Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 20/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτομαι και ξανά σκέφτομαι, αυτές τις φοβερές τις σχέσεις! Κάποιες είναι αμοιβαίες, κάποιες όχι και τόσο, όμως σε όλες τις περιπτώσεις ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον στο 100%!! Πόσο δύσκολα τις φτιάχνουμε, ακόμα πιο δύσκολα τις διατηρούμε και πόσο εύκολα
σκεφτόμαστε εκείνο το αντίο?

Βέβαια, στη πράξη αλλάζουν πολύ τα πράγματα, γιατί η ανασφάλεια της μοναξιάς, συνεχώς βολτάρει, κάπως επιδεικτικά, αφού ακόμα και εκείνη φοβάται, σε χρειάζεται, είσαι το ταίρι της! Δεν έχει σημασία εάν είσαι μόνος, ή με παρέα, το συναίσθημα αυτό, βρίσκεται συνεχώς μέσα σου, αφού πάντα κάτι σου λείπει, πάντα κάποιον θα σκέφτεσαι, πάντα θα αναπολείς εκείνο .. το Αν..!?

Θα βάλω μουσική, η καλύτερη παρέα, όμως παίζει εκείνο το τραγούδι, που θυμίζει εσένα και μόνο εσένα. Χαίρομαι, χαμογελώ, όμως δακρύζω κιόλας, γιατί η μελωδία αυτή με ταρακουνά και μου λέει… «Είσαι πιο μόνη από ποτέ..» Γιατί..?? Ρωτώ και ξανά ρωτώ… όμως απάντηση δε παίρνω..
Και αφήνομαι στο τραγούδι, να με παρασύρει με τα λόγια του, με το ρυθμό του και κοιτάζω τον ουρανό, τα λουλούδια, οτιδήποτε έχει χρώμα, γιατί αυτό που θέλω στα αλήθεια, είναι να είμαι χαρούμενη, γεμάτη, ικανοποιημένη. Να είμαι παρέα με εσένα, τη φίλη μου, την αδερφή μου, το αγόρι μου, τη μητέρα μου, γιατί όλοι εσείς που γεμίζετε τη ζωή…

Ναι τη φοβάμαι τη μοναξιά.. περισσότερο από οτιδήποτε άλλο… θα τη διώξω.. θα δυναμώσω τη μουσική..!@

Καλή Συνέχεια σε όλους..!!


Κριός
Από σήμερα θα νιώσετε ότι φεύγει ένα βάρος από μέσα σας! Είναι εκείνος ο Άρης που ήρθε στα ίσα του που λέμε! Οι σχέσεις σας βελτιώνονται, αφού χαμογελάτε ξανά και τα βρίσκετε ακόμα και με το ταίρι σας! Βέβαια εσείς που φτάσατε στα άκρα δε ξέρω κατά πόσο θα συμβεί αυτό, αλλά για όλα υπάρχει μια αιτία! Μη ζορίζετε τις καταστάσεις, αλλάξτε σελίδα! Αυτό ήταν το μάθημα του Θεού Άρη, όλον αυτό τον καιρό!!

Ταύρος
Θέλετε να χάσετε κιλά και δε μπορείτε! Αφού οι λιχουδιές είναι το στοιχείο σας, γιατί δε το παίρνετε απόφαση, μπας και ηρεμίσετε και εσείς λιγάκι? Βέβαια, καλύτερα να ξεκινήσετε διατροφή και γυμναστική, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει και πλέον το γνωρίζετε πολύ καλά! Από την άλλη στη δουλειά σας, θα προκύψουν ευκαιρίες για να αποδείξετε την αξία σας και να ζητήσετε περισσότερα χρήματα!! Άντε καλή επιτυχία και στα δυο!!

Δίδυμος
Έχετε τρελαθεί εντελώς! Μια κλαίγεστε για τα φράγκα και τις δουλειές σας και μια για τους έρωτές σας! Άκρη δε βγάζει ποτέ κανείς μαζί σας, για αυτό και σήμερα θα κάνετε ότι σας καπνίσει!! Θα τηλεφωνήσετε σε εκείνο το μωρό, θα κανονίσετε ένα ραντεβού βραδινό και θα το ξελογιάσετε κανονικά! Αυτή τη φορά όμως ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κερδίσετε για αυτό θα κινηθείτε κάπως πιο στοχευόμενα. Δημιουργήστε δηλαδή καθαρίστε στο σπίτι σας, πρέπει να εντυπωσιάσετε!

Καρκίνος
Κάτι πολύ θετικό θα σας τσιμπήσει σήμερα, κάτι πολύ μαγικό και θα φροντίσετε να αντιμετωπίσετε όλα σας τα θέματα, κυρίως τα οικογενειακά, μια και έξω! Θα ασχοληθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους, με τις ανάγκες τους, θα τους δώσετε αρκετή από την ηρεμία που κρύβετε μέσα σας και θα νιώσετε και εσείς καλά και εκείνοι καλύτερα! Φτιάξτε οτιδήποτε έχει χαλάσει, διακοσμήστε ακόμα και το σπίτι σας διαφορετικά..

Λέων
Πεισμώνετε σήμερα περισσότερο και πρέπει να γίνει το δικό σας! Σοβαρεύεστε θαρρώ και απαιτείτε πράγματα που οι άλλοι θεωρούσαν ότι ούτε καν περνούσαν από το μυαλό σας! Μπράβο χρυσά μου, ανήκετε πλέον επίσημα σε μια ομάδα, σας στηρίζουν όμως μη περιμένετε να σας το δείξουν μονομιάς! Αποδείξτε το πόσο ικανοί είστε, δηλαδή υποστηρίξτε τις απόψεις σας, το δημιουργικό σας το πνεύμα και κάντε τους να πιστέψουν σε εσάς!!

Παρθένος
Σας βλέπω με πανοπλία να πηγαίνετε στο γραφείο, να χτυπάτε εκείνη τη πόρτα του διευθυντή και να ζητάτε μια ωραία αύξηση! Το όχι δε θα είναι μια απάντηση που θα τη δεχτείτε εύκολα, θα παλέψετε μαζί του, θα γίνει της μουρλής, αλλά στο τέλος θα το πετύχετε αυτό που θέλετε! Ακόμα και στο ταίρι σας θα του τα ψάλετε λιγάκι, γιατί σας έχει ζαλίσει με την ανασφάλειά του και τα πισωγυρίσματα. Θέλετε ξεκάθαρες απαντήσεις από όλους αυτούς που συναναστρέφεστε!!

Ζυγός
Επιτέλους χαμογελάτε και όχι μόνο! Ήρθε ο Θεός Άρης στα ίσα του, θα έρθετε και εσείς! Πόσο χαίρομαι, δε το φαντάζεστε! Θα αποκατασταθούν οι σχέσεις του κόσμου ξανά, θα αγαπήσετε και εσείς με τους δικούς σας ανθρώπους και όλα τα μαύρα σύννεφα θα εξαφανισθούν! Σηκώστε τα τηλέφωνα, στείλτε εκείνα τα μηνύματα, καιρός να γίνετε πάλι αγαπητοί και συμπαθείς στο κοινό σας! Ευχάριστη ημέρα από όλες τις απόψεις!

Σκορπιός
Θετική η ημέρα σας, χαμογελάστε λίγο αρκετά με τα ψυχολογικά σας ή αλλιώς τα σεξουαλικά σας θέματα! Σήμερα το σύμπαν, θα σας βοηθήσει να ηρεμίσετε λιγάκι και να δείτε τι πραγματικά θέλετε από τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στη ζωή σας! Θα πείτε μια καλή κουβέντα, όμως και η κακή προσμένει εκεί υπομονετικά για να εκτοξευθεί προς το κατάλληλο άτομο! Φτιάξτε λίγο την εικόνα σας και πλησιάστε τον κόσμο που ενδιαφέρεται αληθινά για εσάς!!

Τοξότης
Εσείς και ο Λεωνίδας από τους τρακόσους! Με ένα τέτοιο πνεύμα θα ξυπνήσετε, έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο όλον! Μπράβο βρε παιδιά, για αυτό δημιουργήστε εσείς οι καλλιτέχνες, δουλέψτε περισσότερο και διεκδικήστε αυτά που σας αξίζουν! Πολύ δυνατή η ημέρα για εσάς, οτιδήποτε βάλετε μέσα στο μυαλό σας θα το πετύχετε! Προσοχή όμως στη συμπεριφορά σας, ας είστε λίγο ευγενικοί γιατί η πολύ η βαρβατίλα, φέρνει αντίθετα αποτελέσματα!!

Αιγόκερως
Η δουλειά σας ενδιαφέρει σήμερα και μόνο αυτή! Έχετε βάλει υψηλούς στόχους στον εαυτό σας και πρέπει αρκετά θέματα να κλείνουν ένα-ένα, όμως με μεγάλη επιτυχία! Θα νιώθετε πολύ δυνατοί, πολύ σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε και γενικά δε θα σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, αφού η κατεύθυνση είναι μια. Αφού νιώθετε έτσι λοιπόν, κάντε όλα σας τα μαγικά τα κόλπα για να έχετε μια εντυπωσιακή και άκρως αποτελεσματική ημέρα!

Υδροχόος
Μέσα στην αισιοδοξία και τη τρελή χαρά θα είστε σήμερα, αφού τελικά κάτι που θέλετε πολύ θα γίνει δικό σας και θα κρατήσει τουλάχιστον για τον καιρό που εσείς θέλετε! Βγείτε έξω, συναντήστε κόσμο, ανταλλάξτε ιδέες και μη φοβάστε να δείτε τη ζωή έτσι όπως είναι προς το παρόν! Οτιδήποτε μπει στο μυαλό σας, γιατί την έχετε τη τρελή ιδέα, θα το πετύχετε και θα ξεκινήσετε ένα νέο παιχνιδάκι. Σας αρέσει να είστε ο κυνηγός, τι να κάνουμε τώρα.. !?

Ιχθύες
 Πάει τον εξαφανίσατε το ρομαντικό το τύπο από μέσα σας, σήμερα θα ξυπνήσετε κάπως και θα γίνετε πιο μαχητικοί! Αν δε τα βρίσκετε με το ταίρι σας, ένα ματς θα υπάρξει, ποιος θα είναι ο νικητής? Ο Ψυχίατρος! Αφού μόνο εκεί θα βρείτε συμπαράσταση στις τρελές τις απαιτήσεις σας! Συνεπώς ερωτικά καυγαδάκια έρχονται ολοταχώς! Ακόμα και με τα οικονομικά σας ζητήματα θα ασχοληθείτε και θα πάρετε αποφάσεις, λίγο extreme θαρρώ.. !@ Τα χάπια σας μη ξεχάσετε..

magicfariel@gmail.com