα!!


Κριός
Νομίζω τις ημέρες αυτές θα σας φάνε λίγο οι δρόμοι, αφού είστε στη τσίτα με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και όχι μόνο! Ακόμα και τους φίλους σας θέλετε να συναντήσετε, κάπου θα τους χωρέσετε και αυτούς μέσα στο πρόγραμμά σας! Πάντως το σπίτι έχει να σας δει κάμποσο, για αυτό κάντε ότι είναι να κάνετε και σήμερα και από αύριο μαζευτείτε και κοιμηθείτε από νωρίς!

Ταύρος
Πρέπει να σουλουπωθείτε δε γίνεται αλλιώς! Φτιάξτε μαλλί, ντυθείτε λίγο πιο ωραία και βγείτε έξω να σας δει ο κόσμος! Από την άλλη όμως ψάξτε να βρείτε τρόπο, να προβάλετε τη δουλειά σας, τις ικανότητές σας και αν ασχολείστε με κάτι δημιουργικό, να το βελτιώσετε για να σας συμπαθήσει ακόμα περισσότερο ο κόσμος. Έχετε ρέντα τον καιρό αυτό και ανεξάρτητα το αν υπάρχουν εμπόδια, εσείς βρίσκετε τον τρόπο να τα προσπερνάτε! Συνεχίστε ακάθεκτα!

Δίδυμος
Γλυκά μου μέχρι και τις 25 όλο το σύμπαν θα είναι υπερ σας, για αυτό κοιτάξτε να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο κυρίως στον επαγγελματικό τομέα! Θα το βρείτε αυτό που ψάχνετε, μη περιμένετε να βγάλτε τα απίστευτα λεφτά, όμως το θέμα είναι καθαρά επιβίωσης και τίποτα άλλο! Ρίξτε λίγο το πήχη, θα τον ρίξουν και οι άλλοι και κάπου στη μέση θα φτιάξουν όλα! Κλείστε κανένα ραντεβού, βγείτε στη πιάτσα να σας δουν, στο σπίτι δε βγαίνει κάτι..!!

Καρκίνος
Μέρα που θα κοιτάξετε τα επαγγελματικά σας ζητήματα πιο σοβαρά και θα βάλετε νέους στόχους στον εαυτό σας! Καλά μη σοβαρεύεστε τόσο ξαφνικά, κάπου μου μυρίζετε μια κατσάδα, για αυτό φροντίστε πάνω από όλα να είστε ήρεμοι και μετά να αποφασίσετε πιο δρόμο να διαλέξετε! Βέβαια ότι και να σας πω, από το πρωί θα πάρουν μπρος οι μηχανές σας και δε θα σηκώσετε κεφάλι. Εγωισμός είναι αυτός και κάποιος σας το πλήγωσε!!

Λέων
Μια φανταστική και ονειροπαρμένη ημέρα σας ξημέρωσε! Ξαφνικά, το μυαλό σας θα γεμίσει από όνειρα και επιθυμίες και θα βρείτε τον τρόπο από κάπου να ξεκινήσετε! Μέσα στα χαμόγελα και τη θετική ενέργεια, κάθε σκέψη σας, μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να το θέλετε πολύ και φυσικά να υπάρχει και μια βάση γερή! Γιατί το φεγγάρι ή οι Μπαχάμες είναι λίγο μακριά προς το παρόν! Αποφασίστε με το τι θέλετε να ασχοληθείτε και θα κάνετε θαύματα..!!

Παρθένος
Και άλλη δυνατή ημέρα κυρίως για τα επαγγελματικά σας ζητήματα! Ευκαιρίες παρουσιάζονται αρκετές για να βελτιώσετε και τη δουλειά σας και τις συνθήκες τις καθημερινές! Δε ξέρω αν πήρατε λεφτά, αλλά πρέπει να επιμείνετε στο σκοπό σας, στους στόχους σας και να αποδείξετε σε όλους, ότι δίχως τη προσωπικότητά σας, η ομάδα δε κάνει βήμα! Λίγο εγωιστικό μεν, όμως χρειάζεται πού και πού για να υπάρχουν οι γνωστές ισορροπίες!

Ζυγός
Επιτέλους χαμογελάτε ξανά! Είδατε, κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη για εσάς, αρκεί να κρατήσετε αυτή την αισιοδοξία που νιώθετε πολύ γερά και να μη την αφήσετε να σας εγκαταλείψει! Το ξέρουμε ότι τα λεφτά δε σας φτάνουν, ότι οι λογαριασμοί τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και ότι χρωστάτε της Μιχαλούς! Συμβιβαστείτε πλέον με την ιδέα, μη σας παίρνει από κάτω, άλλωστε πάντα βρίσκετε τον τρόπο να ξελασπώνετε!

Σκορπιός
Ετοιμαστείτε να πάρετε σβάρνα τα δημόσια ταμεία και φυσικά να ξεπαραδιαστείτε! Έχετε αφήσει αρκετές προσωπικές σας εκκρεμότητες στον αέρα και τώρα που οργανώθηκε λίγο το σύστημα, σας ανακάλυψαν και σας ενοχλούν συνεχώς! Πάρτε το απόφαση, κάντε τη καρδιά σας πέτρα και τρέξετε να κλείστε καμιά τρύπα, μπας και ηρεμίσετε και εσείς λιγάκι! Λεφτά να έχετε πάνω σας και όλα φτιάχνουν!

Τοξότης
Αρκετά καβαλήσατε το καλάμι, αρκετά το παίξατε αρχηγός, σήμερα χαμηλώνετε λίγο τα φώτα και ακολουθείτε την ομάδα! Έτσι είναι αυτά, σε ένα παιχνίδι υπάρχουν αρκετοί παίχτες και μια είναι η σειρά σας, μια η σειρά τους! Συμβιβαστείτε, συνεργαστείτε και μη φέρνετε αντιρρήσεις! Θα σας βγει σε καλό, αφού και με αυτό τον τρόπο θα κάνετε τους άλλους να σας δουν με διαφορετικό μάτι! Ωραία ημέρα για εσάς, μη τη χαλάσετε!!

Αιγόκερως
Αυτή η καριέρα θα σας φάει το σαράκι, πάει τελείωσε! Θέλετε να ανέβετε ακόμα περισσότερο και φυσικά να βγάλετε και άλλα χρήματα! Θα το καταφέρετε αυτό, αφού το μυαλό σας τρέχει και στροφάρει σε σημείο που οι άλλοι σας χάνουν! Ωραία ημέρα για να αποδείξετε τις ικανότητές σας, την αξία σας και να τονίσετε ότι δίχως τη παρουσία σας δουλειά δε γίνεται! Για ξεκινήστε λοιπόν δυναμικά!!

Υδροχόος
Μπα, σας χτύπησε ο έρωτας τη πόρτα? Καθάρισε λίγο το τοπίο και διαπιστώσατε ότι τελικά υπάρχουν άνθρωποι που μπορείτε να εμπιστευθείτε και να αγαπήσετε έστω και λίγο? Τι ωραία ημέρα σας ξημέρωσε, αφού θα κάνετε πάλι τις ζαβολιές σας, θα γίνετε ένα πειραχτήρι τρελό και θα εκφράσετε και λίγο συναίσθημα από το πουθενά! Το πιο δύσκολο από όλα! Αγαπήστε βρε λίγο παραπάνω! Δε κοστίζει τίποτα!

Ιχθύες
Καλά ετοιμάστε βαλίτσες όχι για να πάτε ταξίδι, αλλά μετακομίζετε! Η αλλαγή σπιτιού είναι κάτι που θα προκύψει πολύ ξαφνικά, ακόμα και αν σας ανήκει το οίκημα, αφού μια νέα δουλειά κάπου μακριά, λίγο τα φορολογικά, κάτι από εδώ κάτι από εκεί, θα σας κάνουν να πάρετε μια τέτοια απόφαση! Μήπως να το ξανά σκεφτόσασταν, τουλάχιστον κάποιοι γιατί δε γίνεται όλα τα ψάρια να μπουν σε τέτοια διαδικασία. Και αν το μετανιώσετε μετά..??

magicfariel@gmail.com