Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 12/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μετά από ένα ημίτρελο ΣΚ επιστρέφω στη βάση μου, στο έδαφος για τα καλά! Να σας προετοιμάσω κιόλας, πλησιάζει πανσέληνος στις 14, ω ρε γλέντια! Όπως έχουμε ξανά πει, η
επιρροή του Φεγγαριού κρατάει τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, για αυτό έχει ήδη ξεκινήσει και όσο περνούν οι ώρες, θα τη νιώθουμε όλο και πιο έντονα μέσα στο πετσί μας..


Τα Καρκινάκια θα έχουν πάλι τα ψυχολογικά τους, οι Παρθένοι θα δείξουν τη δύναμή τους, λίγο άχαρα, οι Ζυγοί θα περάσουν πάλι από ένα ηλεκτροσόκ επαγγελματικό, οι Σκορπιοί θα βολοδέρνουν κανονικά παρέα με το σκοτάδι, οι Τοξότες θα πάρουν τα βουνά και οι Αιγόκεροι μετακομίζουν στα καλά καθούμενα!! Αρκετοί δηλαδή θα ξεφύγουν κανονικά, όμως έτσι είναι αυτά…

 Η Γη, η Σελήνη και Εμείς..

Και δε λέει να ζεστάνει και ο καιρός, μπας και ξεχαστούμε λίγο…

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Καλή ημέρα για να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που γνωρίζει καλύτερα ένα θέμα που σας βασανίζει! Μη βιαστείτε να βάλετε εκείνη τη τελεία, γιατί η διαίσθησή σας σήμερα θα σας ξεγελάσει και μετά θα κλαίτε! Αφήστε τη ξεροκεφαλιά σας λίγο στην άκρη και αφήστε και κάποιον άλλον να έχει τα πρωτεία στη συζήτηση!

Ταύρος
Μέρα παράξενη που το χρήμα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο! Δε ξέρω αν θα σας έρθει ή αν θα το δώσετε, περισσότερο μου κάνει το έξοδο, όμως μη μπλέξετε τους φίλους σας σε αυτό το παιχνίδι του θησαυρού γιατί θα το μετανιώσετε! Κινηθείτε άμεσα και δίχως καμία αναβολή για να πετύχετε το στόχο σας!

Δίδυμος
Κλείστε όλες σας τις εκκρεμότητες άμεσα κιόλας και μη περιμένετε κανένα μαγικό ραβδάκι να τα κάνει όλα αυτά από μόνο του! Πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια, για να μην εκτεθείτε! Κάντε λίγο ακόμα τη καρδιά σας πέτρα, καλύτερες ημέρες έρχονται ολοταχώς και θα δικαιωθείτε για ένα επαγγελματικό ζήτημα! Απλά τώρα με το φεγγάρι στις 14, λίγο προσοχή..!@

Καρκίνος
Κάτι ετοιμάζετε πάλι εσείς! Κάτι υποχθόνιο, αφού καιρό τώρα, ή ψάχνετε για μια άλλη δουλειά, ή πώς θα χωρίσετε τον φίλο σας ή τη φίλη σας, πάντως σήμερα θα δείξετε κάποια σημάδια στους τριγύρω, λίγο πιο έντονα! Αν δεν είστε απολύτως σίγουροι, κρατήστε χαμηλό προφίλ και μην εκτίθεστε!

Λέων
Σήμερα θα συναντήσετε ένα άτομο το οποίο έχετε και πολύ καιρό να δείτε! Τα νέα που θα μάθετε θα είναι τόσο ευχάριστα που θα ξετρελαθείτε εντελώς! Μη βιαστείτε να φύγετε ή να βρείτε κάποια ψεύτικη δικαιολογία για τις απουσίες σας, αντιθέτως αφιερώστε του το χρόνο που χρειάζεται και δε θα χάσετε!!

Παρθένος
Θα σας υποσχεθούν λαγούς με πετραχήλια εντός της ημέρας είτε ο σύντροφός σας, είτε κάποιος συνεργάτης! Μη βιαστείτε να χαρείτε, αντιθέτως κάντε εκείνη την επεξεργασία τη φοβερή και τρομερή και ανακαλύψτε τι κρύβεται πίσω από αυτές τις φοβερές τις λέξεις και κατά πόσο μπορούν να πραγματοποιηθούν!

Ζυγός
Ευχάριστα νέα έρχονται από όλες τις μεριές και τα ανοιχτά σας μέτωπα! Βέβαια μην ανοίξετε το στόμα σας και τα πείτε από εδώ και εκεί! Κρατήστε τα ακόμα για τον εαυτό σας, γιατί μέχρι να φτάσει 20 θα περάσετε από πολλά τεστ, εντάσεις και πανικούς! Αφήστε την ημέρα να περάσει όπως έρθει, γιατί από το φεγγάρι σας φτάνει στα όριά σας!!

Σκορπιός
Κάποιο άτομο που θα έχει την ανάγκη σας, θα σας πλησιάσει με σκοπό να σας φάει λεφτά! Ότι και αν σας πει, όσο και αν κλάψει στον ώμο σας, συμπαρασταθείτε του, αλλά μόνο φιλικά και ψυχολογικά! Τίποτα περισσότερο, γιατί θα είναι παραμύθι η όλη ιστορία και θα κλαίτε εσείς μετά, λίγο άφραγκοι θα έλεγα..!

Τοξότης
Μέρα που κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη! Εμφανίζεται ένα παλιός σας φίλος με μια πολύ τρελή ιδέα, που σας απογειώνει κανονικά! Ξαφνικά βρίσκετε ένα νέο παιχνιδάκι, ένα νέο κίνητρο και ξεκινάτε ξανά από την αρχή! Φροντίστε να ανοίξτε τη πόρτα του σπιτιού σας, ή να σηκώσετε το τηλέφωνο, γιατί δε ξέρετε τι ευκαιρία μπορεί να βρίσκεται από πίσω..!

Αιγόκερως
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε όσο και αν δε το πιστεύετε ούτε εσείς οι ίδιοι! Μπορεί στη δουλειά να γίνεται ο πανικός ο ίδιος, όμως θα αντεπεξέλθετε μια χαρά, θα εντυπωσιάσετε αυτούς που πρέπει και ίσως να σας δώσουν μια αύξηση ή ένα μπόνους! Μην αγκομαχάτε, για όλα υπάρχει κάποιος λόγος!! Παλέψτε το!

Υδροχόος
Επιτέλους ζεσταίνει πάλι η καρδιά σας και χαμογελάτε λίγο περισσότερο! Θα μάθετε νέα για κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, που είναι πολύ μακριά, που σας λείπει και που δε κάνετε τίποτα απολύτως, ούτε μια κουβέντα! Ναι θα χαρείτε πολύ, όμως μοιραστείτε αυτό το συναίσθημα έστω και με ένα «γεια σου»..

Ιχθύες
Ένα θέμα που σας βασάνιζε σχετικά προσωπικό, επιτέλους βρίσκει τη λύση του και ηρεμεί και η ψυχή σας! Οι συζητήσεις που θα έχετε θα είναι πολύ ευχάριστες και θα δείξετε και το πολύ καλό σας εαυτό σε σημείο που θα εκπλαγεί αρκετός κόσμος! Πράξτε όπως νιώθετε και να είστε σίγουροι ότι θα είναι αμοιβαίο.!!

magicfariel@gmail.com