Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 05/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ωραία ημέρα μπορώ να πω, ηλιόλουστη και λαμπερή, όμως έτσι όπως νιώθω, προτιμώ τα σύννεφα! Κάποτε ένας φίλος Δίδυμος, με ρώτησε πώς με λένε αληθινά.. Του απάντηση
Ειρήνη και γέλασε αρκετά.. Αυτό που μου είπε, με έκπληξη στα μάτια, ήταν.. … «Καλύτερα να σε φώναζαν Πόλεμο, κοπέλα μου, χα χα χα.. αφού όπου πας προκαλείς πανικό.. και καταστροφή….!!!» Γέλασα και εγώ μαζί του, όμως ήμουν τόσο μικρή, μόλις 13 ετών, που δεν έδωσα τόση σημασία!!
Τα χρόνια πέρασαν και βρέθηκα αλλού και έρχεται άλλος ένας φίλος μου, Ταύρος εκείνος, πολύ μεγαλύτερος από εμένα, πιο έμπειρος και περπατημένος, να μου λέει ξανά τα ίδια και χωρίς να γιορτάζω! .. «..όπου πας, αναστατώνεις τον κόσμο όλο.. ξεσηκώνεις, παρασύρεις.. μήπως είσαι η Θεά Ήρα..?»
Πικρόχολο το σχόλιο, μπορώ να πω, αφού στο τέλος αφήνει μια κακία και ένα μίσος, ιδιαίτερα προς το αντρικό το φύλλο!!

Λατρεμένα μου πλασματάκια, μπορεί να σας έχω χάσει τώρα πια, όμως ακόμα και η Θεά Ήρα ήταν τρελά ερωτευμένη με το Δία της, ακόμα και εκείνη ποθούσε εκείνο το άτακτο αγόρι, όμως η σκανδαλιά, τιμωρείται, έτσι δεν είναι…?? Μια σου και μια μου.. χα χα ..

Καλή Συνέχεια σε όλους..


Κριός
Μπορεί να είναι Δευτέρα, αλλά αν σας προσκαλέσουν κάπου έξω, να πάτε! Ιδιαίτερα οι μοναχικοί της παρέας, να προσμένετε μια συνάντηση, που θα σας αναστατώσει γλυκά και ερωτικά! Βέβαια, οι δεσμευμένοι της παρέας, το νου σας, γιατί είναι και άνοιξη, έχετε και εκείνη τη φλόγα που λέγαμε, μη ξεφύγετε στα καλά καθούμενα!!

Ταύρος
Μέρα που θα αφοσιωθείτε για ακόμα μια φορά στο έργο σας! Ρωτώντας πας στη πόλη, έτσι λένε και αυτό είναι το σωστό! Μη πεισμώνετε αν κάτι δε το γνωρίζετε καλά, οι φίλοι και οι γνωστοί θα σας βοηθήσουν να το ξεπεράσετε! Όμως ανοίξτε το στοματάκι σας, γιατί και οι άλλοι δεν είναι φακίρηδες!

Δίδυμος
Σήμερα θα έχετε μια διαύγεια άλλου τύπου και ξαφνικά θα ανατρέψετε για ακόμα μια φορά το πρόγραμμά σας! Ας είστε σε ετοιμότητα για το οτιδήποτε. Το καλό είναι ότι νιώθετε πιο όμορφα και πιο ήρεμα, αφού κάτι σας άλλαξε γνώμη, κάτι σας ηρέμισε! Μην αφήσετε τίποτα για αύριο!

Καρκίνος
Κλείστε καλά τα αυτιά σας, γιατί θα ακούσετε διάφορα δίπλα σας και θα ταραχτείτε! Μη τα παίρνετε όλα προσωπικά, κάποιοι μπορεί να σας φωνάξουν, για να ακούσουν οι παραδίπλα! Και εννοείται ότι δε πρέπει να αντιδράσετε, γιατί εσείς είστε προς το παρόν το καλό παράδειγμα! Μη το χαλάσετε αυτό..

Λέων
Νιώθετε ένα πτώμα, δεν έχει σημασία εάν πέρασε το ΣΚ! Θέλετε να πάτε σπίτι και να χαλαρώσετε περισσότερο από κάθε άλλη ημέρα και όσο θα νιώθετε αυτό, άλλο τόσο η ώρα δε θα περνάει και φυσικά θα σας φορτώνουν και με διάφορα στη δουλειά σας! Συγκεντρωθείτε και αφήστε τα πουλάκια.. που κελαηδούν..!!

Παρθένος
Μη ξεκινήσετε τίποτα καινούριο αν δε κλείσετε τις άλλες σας εκκρεμότητες! Δε χρειάζεται να πνιγείτε μόνοι σας σε μια κουταλιά νερό! Εργασιοθεραπεία και χαρά, αφού ακόμα προσμένετε ένα φως στο τούνελ, ένα ερωτικό σινιάλο, κάτι το ρομαντικό, τέλος πάντων! Μη φτιάχνετε βουνά τριγύρω, ιδιαίτερα στο γραφείο, πάλι σας βλέπουν!!

Ζυγός
Σήμερα θα έχετε όλο το χρόνο με το μέρος σας, για αυτό δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε για κάτι! Βέβαια είναι η ημέρα που θα πρέπει να κλείσετε αρκετές από τις εκκρεμότητές σας, γιατί από αύριο ίσως κάτι να αλλάξει και πάλι μετά να γκρινιάζετε για τα ίδια ακριβώς πράγματα! Ξεκινήστε από νωρίς το πρωί, δίχως σταματημό!!

Σκορπιός
Μέσα στο μυαλό σας υπάρχει το χάος το ίδιο! Σκέφτεστε αμέτρητα πράγματα να κάνετε, όμως δε βρίσκετε την αρχή και σας βάζουν και τρικλοποδιές οι εκκρεμότητές σας, μπάχαλο σκέτο! Ναι χαπακωθείτε πρωί-πρωί, γιατί πρέπει να οργανωθείτε και να βάλετε προτεραιότητες, κάτι που δε σας αρέσει ιδιαίτερα..!@

Τοξότης
Σκοτεινή η ημέρα σας, αφού θα είστε καχύποπτοι με τους πάντες και τα πάντα! Μη κάνετε έτσι, θα μείνετε σα τη καλαμιά στο κάμπο χωρίς καμία βοήθεια! Τουλάχιστον οι άνθρωποί σας, εκείνοι που έχουν αποδείξει πόσο έμπιστοι είναι, ας βρίσκονται στο πλάι σας, ας γκρινιάξετε λίγο σε εκείνους, παρά να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων!! Ψυχραιμία..

Αιγόκερως
Κάτι θα σας ζητήσουν, μια χάρη, που δε θα μπορέσετε να την αρνηθείτε! Βασικά θα γίνετε λίγο πιο ευαίσθητοι, πιο χαλαροί και θα μπορέσετε να βοηθήσετε, δίχως να ασκήσετε εκείνη τη πικρόχολη κριτική, σε εκείνο το φίλο ή συνεργάτη! Δείξτε το καλό σας εαυτό, δε χρειάζεται συνέχεια να μαστιγώνετε τον κόσμο..!!

Υδροχόος
Θα βγει εκείνο το στρατιωτικό και αυταρχικό το ύφος σας, θα σοβαρευτείτε αρκετά και θα ξεκινήσετε την ημέρα σας με εντολές κάθε τύπου! Η δουλειά πρέπει να γίνει, χρόνος δεν υπάρχει και η καλή οργάνωση είναι αυτή που θα σας σώσει! Αφού μπει το νερό στο αυλάκι, βγείτε σε εκείνη τη βεράντα, χαζέψτε λίγο τη θάλασσα, αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει.. Λίγη φαντασία δε βλάπτει..

Ιχθύες
Σας βλέπω σήμερα να πιάνετε τα πινέλα και να ζωγραφίζετε ακόμα και τα ταβάνια!! Για τόση πολύ δημιουργικότητα μιλάμε! Θα το νιώσετε μέσα σας από νωρίς το πρωί, για αυτό ακόμα και το χόμπι σας να είναι, φροντίστε να ασχοληθείτε με αυτό, δίχως ενοχές! Οι δουλειές μπορούν να περιμένουν.. δε χάθηκε και ο κόσμος..!!

magicfariel@gmail.com