Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 09/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή σήμερα, τόλμησα και πήρα μια μέρα άδεια, να τη κολλήσω με το ΣΚ, να κάνω και εγώ τριήμερο! Εννοείται ότι υπάρχει αιτία και πολύ βασική μάλιστα, τα γενέθλιά μου! Σκέφτομαι, θα
φτιάξω μια Τούρτα, με τα χεράκια μου, τώρα που έχω πάρει και το κολάι, θα ανοίξω εκείνο το περιοδικό με τα Γλυκά Μυστικά, θα του μιλήσω και θα μου αποκαλύψει αυτά που θέλω να μάθω! Εκείνο το Cheesecake Mars, καταπληκτική συνταγή, γλυκό δυναμίτης!! Αξίζει όμως το κόπο γιατί το ξωτικό και η σοκολάτα, έχουν μια πολύ στενή σχέση!!
Λέω να φτιάξω και εκείνο το Μπανόφι, μεγάλη αδυναμία! Μπανάνα, κανταΐφι και σοκολάτα… σκέτη κόλαση!! Έχω και μάρτυρες!!

Αύριο το πρωί, με το που θα ξυπνήσω, θα φορέσω το καπέλο εκείνο του σεφ, θα βάλω και τη ποδιά μου, μαλλιά μαζεμένα στον αέρα, κλείνω μύτη και βουτάω στη σοκολάτα, από τη κορυφή ως τα νύχια! Μέχρι να φτιάξω το γλυκό, ίσως να έχω πάρει και 2-3 κιλά για πλάκα, αφού το δάχτυλο δε ξεκολλά.. χα χα ..!!
Το σχήμα ποτέ δε μου πετυχαίνει, αφού οι αληθινοί σεφ φίλοι μου, με κοροϊδεύουν και γελούν, όμως παιδιά, η προσπάθεια μετράει και η γεύση πάνω από όλα..!!
Καμιά ιδέα πιο extreme..?? Τώρα που το σκέφτομαι υπάρχουν και άλλες τούρτες, όμως εκεί θα πρέπει να κάνω γενική καθαριότητα, όχι μόνο τη κουζίνα, αλλά όλο το σπίτι, αφού η μάχη θα είναι μεγάλη…

Άσε του χρόνου, που θα είμαι πιο μεγάλη..

Καλό ΣΚ σε όλους!



Κριός
Κάποιος φίλος, θα σας ζητήσει τη βοήθειά σας, για ένα θέμα του προσωπικό. Εσείς μπορεί να μη συμφωνείτε με τις απόψεις του, όμως αυτό δεν έχει και τόση σημασία, όσο το τι θα του πείτε, πώς θα του συμπεριφερθείτε και τι βοήθεια θα προσφέρετε! Κάντε τη καλή πράξη και ρίξτε την στο γιαλό. Δε θα το μετανιώσετε..

Ταύρος
Βγείτε έξω, κυκλοφορήστε, ντυθείτε καλά, γιατί μια γνωριμία θα γίνει έτσι στα καλά καθούμενα και θα προκύψει μεγάλος έρωτας! Έφτασε η ημέρα σας επιτέλους, για αυτό πετάξτε κάθε τι το συντηρητικό και παλιομοδίτικο, αφήστε λίγο τον εαυτό σας ελεύθερο, ξεχάστε εκείνα τα ταμπού και ερωτευθείτε, ξανά από την αρχή!

Δίδυμος
Κάτι θα δείτε σήμερα, ένα βίντεο, μια φωτογραφία, ή θα ακούσετε για κάποιο άτομο, πάντως θα αναπολήσετε αρκετά το παρελθόν και τις καλές στιγμές! Πάει το χαμόγελο, εξαφανίστηκε, το πήρε το ποτάμι της ζωής σας! Μήπως, να σταματήσετε να κλαίτε και να σηκώσετε εκείνο το ρημάδι το τηλέφωνο? Για όλα υπάρχει ένα λόγος, ποτέ μη το ξεχνάτε αυτό!!!

Καρκίνος
Θα πιάσετε τον εαυτό σας μέσα στην ημέρα να πνίγεται κανονικά! Πρέπει να πάρετε λίγο τα βουνά και τα λαγκάδια, αλλιώς δε σας βλέπω να τη βγάζετε καθαρή! Περπατήστε όσο μπορείτε περισσότερο, ακόμα και ένα τετράγωνο έτσι για να πάρει καθαρό αέρα το μυαλό σας, να το κάνετε! Ανοίξτε ένα παράθυρο και πάρτε καθαρές ανάσες!! Αλλιώς ένα ταξιδάκι δε θα ήταν και άσχημη ιδέα!

Λέων
Μέρα που θα εντυπωσιάσετε πολύ κόσμο! Λάμπετε ξανά, γνωρίζετε τα δυνατά σας τα σημεία, θα κάνετε και εκείνο το εφε, για να σας προσέξουν ακόμα καλύτερα, όλοι στα πόδια σας, μια και έξω! Ωραία μέρα, λοιπόν, για να διαφημιστείτε, να προβάλετε τον εαυτό σας, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό! Σίγουρα κάτι καλό θα βγει, για αυτό κάντε τα μαγικά σας!!

Παρθένος
Πάρτε βαθιές ανάσες και ψάξτε λίγο καλύτερα τον εσωτερικό σας κόσμο! Η διαίσθησή σας, θα σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο, στην ορθή απόφαση και θα λειτουργήσετε πιο καλά, αν αφεθείτε ελεύθεροι και όπου σας βγάλει! Μη μιλήσετε σε κανέναν για αυτό, ξεκινήστε να φτιάχνετε το θέμα σας και μόλις πάρει σάρκα και οστά, τότε πετάξτε έτσι μια μικρή ιδέα!

Ζυγός
Μη πάρετε καμία πρωτοβουλία σήμερα, θα γίνει η πατάτα και μετά κλάμα η κυρία! Αφήστε την ημέρα να περάσει όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα, δίχως να κάνετε απολύτως τίποτα! Δύσκολο αυτό, όμως και μια συντήρηση στα θέματά σας, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα! Ακόμα και να σας παρασύρουν σε κάτι διαφορετικό, κρατήστε τα μπόσικα, αρνηθείτε και αύριο μέρα είναι!!!

Σκορπιός
Ανοίξτε τα τηλέφωνα, να τα ακούτε όπου και αν βρίσκεστε, γιατί σήμερα θα σας θυμηθούν αρκετοί και οι προτάσεις για διασκέδαση και νυχτοπερπατήματα, θα πέσουν βροχή! Εννοείται ότι δε κάθεστε σπίτι με τίποτα, οργανωθείτε από το πρωί, φτιάξτε μαλλί, χέρια, ρούχα, όλα έτοιμα για μια βραδιά αξέχαστη!! Το τι θα προκύψει είναι δική σας υπόθεση!!

Τοξότης
Αφού τα είπατε και τα κάνατε όλα εχθές, καλύτερα σήμερα να καθίσετε λίγο στα αυγά σας! Φροντίστε να γίνετε λίγο αόρατοι, αθόρυβοι και γενικά εξαφανισθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις, που ακόμα δεν είστε σε διάθεση να αντιμετωπίσετε! Βασικά αφήστε την ημέρα να φύγει όσο πιο ήρεμα γίνεται γιατί αν συμβεί κάτι κακό και εκτεθείτε, θα κλαίτε μετά!

Αιγόκερως
Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας, για να βγάλετε περισσότερα χρήματα, όμως κάπου δε κολλάει το παζλ και τρελαίνεστε κανονικά! Ψυχραιμία πάνω από όλα και μη ξεχνάτε ότι για να πετύχει κάτι, πρέπει να το κάνετε με μεράκι, ο στόχος να είναι να σας αρέσει και να σας εκφράζει αυτό και μετά τα λεφτά! Ξεχάστε για λίγο τα λεφτά, είναι η αιτία που μπλοκάρει το σύμπαν σας όλο!!!

Υδροχόος
Γλυκά μου, με το καλημέρα σας, θα ξεκινήσετε να πληρώνετε διάφορα! Λογαριασμοί όλων των ειδών θα περάσουν μπροστά από τα μάτια σας, όμως μη γκρινιάζετε! Οι περισσότεροι έχετε τη καβάντζα σας και μπορείτε να αντεπεξέλθετε μια χαρά! Έτσι είναι τα ταξίδια και η μεγάλη ζωή! Τα ακριβά τα γούστα πληρώνονται χρυσά μου, ακόμα να το μάθετε..?? Για αυτό ταιριάζετε με τους Ζυγούς, άλλωστε..

Ιχθύες
Φορέστε τη πανοπλία σας, εκείνη που κάνει και αντανάκλαση, γιατί πρέπει να τυφλώσετε και μερικούς! Μέρα που θα σας ζητήσουν τα απίστευτα, γεγονός που θα σας καταπιέσει αρκετά, αφού ήδη βρίσκεστε σε mood Σαββατοκύριακου! Αναβάλετε όλα σας τα ραντεβού και κρατήστε τις αποστάσεις αν δε θέλετε να σας βασανίσουν σήμερα με τις απαιτήσεις τους!!

magicfariel@gmail.com