Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 13/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια μέρα πριν τη Πανσέληνο, ναι έχω αρχίσει και βγάζω δόντια και έχει μέλλον η υπόθεση! Μπορεί ως Ταυρίνα να μη με πιάσει και τόσο, όμως ως ζώδιο της γης, όλο και
κάτι θα με ακουμπήσει, όλο και κάτι θα σπάσω! Εξού γιατί τα βάζα, δεν υπάρχουν πια!!

Όχι δεν είμαι καθόλου νευρικιά, καθόλου αγχωτικιά, δε φωνάζω και φυσικά, αστειεύομαι, αφού τα χάπια δε με πιάνουν πια…

Είδατε το νούμερο που βγήκε στη Eurovision? Πάμε καλά? Πού ζούμε? Με ρώτησε κανείς αν θέλω να δω κάτι τέτοιο, να μολύνω τα μάτια μου, να κάψω εγκέφαλο, από έναν άνθρωπο, που ούτε ο ίδιος δε ξέρει, προς τα πού γέρνει η βάρκα??
Είμαι πολύ απελευθερωμένο άτομο, προοδευτικό, μου αρέσουν τα παράξενα, όμως λίγη αξιοπρέπεια δε βλάπτει!!! Έχει γονείς αυτό το μπερδεμένο παλικάρι?

Και γιατί τα παιδιά όλου του κόσμου, πρέπει να δουν ότι υπάρχει και αυτό το πείραμα θα έλεγα, μια θηλυκή μορφή με μούσια, που κακό χρόνο να έχει έτσι όπως είναι?? Λατρεύω Τζένη! Άρα δεν έχω τέτοιου είδους κολλήματα! Αλλά άλλο η Ferrari και άλλο το ξεβίδωτο πατίνι… Jesus Christ!!

Βάλτε βρε κανένα ντοκιμαντέρ, μπας και μάθουμε τίποτα το αξιόλογο, μπας και ανακαλύψουμε τα μυστικά του πλανήτη και της ζωής, μπας και προβληματιστούν τα παιδιά μας, για το φυσικό περιβάλλον και το μέλλον του… Δε θέλουμε άλλο σκουπίδι!!

Φούντωσα πάλι… άντε Καλή Συνέχεια!!


Κριός
Θα συναντήσετε κάποιον φίλο που σίγουρα θα έχετε πολλά να πείτε, αφού μια παρεξήγηση ήταν η αιτία να χαθείτε! Να και το ποιηματάκι πρωί-πρωί.. Μην αλλάξετε δρόμο, μην τον αποφύγετε, αντιθέτως έχει τόσα να σας πει, που θα φτιάξει το κλίμα μια και έξω! Αφιερώστε το χρόνο σας, βάλτε λίγο συναίσθημα στη σκληρή καρδιά σας και ανοίξτε ξανά εκείνη την αγκαλιά και χώστε τον μέσα!!

Ταύρος
Για αδειάστε το πορτοφόλι σας πριν φύγετε από το σπίτι γιατί μέσα στην ημέρα παίζει πολύ να ξανά γεμίσει, τόσο ξαφνικά! Αν σας χρωστούν χρήματα σήμερα επιστρέφουν στη βάση τους! Όμως σας περιτριγυρίζει το χρήμα γενικώς, για αυτό παίξτε κανένα τυχερό παιχνιδάκι, ψαχτείτε για καμιά ευκαιρία ακόμα, κάτι καλό συμβεί, το νιώθω!! Με μέτρο φυσικά και οικονομία..

Δίδυμος
Σήμερα η ημέρα σου κρύβει μια πολύ γοητευτική και ερωτική έκπληξη, που ναι μεν αλλά! Το νου σας, τρελά παιδιά, μη παρασυρθείτε γιατί παίζει το άτομο αυτό να μην είναι τόσο καλό όπως φαίνεται και να μπλέξετε σε πολύ μυστήριες καταστάσεις! Παίξτε όσο θέλετε, κάντε αχαλίνωτο σεξ, αλλά μη δώσετε ούτε τηλέφωνο, ούτε όνομα!! My name is Cinderella.. !!

Καρκίνος
Η ημέρα σας θα είναι άκρως ερωτική, συνεπώς αν θέλετε να κάνετε εκείνο το τηλεφώνημα, να ζητήσετε το ραντεβού το μοιραίο, κάντε το! Αν σας αρνηθούν, δε θα φταίω εγώ, αλλά ο τρόπος που το κάνατε! Μεταμορφωθείτε σε ρομαντικά πλασματάκια και ρίξτε εκεί τα σορόπια σας και όλο και κάποιος θα κολλήσει από τη πολύ τη ζάχαρη!! Πάντως ανοίξτε τη ψυχή σας και ότι προκύψει..!!

Λέων
Βλέπω αρκετούς να μη βγαίνετε από το σπίτι σας γενικώς! Κάποιοι με άδεια και κάποιοι έτσι μια κοπάνα, αφού αργία δε παίζει τώρα κοντά, πάντως δύσκολα θα αποχωριστείτε το κρεβάτι ή το καναπέ! Την ηρεμία σας αποζητάτε, τη θαλπωρή του σπιτιού σας, όμως ενημερώστε πρώτα για να μη σας σπάσουν τα νεύρα εντός της ημέρας! Καλές οι εξαφανίσεις, όμως οι όμορφες και οι ξηγημένες!!

Παρθένος
Ωραία έχετε πάρει φόρα και σαρώνετε τους πάντες! Καλά κάνετε, όμως πριν αρχίσετε εκείνη τη σκληρή τη κριτική, ενημερωθείτε σωστά πρώτα και μετά! Μη λέτε από εδώ και εκεί τα θέματα που σας απασχολούν και φυσικά αποφύγετε κάθε είδους κουτσομπολιά! Σας μπλέκουν πάντα και βρίσκεστε ξαφνικά υπόλογοι, για χαζομάρες άλλων! Ασχοληθείτε με τη πάρτη σας εξολοκλήρου!

Ζυγός
Σήμερα θα αποζητήσετε τη θαλπωρή και την αγάπη από τους ανθρώπους που τόσο καιρό τους είχατε στο φτύσιμο! Δε ξέρω τι θα λάβετε πίσω, φανταστείτε όμως όλες τις περιπτώσεις, γιατί η γαϊδουριά σας, μερικές φορές ξεπερνάει κάθε όριο!! Αν ακούγατε τη καρδιά σας και όχι τις καθοδηγήσεις των άλλων, ίσως να ήσασταν και πιο συμπαθής και πιο αγαπητοί και πιο ανθρώπινοι..!@

Σκορπιός
Η διαίσθησή σας σήμερα θα απογειωθεί σε σημείο, που ούτε το τηλέφωνο δε θα χρειαστεί να σηκώσετε! Για τόσο πολύ μιλάμε! Είτε αφορά επαγγελματικό ζήτημα, είτε ερωτικό, θα πέσετε διάνα και δε θα χρειαστεί να κάνετε και τίποτα! Το μυαλό είναι η υπερδύναμή σας, για αυτό κάντε εκεί τα μαγικά σας, μπας και σας αποκαλυφθεί κανένα κρυφό σχέδιο! Να είστε σε ετοιμότητα, να το αρπάξετε!!

Τοξότης
Κάτι σας συμβαίνει, δε νιώθετε και πολύ καλά, κάτι έχει προκύψει, ένα θέμα υγείας, που σας κάνει αντικοινωνικούς και μονόχνοτους! Το ταίρι σας είναι αυτό που τα τραβάει όλα, αφού κάποιοι θα πείτε το αντίο και κάποιοι θα αλλάξετε τόσο πολύ τη στάση σας, που χιονιάς πλησιάζει, παρά καλοκαίρι! Αντιμετωπίστε τα θέματά σας, με αυτούς που σας αγαπούν και μη τους γυρνάτε τη πλάτη!!!

Αιγόκερως
Μέρα μυστήρια που θα πρέπει να κρατήσετε μια διπλωματική στάση αν θέλετε να προχωρήσουν οι δουλειές σας όπως εσείς θα προστάξετε! Μην επιμένετε, μην αντιδράτε, μη γκρινιάζετε, αντιθέτως εξηγείστε γιατί πρέπει να γίνει κάτι, ποιος είναι ο ποιο σωστός τρόπος και φέρτε τον κόσμο με το μέρος σας! Θα τα καταφέρετε στο τέλος, όμως θέλει στομάχι γερό και εσείς το έχετε!

Υδροχόος
Κάτι πολύ ευχάριστο θα σας συμβεί σήμερα, κυρίως στο χώρο της δουλειά σας και θα χαρείτε τόσο πολύ που ξαφνικά θα βγάλετε τόσο συναίσθημα, που θα συγκλονίσετε τους πάντες! Ντάξει χαρείτε, όμως συγκρατηθείτε γιατί δε σας έχουμε συνηθίσει να είστε τόσο αγαπησιάρηδες και θα είναι και αυτή σας η συμπεριφορά παράξενη πολύ! Επικοινωνήστε ευχάριστα με τους δικούς σας ανθρώπους!

Ιχθύες
Ξαφνικά θα σας τη πέσουν όλοι και θα σας ζητήσουν από κάτι! Η καλή και ευαίσθητη ψυχή σας δε θα αρνηθεί και πολύ ξαφνικά, θα συνειδητοποιήσετε ότι εσείς δε παίζετε μπάλα πουθενά και ίσως να βάλετε και τα κλάματα! Πείτε ναι εκεί που το αξίζουν και αρνηθείτε σε αυτούς που γνωρίζετε ότι είναι άκρως συμφεροντολόγοι και εκμεταλλευτές! Μοιράστε λίγο τα πράγματα.. Δεν είναι όλο ίσα και όμοια!

magicfariel@gmail.com