Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 07/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα θα σας μιλήσω για το ψύχος που κρύβουν μερικοί μες στη καρδιά τους.. Εμπνέομαι από το ρητό,
“..You’re gonna catch a cold, from the ice inside your soul..” και συνεχίζω..

Υπάρχουν κάποιοι, που όση αγάπη και να τους δώσεις, όσο ενδιαφέρον, ότι και να κάνεις, δεν τους αγγίζει τίποτα!! Πώς τα καταφέρνουν και συγκρατούν τον εαυτό τους δε μπορώ να καταλάβω..

«Μου περισσεύει ο αυθορμητισμός, να σου μοιράσω λίγο, μπας και εκφραστείς, πιο ελεύθερα..? Μου περισσεύει ατελείωτη αγάπη, άφησε με να σε πλημμυρίσω με δαύτη.. μπας και δω την άλλη σου πλευρά.. Έχω και από εκείνο, που εσύ δεν έχεις, το χαμόγελο, πότε θα σε συναντήσω, ξέρεις είναι και αυτό μεταδοτικό..

Είμαι σίγουρη όμως, ότι άμα μεταμορφωθώ σε Sharon Stone, και πιάσω εκείνο το παγοκόφτι, ναι θα σε χτυπήσω άσχημα, ίσως και να σε τραυματίσω, όμως θα σε απελευθερώσω, από εκείνα τα ταμπού, τα ξινά και πολυκαιρισμένα..
Πω – πω ψύχος, που βλέπω, μέσα στη καρδιά σου.. Τι είσαι ο Βασιλιάς του Χιονιού?? Ο παγοκόφτης δουλειά δε κάνει, πρέπει και εσύ κάτι να νιώσεις, να ζεστάνει λίγο το μέσα σου, να λιώσεις για εμένα, μπας και απελευθερωθεί εκείνη η μεγάλη σου η καρδιά … και να με υποδεχθεί έστω και μια φορά, έτσι όπως πρέπει..!@

Αχ και πάλι αχ..


Κριός
Βασικά έχετε ξεπεράσει και τα ρομπότ τις ημέρες αυτές! Το μυαλό σας παίρνει χιλιάδες στροφές και κάνετε πολλά πράγματα μαζί, με επιτυχία όμως! Ως δια μαγείας, σήμερα ειδικά θα βρίσκεστε στο σωστό σημείο, τη σωστή ώρα! Συγχρονιστείτε με το σύμπαν και τη τύχη, γιατί αυτά που θα έρθουν θα σας ανεβάσουν αρκετά!

Ταύρος
Είναι η περίοδος των ευχάριστων αλλαγών και ναι επιτέλους το σύμπαν είναι έτοιμο να ανταμείψει τους εργατικούς της παρέας, με λίγο χρήμα παραπάνω, έτσι για να νιώσουν και αυτοί μια εσωτερική ικανοποίηση! Όμως οι ευκαιρίες, αφορούν τους πάντες, για αυτό ανοίξτε τα ματάκια σας και αρπάξτε αυτές που σας ταιριάζουν!

Δίδυμος
Και επειδή δεν έχετε κλείσει μάτι όλο το βράδυ, σηκωθείτε από νωρίς και οργανωθείτε τουλάχιστον σε επαγγελματικά ζητήματα! Ότι περνούσε από το μυαλό σας μέσα στη νύχτα πρέπει να το κάνετε! Μη χάνετε το χρόνο σας άδικα, άλλωστε και νιώθετε μια χαρά και είστε έτοιμοι να ζητήσετε εκείνες τις χάρες! Νιαουρίστε όσο μπορείτε περισσότερο!!!

Καρκίνος
Παράξενη ημέρα αφού πάλι θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας και πάλι θα φαντάζεστε όλα τα αρνητικά του κόσμου! Βάλτε κάποιον να σας χαστουκίσει, γιατί σας κάνει κακό, να ζείτε στο μικρόκοσμό σας και να πλάθετε ιστορίες με δράκους! Μη κάνετε καμία συζήτηση κυρίως επαγγελματική. Πρώτα φτιάξτε τη βλάβη μέσα σας!

Λέων
Κάτι έχετε βάλει στο μάτι, ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο, λίγο ακατόρθωτο, όμως τώρα μπήκε και το πείσμα μπροστά! Καιρός ήταν να νιώσετε έτσι, μπας και δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και βγάλετε και κανένα φράγκο παραπάνω. Συγκεντρωθείτε και στοχεύστε! Όλα παίζουν με το μέρος σας!

Παρθένος
Φάτε καλό πρωινό, πάρτε δυνάμεις γιατί η ημέρα σας θα είναι τόσο γεμάτη, που το βράδυ θα πέσετε σα τις κατσαρίδες!! Πολύ δουλειά, νέοι στόχοι, ξανά από την αρχή και όχι μόνο! Θα χρειαστεί και να κυκλοφορήσετε, να σας δουν, να ανταλλάξετε μερικές ιδέες, γιατί το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο..!!

Ζυγός
Μέρα ωραία για να πάρετε και κανένα τηλέφωνο, λίγο πιο υπερατλαντικό, να κλείσετε νέες συμφωνίες, να οργανώσετε ένα ταξίδι, πάντως ντάξει, επιστρέψατε στο στοιχείο σας ξανά! Θα πετύχετε αρκετά πράγματα σήμερα, για αυτό απαγορεύεται η γκρίνια γιατί φέρνει αρνητική ενέργεια!! Επικοινωνήστε ευχάριστα, για να λάβετε τις απαντήσεις που επιθυμείτε!

Σκορπιός
Παρέα με τους
Ζυγούς να κάνετε, αφού βρίσκεστε σήμερα στο ίδιο mood! Ετοιμάζεστε για το μεγάλο άνοιγα, όμως μερικές επαφές με το εξωτερικό, θα σας βοηθούσαν ακόμα περισσότερο, για αυτό επικοινωνήστε άφοβα! Λίγο πιο τυχεροί σήμερα θα έλεγα, για αυτό μη διστάσετε να ζητήσετε εκείνη τη χάρη, από το άτομο που σας χρωστάει τόσα!!

Τοξότης
Αν εχθές δε καταφέρατε να κάνετε εκείνη τη συζήτηση, να τη κάνετε σήμερα! Ο επιμένων νικά, για αυτό πείσμα και πάλι πείσμα! Η ημέρα σας είναι πιο τυχερή και εύκολη σε αυτά που θέλετε να κάνετε και στη συζήτηση θα είστε πιο απελευθερωμένοι και ίσως να έρθει και από μόνο του το πράγμα! Ακόμα και στα ερωτικά σας, κάτι ετοιμάζετε!!

Αιγόκερως
Τσίτα τα γκάζια, αφού σήμερα θα θελήσετε να βρεθείτε μέσα σε όλα! Δεν έχει σημασία ο χώρος, αν θα είναι στη δουλειά, ή στο σπίτι, πάντως θα είστε με αρκετό κόσμο παρέα, θα επικοινωνήσετε ευχάριστα και θα αντλήσετε και εκείνες τις πληροφορίες που καιρό ψάχνετε, αλλά δεν είχατε τον τρόπο να τις βρείτε!! Κάντε το ντεντέκτιβ, σας ταιριάζει..

Υδροχόος
Νομίζω πως έχετε ξανά γεννηθεί και ακόμα δε το έχετε καταλάβει! Μέρα άκρως δημιουργική, με πολύ φαντασία και κέφι! Ακολουθήστε το ένστικτό σας, πάρτε παρέα τους τρελούς τους φίλους σας και κάντε πάλι εκείνο το θαύμα, το φοβερό! Μήπως ερωτευθήκατε ξανά? Δεν έχει σημασία αν είναι άνθρωπος, ή ένα νέο project!! Λάμπετε χρυσά μου, λάμπετε!

Ιχθύες
Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε ξανά και πάει το χαμόγελό σας! Θέματα προσωπικά και οικογενειακά θα σας βασανίσουν και θα σας κάνουν σκέτο κουρέλι! Υπάρχουν και αυτά στη ζωή, ονειροπαρμένα μου πλασματάκια, για αυτό κάντε τη καρδιά σας πέτρα και σταθείτε όπου σας χρειάζονται.. Από την άλλη μια βόλτα στο βουνό, που έχει και καθαρό οξυγόνο, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα..

magicfariel@gmail.com